Sanctuary / Sanctuary - Génrejtek (2008-)
2011. július 04. 22:27
Idézet (Juanita @ 2011.03.16. 16:39)
Season 2 promo 
Ez a kettő pedig még ide tartozik.
2011. december 24. 12:22
Hú, én nem is tudom, hogy mit mondjak a sorozatról. Most már nagyon sajnálom, hogy nem kezdtem el nézni, amikor az AXN tűzte műsorra. Azt hittem, hogy egy újabb sci-fi kotyvasz. Minap letöltöttem, mert akartam valami újat nézni, és, hogy őszinte legyek, egyszerűen szerelmes lettem ebbe a sorozatba. Igaz, a szereplők kidolgozottságán még van mit csiszolni, de ez a sorozat úgy király, ahogy van! Már a harmadik évad felénél tartok, de egy kicsit félretettem. Túl hamar el fog fogyni.XD Valószínűleg nemsokára a negyedik évadot is elkezdik sugározni, szóval nem kell olyan sokat várni már. Mindenesetre hihetetlen sorozat hihetetlen szereplőkkel. Amanda még női szemmel is vonzó hosszú barna hajjal, hihetetlen csinos. A legnagyobb kedvencem a mindenlébenkanál pszichológus, Will, de brutálisan nagy arc Henry és Kate is. Nagylábi pedig mindig Chewira emlékeztet a Star Warsból.XD Egy szónak is száz a vége, imádom!
Ezer köszönet a képekért Juanita!
2011. december 25. 03:32
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.24. 12:22)
Hú, én nem is tudom, hogy mit mondjak a sorozatról. Most már nagyon sajnálom, hogy nem kezdtem el nézni, amikor az AXN tűzte műsorra. Azt hittem, hogy egy újabb sci-fi kotyvasz. Minap letöltöttem, mert akartam valami újat nézni, és, hogy őszinte legyek, egyszerűen szerelmes lettem ebbe a sorozatba. Igaz, a szereplők kidolgozottságán még van mit csiszolni, de ez a sorozat úgy király, ahogy van! Már a harmadik évad felénél tartok, de egy kicsit félretettem. Túl hamar el fog fogyni.XD Valószínűleg nemsokára a negyedik évadot is elkezdik sugározni, szóval nem kell olyan sokat várni már. Mindenesetre hihetetlen sorozat hihetetlen szereplőkkel. Amanda még női szemmel is vonzó hosszú barna hajjal, hihetetlen csinos. A legnagyobb kedvencem a mindenlébenkanál pszichológus, Will, de brutálisan nagy arc Henry és Kate is. Nagylábi pedig mindig Chewira emlékeztet a Star Warsból.XD Egy szónak is száz a vége, imádom!
Ezer köszönet a képekért Juanita!
Nagyon szívesen Holly
Én amikor megláttam, hogy Amanda Tapping lesz a főszereplője ennek a sorozatnak akkor eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad én ezt a sorozatot nézni fogom. És egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Elképesztően jó sorozat, bár még csak az első két évadot láttam, de hamarosan bepótolom a 3. évadot is és remélem nem kell sokáig várni a 4. évadra sem.
Amanda tényleg nagyon gyönyörű ezzel a barna hosszú hajjal, sőt, szerintem ez jobban is áll neki, mint a szőke rövid.
Robin a másik kedvencem a sorozatból, de persze a többiek is azok. Ami még tetszik, hogy feltűnnek benne Stargate-os szereplők is, mint pl. Michael Shanks
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. december 26. 18:08
Idézet (Juanita @ 2011.12.25. 03:32)
Nagyon szívesen Holly
Én amikor megláttam, hogy Amanda Tapping lesz a főszereplője ennek a sorozatnak akkor eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad én ezt a sorozatot nézni fogom. És egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam. Elképesztően jó sorozat, bár még csak az első két évadot láttam, de hamarosan bepótolom a 3. évadot is és remélem nem kell sokáig várni a 4. évadra sem.
Amanda tényleg nagyon gyönyörű ezzel a barna hosszú hajjal, sőt, szerintem ez jobban is áll neki, mint a szőke rövid.
Robin a másik kedvencem a sorozatból, de persze a többiek is azok. Ami még tetszik, hogy feltűnnek benne Stargate-os szereplők is, mint pl. Michael Shanks
, Paul McGillion stb.
Sőt mi több, először Michael Shanks-et fel sem ismertem, aztán néztem, hogy ismerős arc, de mégis honnan? Akkor esett le, hogy a SG-1-ben játszott.XD A pasi brutálisan kikupálódott. Amandáért valahogy annyira sosem voltam oda, nem tudom miért, valahogy az SGA-ban is Weir volt mindig az igazi, bár az SG-1-et nem néztem folyamatosan. Aztán belenéztem a Sanctuary-ba és itt vettem észre, hogy hihetetlen színásznő. Tényleg sokkal jobban áll neki a barna, mint a szőke. A harmadik évad is nagyon nagy, sőt nem spoilerezek, de nagyon tetszik, Tesla pedig brutális benne.XD Nagyon ott vannak a szereplők és úgy a sztorik is, tetszetős és szórakoztató sorozat, ami nálam történelmet írt.
2011. december 26. 19:07
Idézet (Holly Keller @ 2011.12.26. 18:08)
Sőt mi több, először Michael Shanks-et fel sem ismertem, aztán néztem, hogy ismerős arc, de mégis honnan? Akkor esett le, hogy a SG-1-ben játszott.XD A pasi brutálisan kikupálódott. Amandáért valahogy annyira sosem voltam oda, nem tudom miért, valahogy az SGA-ban is Weir volt mindig az igazi, bár az SG-1-et nem néztem folyamatosan. Aztán belenéztem a Sanctuary-ba és itt vettem észre, hogy hihetetlen színásznő. Tényleg sokkal jobban áll neki a barna, mint a szőke. A harmadik évad is nagyon nagy, sőt nem spoilerezek, de nagyon tetszik, Tesla pedig brutális benne.XD Nagyon ott vannak a szereplők és úgy a sztorik is, tetszetős és szórakoztató sorozat, ami nálam történelmet írt.
Most már neki kellene állnom a 3. évadnak is, de még annyi film és sorozat várat magára, hogy azt sem tudom melyiket helyezzem előtérbe.
Holly Keller
2011. december 27. 09:33
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Húúú...
Biztos, hogy nagyon jó sorozat lehet, hogyha ennyi jót írtok róla.
Úgy látszik neki kell állnom nézni (jobb későn mint soha) már csak Amanda miatt is, hiszen nagyon szerettem a Stargateben is.
Meg amint olvastam vannak benne Stargatesek is, szóval itt az ideje, hogy neki álljak.
Holly Keller
2011. december 27. 13:35
Idézet (Juanita @ 2011.12.26. 19:07)
Most már neki kellene állnom a 3. évadnak is, de még annyi film és sorozat várat magára, hogy azt sem tudom melyiket helyezzem előtérbe.
Nekem kellett egy jó öt perc mire leesett, hogy azaz SG-1-es cingárpasi.XD Mondjuk ismertem a szereplőket, de úgy nem voltam a legelső Csillagkapu sorozat rajongója sosem, bár Carter karakterét mindig bírtam. Hát nekem az SGA-ban Weir volt mindig a nagy kedvenc, mert hát mégis csak ő volt az első expedíció vezető. Amandával sem volt rossz, de talán az volt a bajom, hogy nem igazán kapott szerepet a részekben, de ez a Sanctuary-s alakítása tényleg nagy. Habár nekem a pszichomókus William az igazi favorit, néhány epizódban igen csak röhögésre méltó szövege van.XD Tudom, ezzel én is voltam már így, hogy annyi minden váratott, de végül mindig azt nézem, amihez kedvem van. Néha előfordul az, hogy egyszerre darálok 10 sorozatot is. Most csak a 24 és a Sanctuary van porondon, szóval ne félj elkezdeni, mert tényleg nagyon jó. Egyedül az a Kali-s szál nem tetszett annyira, kicsit kezdett a vége felé már vontatott lenni, de a sorozat excellent.
Idézet (Liliii @ 2011.12.27. 09:33)
Húúú...
Biztos, hogy nagyon jó sorozat lehet, hogyha ennyi jót írtok róla.
Úgy látszik neki kell állnom nézni (jobb későn mint soha) már csak Amanda miatt is, hiszen nagyon szerettem a Stargateben is.
Meg amint olvastam vannak benne Stargatesek is, szóval itt az ideje, hogy neki álljak.
Tényleg nagyon jó sorozat, vagyis hát engem nagyon megfogott a pilottól kezdve. Mindig is szerettem a misztikus sci-fiket és ez pont egy olyan, amire vágytam. Nem olyan hű, de űrben lövöldözünk, de mégis megadja a hangulatot és elkalauzol egy teljesen más világba. Kicsit hiányolom a karakterek kidolgozottságát, mert itt is az abnormálisokra és az eseményekre fektetik a hangsúlyt. Szóval a szereplőkről sem tudunk olyan sok mindent, de ez még változhat a következő évadokban. Én csak ajánlani tudom, hogy kezdd el.
Régen történt már velem ilyesmi, de úgy éreztem, hogy a sorozat nálam megért egy fanfictionre is. Egyelőre 34 oldalt írtam meg belőle, három fejezet van meg tisztán, de még elég kezdetlegesnek tudom mondani. Ha összejön még egy pár fejezet és jelzi valaki, hogy tartana rá igényt, akkor szívesen feltöltöm majd a netre, de, ha engem kérdeztek, szerintem enyhén szólva gagyika, úgyhogy meglátjuk.XD
Liliii
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.