Kellene nekem egy kis segítség, aki ért hozzá és használja az szánjom már rám pár percet.
A probléma a következõ: fizettem és nem volt jó a mail cím (állítólag) így visszaküldte a pénzt (mondjuk ezt látom is a paypal profilomban) de nem jött vissza a számlámra, aztán megint elküldtem a pénzt a másik mail címére és ekkor megint levette a pénzt a számlámról.
A kérdésem a következõ, ha visszaküldni nekem a pénzt akkor azt hogy lehet visszajuttatni a számlámra?
Remélem tud valaki segíteni.
PayPal
2008. szeptember 09. 21:54
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
2008. szeptember 09. 23:24
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Refund alkalmával a pénznek több idõbe telik, míg visszakerül a számládra, mint annak levonása onnan. Akár 1-1.5 hétbe is beletelhet, de végül csak megjön 
Ja és automatikusan rákerül a számlára, ahonnan ment.. Csak várni kell rá picit
Ja és automatikusan rákerül a számlára, ahonnan ment.. Csak várni kell rá picit
2008. szeptember 10. 08:15
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Na ezt nem tudtam 
köszi a segítséget
köszi a segítséget
2008. október 12. 12:15
nekem az a kérdésem, hogy
Lehet-e bankkártya nélkül is használni-e a PayPal-t? (Mármint hogy ott menyjen végbe a tranzakció....)
Lehet-e bankkártya nélkül is használni-e a PayPal-t? (Mármint hogy ott menyjen végbe a tranzakció....)
2008. október 12. 13:37
|
balintFantasztikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 1402 Csatolások: 973 Azonosító: 7 offline
|
Elvileg fel lehet tölteni a PayPal accountot bankszámláról is: forintban kell átutalni az összeget egy megadott számlaszámra (ahogy nézem most nekem unicredit bankot mutat és egy ottani számlaszámot).
Pár napig eltarthat a tranzakció, ennyi hátránya van a hitelkártyás fizetéssel szemben.
(Azért mondom, hogy elvileg, mert én így még nem használtam, de minden jel arra mutat hogy ez így mûködik már Mo-n is)
Pár napig eltarthat a tranzakció, ennyi hátránya van a hitelkártyás fizetéssel szemben.
(Azért mondom, hogy elvileg, mert én így még nem használtam, de minden jel arra mutat hogy ez így mûködik már Mo-n is)
2008. november 29. 00:02
|
|
cápa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.11. Hozzászólás: 4359 Csatolások: 12883 Azonosító: 8237 offline
|
Nekem is lenne egy-két kérdésem!
Lehet olyat is csinálni, hogy a PayPal-es számlámról küldöm át a pénzt a magyarországi számlámra?
A másik kérdésemnek nem akartam új topikot nyitni, de szeretném megkérdezni, hogy AlertPay-es számlát hogyan kell létrehozni? Elég úgy, mint a PayPal-en, hogy megadom a legfontosabb adatokat és az olyan helyekre, mint például a telefonszám meg beírok valami hülyeséget. Mert láttam, hogy üresen nem lehet hagyni semmit sem.
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Lehet olyat is csinálni, hogy a PayPal-es számlámról küldöm át a pénzt a magyarországi számlámra?
A másik kérdésemnek nem akartam új topikot nyitni, de szeretném megkérdezni, hogy AlertPay-es számlát hogyan kell létrehozni? Elég úgy, mint a PayPal-en, hogy megadom a legfontosabb adatokat és az olyan helyekre, mint például a telefonszám meg beírok valami hülyeséget. Mert láttam, hogy üresen nem lehet hagyni semmit sem.
Köszönöm a válaszokat elõre is!
2008. november 29. 09:55
|
Sunset Lover |
|
Az elsõ kérdésedre tudom a választ:
Elõször is ha még nincs beállítva a bankod akkor állítsd be: Profiel -> Edit or Add Bank Account
Aztán ha ez megvan, van egy olyan a My Account menüben, hogy Withdraw.
Ha ez megvan a következõ oldalon láthatod a részleteket.
Katt errre: "Withdraw funds to your bank account"
És itt már szerintem adott a dolog
Remélem segítettem
Elõször is ha még nincs beállítva a bankod akkor állítsd be: Profiel -> Edit or Add Bank Account
Aztán ha ez megvan, van egy olyan a My Account menüben, hogy Withdraw.
Ha ez megvan a következõ oldalon láthatod a részleteket.
Katt errre: "Withdraw funds to your bank account"
És itt már szerintem adott a dolog
Remélem segítettem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: