Csatolási Furcsaság
2008. október 16. 14:40
Ha lehet és tudtok, én is szeretnék egy kis segítséget, bár privát üziben leírta nekem joe_r, hogyan kell, de úgy nem jó, mert újra megnyitja ugyanazt a témát, amit csatolni szeretnék a megfelelõ Adatlaphoz. Vagyis, pont ez a nagy gondom, hogy nem tudom csatolni: Most például csinálgatom az új Lengyel Tamás Adatlapot, de nem tudom hozzácsatolni a Jóban Rosszban témámat.
2009. május 18. 17:56
|
|
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline
|
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Csatolt képeknél nekem miért azt írja ki, hogy '-43'? Úgyértem miért rakja oda azt a mínusz jelet? 
Amúgy lehet hogy ez a kérdés nem ide illik, mostmár mindegy.
2009. június 17. 17:47
|
|
Maggie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.15. Hozzászólás: 948 Csatolások: 4686 Azonosító: 43704 offline
|
Idézet(Maggie @ 2009. May 18. - 17:56)
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Csatolt képeknél nekem miért azt írja ki, hogy '-43'? Úgyértem miért rakja oda azt a mínusz jelet? 

még mindig várom a választ...
2009. június 23. 21:07
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Az a probléma adódott, hogy egyszerre csak maximum öt képet tudok feltölteni.
Ez még tegnapelõtt jelentkezett, és azt hittem, hogy ez a pár napos költözködés zavart be, de ezek szerint nem...
Mi ilyenkor a teendõ?
Ez még tegnapelõtt jelentkezett, és azt hittem, hogy ez a pár napos költözködés zavart be, de ezek szerint nem...
Mi ilyenkor a teendõ?
2009. június 24. 17:57
Idézet(Maggie @ 2009. May 18. - 17:56)

Na ezen én is néztem egy nagyot valamelyik nap
2009. július 16. 19:31
Már 3. napja tapasztalom azt, hogy minden második képcsatolást meg kell ismérelni mégegyszer, mert kiír egy hibaüzenetet. És ezt hallottam már mástól is. Mi lehet a problem??
2009. július 16. 19:40
|
|
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline
|
nekem is jelentkezik ez a hiba de hál istennek eleg frissítnei az oldalt és mindne OK
és ha már írok akkor nalam az a gond hogy nem jelenik meg mindne kép, minden topikban elofordul hogy a képek helyett csak enyi jelenik meg _Mellékelt kép:_
és ha már írok akkor nalam az a gond hogy nem jelenik meg mindne kép, minden topikban elofordul hogy a képek helyett csak enyi jelenik meg _Mellékelt kép:_
2009. július 16. 19:43
Idézet(kosTa @ 2009. July 16. - 19:40)
nekem is jelentkezik ez a hiba de hál istennek eleg frissítnei az oldalt és mindne OK
Ez a "mellékelt kép" nálam is jelentkezett, de végül megjeleníti!
2009. július 16. 19:49
Ugyanez a "mellékelt kép" jelenik meg néhánynál nekem is.........
2009. július 23. 12:56
Már jó ideje ez van, de most meguntam...Kb. 5-4 csatolás problémamentes, aztán az istennek se tudok képet feltenni, mert sorozatban az elõbb említett hiba jön, hogy hiba, stb, stb...És ez úgy tûnik csak nálam jelentkezik, mert nõvérem még nem panaszkodott rá, pedig egy hálózaton vagyunk és nem szoktunk egyszerre feltölteni. Kérnék egy admint legyen szíves tegyen valamit, mert kezdek ideges lenni. Ez kb. azóta van, hogy volt a költözködés. Mástól pedig hallottam, hogy õ még képet sem tud feltenni...
2009. július 23. 16:24
Már nálam is jelentkezett ez a probléma, és nekem is azóta, hogy volt ez a költözés. Azóta már inkább nem is nagyon csatolok képet
2009. július 23. 21:02
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.
Köszi!
2009. július 23. 21:20
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 21:02)
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
- milyen idõpontban
Köszi!
- milyen idõpontban
Köszi!
HQ képeket nem tudok tenni (kicsiket nem is próbáltam), egyszerre egyet, minden napszakban próbáltam már csatolni. A csatolás megnyomása után vár 10 percet, aztán kiírja a firefox, hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". A netem oké, szal már arra se lehet fogni...
Egyébként egy másik hiba is jelentkezik szinte mindig, mégpedig hogy ha pl egy topikba akarok belemenni, akkor nem léptet be, csak egy fehér kép jelenik meg, azon kívül semmi. De ez nem csak topinál van, hanem akármit ha megnyomok itt a fórumon.
2009. július 23. 21:31
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Cynthia @ 2009. July 23. - 20:20)
HQ képeket nem tudok tenni (kicsiket nem is próbáltam), egyszerre egyet, minden napszakban próbáltam már csatolni. A csatolás megnyomása után vár 10 percet, aztán kiírja a firefox, hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". A netem oké, szal már arra se lehet fogni...
Egyébként egy másik hiba is jelentkezik szinte mindig, mégpedig hogy ha pl egy topikba akarok belemenni, akkor nem léptet be, csak egy fehér kép jelenik meg, azon kívül semmi. De ez nem csak topinál van, hanem akármit ha megnyomok itt a fórumon.
nálam is felbukkannak ritkán ezek a hibák.. ha azt írja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" akkor visszamegyek-> beállítások -> csatolások és ott törlöm azokat a képeket amik nem mentek fel az elõbb, és feltöltöm mégegyszer õket, és úgy már jó. tudom körülményes, de nekem mûködik
ha pedig a fehér kép jelenik meg próbálj frissíteni, vagy visszamenni és újra megpróbálni belépni
2009. július 23. 21:35
Nekem kicsi és hq képek csatolásánál egyaránt fellép ez a gond, amihez fentebb képet is csatoltam, hogy mit ad ki. 4-5 feltöltés zavartalan, utána semmi...Vagy újraindítom a gépet, vagy várok egy bõ órát...
2009. július 23. 21:36
Idézet(zilinda @ 2009. July 23. - 21:31)
nálam is felbukkannak ritkán ezek a hibák.. ha azt írja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" akkor visszamegyek-> beállítások -> csatolások és ott törlöm azokat a képeket amik nem mentek fel az elõbb, és feltöltöm mégegyszer õket, és úgy már jó. tudom körülményes, de nekem mûködik
ha pedig a fehér kép jelenik meg próbálj frissíteni, vagy visszamenni és újra megpróbálni belépni
nálam az a különbség, hogy mindig felbukkan a hiba, és fel sem teszi a képeket. a fehér képet meg az enterem szokta bánni
2009. július 23. 22:10
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 16. - 19:43)
Ez a "mellékelt kép" nálam is jelentkezett, de végül megjeleníti!
Én a vissza gombra szoktam kattolni és akkor mégegyszer fel kell töltenem, te viszont azt mondod, elég egy friss is? 
Ilyenkor elég egy F5-öt nyomni és a képek meg fognak jelenni. Korlátozva van az egy IPrõl jövõ egyidejû kérések száma a képekre. Feltöltés utána gyakrabban jelentkezik ez, mivel akkor te nézed meg elõször a képeket és még nincsenek a cache-ben.
Ez csat átmeneti állapot, próbáljuk úgy optimalizálni a korlátozásokat, hogy abból ne lehessen észlelni semmit, de ehhez sajnos idõ kell.
2009. július 23. 22:25
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 22:10)
Ilyenkor elég egy F5-öt nyomni és a képek meg fognak jelenni. Korlátozva van az egy IPrõl jövõ egyidejû kérések száma a képekre. Feltöltés utána gyakrabban jelentkezik ez, mivel akkor te nézed meg elõször a képeket és még nincsenek a cache-ben.
Ez csat átmeneti állapot, próbáljuk úgy optimalizálni a korlátozásokat, hogy abból ne lehessen észlelni semmit, de ehhez sajnos idõ kell.
Az én problémám is átmeneti, vagy az már más? Amúgy nem lehetne valamit kezdeni vele, hogy ne legyen ennyire nulla? Amúgy most kb azt is csodálom, h legalább hsz-t tudok írni.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: