Starity

Csatolási Furcsaság

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. október 16. 14:40 #41
- törölt felhasználó -    
Ha lehet és tudtok, én is szeretnék egy kis segítséget, bár privát üziben leírta nekem joe_r, hogyan kell, de úgy nem jó, mert újra megnyitja ugyanazt a témát, amit csatolni szeretnék a megfelelõ Adatlaphoz. Vagyis, pont ez a nagy gondom, hogy nem tudom csatolni: Most például csinálgatom az új Lengyel Tamás Adatlapot, de nem tudom hozzácsatolni a Jóban Rosszban témámat.
2009. május 18. 17:56 #42
Maggie
Maggie

Státuszchogiwa
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 948
Csatolások: 4686
Azonosító: 43704
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Csatolt képeknél nekem miért azt írja ki, hogy '-43'? Úgyértem miért rakja oda azt a mínusz jelet? blink.gif
Amúgy lehet hogy ez a kérdés nem ide illik, mostmár mindegy. biggrin.gif unsure.gif
2009. június 17. 17:47 #43
Maggie
Maggie

Státuszchogiwa
Hozzászólás: 948
Csatolások: 4686
Azonosító: 43704
Idézet(Maggie @ 2009. May 18. - 17:56)
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Csatolt képeknél nekem miért azt írja ki, hogy '-43'? Úgyértem miért rakja oda azt a mínusz jelet?  blink.gif
Amúgy lehet hogy ez a kérdés nem ide illik, mostmár mindegy. biggrin.gif unsure.gif

még mindig várom a választ...
2009. június 23. 21:07 #44
bajer
bajer
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Az a probléma adódott, hogy egyszerre csak maximum öt képet tudok feltölteni.
Ez még tegnapelõtt jelentkezett, és azt hittem, hogy ez a pár napos költözködés zavart be, de ezek szerint nem...
Mi ilyenkor a teendõ? biggrin.gif
2009. június 24. 17:57 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet(Maggie @ 2009. May 18. - 17:56)
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Csatolt képeknél nekem miért azt írja ki, hogy '-43'? Úgyértem miért rakja oda azt a mínusz jelet?  blink.gif

Na ezen én is néztem egy nagyot valamelyik nap rohog.gif egyébként már -63. de tényleg jó lenne tudni, hogy ez miért van. szerintem írj az egyik modinak privit és kérdezd meg tõle, akkor hátha kapsz rá választ.
2009. július 16. 19:31 #46
- törölt felhasználó -    
Már 3. napja tapasztalom azt, hogy minden második képcsatolást meg kell ismérelni mégegyszer, mert kiír egy hibaüzenetet. És ezt hallottam már mástól is. Mi lehet a problem?? blink.gif
2009. július 16. 19:40 #47
kosTa
kosTa
kosTa
Hozzászólás: 2564
Csatolások: 10707
Azonosító: 34900
nekem is jelentkezik ez a hiba de hál istennek eleg frissítnei az oldalt és mindne OK

és ha már írok akkor nalam az a gond hogy nem jelenik meg mindne kép, minden topikban elofordul hogy a képek helyett csak enyi jelenik meg _Mellékelt kép:_
2009. július 16. 19:43 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet(kosTa @ 2009. July 16. - 19:40)
nekem is jelentkezik ez a hiba de hál istennek eleg frissítnei az oldalt és mindne OK

és ha már írok akkor nalam az a gond hogy nem jelenik meg mindne kép, minden topikban elofordul hogy a képek helyett csak enyi jelenik meg _Mellékelt kép:_

Ez a "mellékelt kép" nálam is jelentkezett, de végül megjeleníti! wink.gif Én a vissza gombra szoktam kattolni és akkor mégegyszer fel kell töltenem, te viszont azt mondod, elég egy friss is? blink.gif
2009. július 16. 19:49 #49
- törölt felhasználó -    
Ugyanez a "mellékelt kép" jelenik meg néhánynál nekem is......... mellow.gif
2009. július 23. 12:56 #50
- törölt felhasználó -    
Már jó ideje ez van, de most meguntam...Kb. 5-4 csatolás problémamentes, aztán az istennek se tudok képet feltenni, mert sorozatban az elõbb említett hiba jön, hogy hiba, stb, stb...És ez úgy tûnik csak nálam jelentkezik, mert nõvérem még nem panaszkodott rá, pedig egy hálózaton vagyunk és nem szoktunk egyszerre feltölteni. Kérnék egy admint legyen szíves tegyen valamit, mert kezdek ideges lenni. Ez kb. azóta van, hogy volt a költözködés. Mástól pedig hallottam, hogy õ még képet sem tud feltenni... blink.gif
2009. július 23. 16:24 #51
- törölt felhasználó -    
Már nálam is jelentkezett ez a probléma, és nekem is azóta, hogy volt ez a költözés. Azóta már inkább nem is nagyon csatolok képet sad.gif
2009. július 23. 20:02 #52
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nálam is elég gyakran elõfordul. Azóta én is ritkán csatolok képeket.
2009. július 23. 20:19 #53
- törölt felhasználó -    
Én meg egyáltalán nem tudok csatolni pardon.gif
2009. július 23. 21:02 #54
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
- milyen gyors feltöltéssel rendelkezõ netrõl
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.

Köszi! beer.gif
2009. július 23. 21:20 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 21:02)
Mivel nem mindenkinél jelentkezik a hiba, így nagyon nehéz kideríteni, hogy mi okozhatja. Ezért pontosabb infókra lenne szükség.
Légyszi írjátok meg hogy:
- milyen fileméretû képeket
- azokból egyszerre hány darabot
- milyen idõpontban
próbáltatok feltölteni, ill azt is, hogy pontosan mi történt a csatolás gomb megnyomása után.

Köszi!  beer.gif

HQ képeket nem tudok tenni (kicsiket nem is próbáltam), egyszerre egyet, minden napszakban próbáltam már csatolni. A csatolás megnyomása után vár 10 percet, aztán kiírja a firefox, hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". A netem oké, szal már arra se lehet fogni...
Egyébként egy másik hiba is jelentkezik szinte mindig, mégpedig hogy ha pl egy topikba akarok belemenni, akkor nem léptet be, csak egy fehér kép jelenik meg, azon kívül semmi. De ez nem csak topinál van, hanem akármit ha megnyomok itt a fórumon.
2009. július 23. 21:31 #56
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Cynthia @ 2009. July 23. - 20:20)
HQ képeket nem tudok tenni (kicsiket nem is próbáltam), egyszerre egyet, minden napszakban próbáltam már csatolni. A csatolás megnyomása után vár 10 percet, aztán kiírja a firefox, hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". A netem oké, szal már arra se lehet fogni...
Egyébként egy másik hiba is jelentkezik szinte mindig, mégpedig hogy ha pl egy topikba akarok belemenni, akkor nem léptet be, csak egy fehér kép jelenik meg, azon kívül semmi. De ez nem csak topinál van, hanem akármit ha megnyomok itt a fórumon.

nálam is felbukkannak ritkán ezek a hibák.. ha azt írja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" akkor visszamegyek-> beállítások -> csatolások és ott törlöm azokat a képeket amik nem mentek fel az elõbb, és feltöltöm mégegyszer õket, és úgy már jó. tudom körülményes, de nekem mûködik smileeee.gif
ha pedig a fehér kép jelenik meg próbálj frissíteni, vagy visszamenni és újra megpróbálni belépni beer.gif
2009. július 23. 21:35 #57
- törölt felhasználó -    
Nekem kicsi és hq képek csatolásánál egyaránt fellép ez a gond, amihez fentebb képet is csatoltam, hogy mit ad ki. 4-5 feltöltés zavartalan, utána semmi...Vagy újraindítom a gépet, vagy várok egy bõ órát...
2009. július 23. 21:36 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet(zilinda @ 2009. July 23. - 21:31)
nálam is felbukkannak ritkán ezek a hibák.. ha azt írja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" akkor visszamegyek-> beállítások -> csatolások és ott törlöm azokat a képeket amik nem mentek fel az elõbb, és feltöltöm mégegyszer õket, és úgy már jó. tudom körülményes, de nekem mûködik  smileeee.gif
ha pedig a fehér kép jelenik meg próbálj frissíteni, vagy visszamenni és újra megpróbálni belépni beer.gif

nálam az a különbség, hogy mindig felbukkan a hiba, és fel sem teszi a képeket. a fehér képet meg az enterem szokta bánni biggrin.gif
2009. július 23. 22:10 #59
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(CanDee Sweet @ 2009. July 16. - 19:43)
Ez a "mellékelt kép" nálam is jelentkezett, de végül megjeleníti!  wink.gif Én a vissza gombra szoktam kattolni és akkor mégegyszer fel kell töltenem, te viszont azt mondod, elég egy friss is?  blink.gif

Ilyenkor elég egy F5-öt nyomni és a képek meg fognak jelenni. Korlátozva van az egy IPrõl jövõ egyidejû kérések száma a képekre. Feltöltés utána gyakrabban jelentkezik ez, mivel akkor te nézed meg elõször a képeket és még nincsenek a cache-ben.

Ez csat átmeneti állapot, próbáljuk úgy optimalizálni a korlátozásokat, hogy abból ne lehessen észlelni semmit, de ehhez sajnos idõ kell.
2009. július 23. 22:25 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet(Freeze @ 2009. July 23. - 22:10)
Ilyenkor elég egy F5-öt nyomni és a képek meg fognak jelenni. Korlátozva van az egy IPrõl jövõ egyidejû kérések száma a képekre. Feltöltés utána gyakrabban jelentkezik ez, mivel akkor te nézed meg elõször a képeket és még nincsenek a cache-ben.

Ez csat átmeneti állapot, próbáljuk úgy optimalizálni a korlátozásokat, hogy abból ne lehessen észlelni semmit, de ehhez sajnos idõ kell.

Az én problémám is átmeneti, vagy az már más? Amúgy nem lehetne valamit kezdeni vele, hogy ne legyen ennyire nulla? Amúgy most kb azt is csodálom, h legalább hsz-t tudok írni.
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!