Starity

Segítséget kérek!

103 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 31. 22:22 #1761
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
A kövező problémám merült fel az elmúlt napokban:
Asus KN50IN laptopom van, elmúlt három éves. Egy-két napja elkezdte azt "játszani", hogy az akkumulátor töltöttségi szintjére 100%-ot ír ki, majd mikor kihúzom/lekapcsolom a hosszabbító áramellátását, akkor azonnal lekapcsol. Nagyjából ahhoz hasonlítanám, mikor egy asztali gépnél elmegy az áram.
Korábban egyébként nekem is sok ideig kint volt a "legendás piros x" de olyankor nem volt vele semmi problémám. Most azonban semmit nem tudok vele kezdeni, még egyik konnektertól a másikig sem tudom elmozdítani a laptopomat, mert azonnal kikapcsol. Próbáltam keresgélni az interneten, de erre a problémára nem igazán találtam megoldást. Egyébként Windows 7-em van, de jogtiszta.
Új akkumulátort kell vennem vagy a rendszerrel van valami probléma? unsure.gif
Mert nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb. sad.gif
2013. május 31. 22:50 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2013.05.31. 22:22)
A kövező problémám merült fel az elmúlt napokban: 
Asus KN50IN laptopom van, elmúlt három éves. Egy-két napja elkezdte azt "játszani", hogy az akkumulátor töltöttségi szintjére 100%-ot ír ki, majd mikor kihúzom/lekapcsolom a hosszabbító áramellátását, akkor azonnal lekapcsol. Nagyjából ahhoz hasonlítanám, mikor egy asztali gépnél elmegy az áram.
Korábban egyébként nekem is sok ideig kint volt a "legendás piros x" de olyankor nem volt vele semmi problémám. Most azonban semmit nem tudok vele kezdeni, még egyik konnektertól a másikig sem tudom elmozdítani a laptopomat, mert azonnal kikapcsol. Próbáltam keresgélni az interneten, de erre a problémára nem igazán találtam megoldást. Egyébként Windows 7-em van, de jogtiszta.
Új akkumulátort kell vennem vagy a rendszerrel van valami probléma? unsure.gif 
Mert nem tudom eldönteni, hogy melyik a rosszabb. sad.gif

Ez valószínűleg akkumulátor hiba lesz. Nekem egy éves sincs a laptop, de 60 percet tudom töltő nélkül használni, bár nekem magával a töltővel van probléma. Sajnos a laptopoknál elkerülhetetlen az aksi hiba, főleg ha már rég óta használatban van. sad.gif
Nem akarlak riogatni, mert lehet, hogy más okból kifolyólag csinálja ezt a gép, de én megnézetném valakivel, aki meg tudja mondani biztosra is, és nem csak így látatlanba találgat. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. május 31. 23:23 #1763
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (LittleWalker @ 2013.05.31. 22:50)
Ez valószínűleg akkumulátor hiba lesz. Nekem egy éves sincs a laptop, de 60 percet tudom töltő nélkül használni, bár nekem magával a töltővel van probléma. Sajnos a laptopoknál elkerülhetetlen az aksi hiba, főleg ha már rég óta használatban van. sad.gif
Nem akarlak riogatni, mert lehet, hogy más okból kifolyólag csinálja ezt a gép, de én megnézetném valakivel, aki meg tudja mondani biztosra is, és nem csak így látatlanba találgat. pardon.gif

Hát, az biztos, hogy már régóta használatban van. blush.gif
Az a baj, hogy ha elvisszük oda, ahol vettük, hát ott annyit sem értenek hozzá, mint mondjuk én. Ez nem nagyzolás, tavaly elvittük tesóm gépét, mert új vinyó kellett, erre odavisszük és a csávó a legriadtabb hangon megkérdezi: "Nem indul el?! ohmy.gif" - Hát nem, képzeld, ezért hoztuk. biggrin.gif
Akkor megkérdezem apát, hátha van valami ismerőse, bár azóta találtam egy hasonló problémát gyakorikérdéseken, ott mind azt írták, hogy az akksival van gond.
Csak tényleg olyan idegesítő, amikor ilyen probléma van és még az állítólagos szakember is tátja a száját. dry.gif
Azért köszönöm a választ! meghajolo.gif
2013. június 01. 07:39 #1764
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Lindsay019 @ 2013.05.31. 23:23)

Hát, az biztos, hogy már régóta használatban van. blush.gif 
Az a baj, hogy ha elvisszük oda, ahol vettük, hát ott annyit sem értenek hozzá, mint mondjuk én. Ez nem nagyzolás, tavaly elvittük tesóm gépét, mert új vinyó kellett, erre odavisszük és a csávó a legriadtabb hangon megkérdezi: "Nem indul el?! ohmy.gif" - Hát nem, képzeld, ezért hoztuk. biggrin.gif
Akkor megkérdezem apát, hátha van valami ismerőse, bár azóta találtam egy hasonló problémát gyakorikérdéseken, ott mind azt írták, hogy az akksival van gond. 
Csak tényleg olyan idegesítő, amikor ilyen probléma van és még az állítólagos szakember is tátja a száját. dry.gif 
Azért köszönöm a választ!  meghajolo.gif

Szerintem próbáld ki a BatteryCare nevű programot. Ez sok adatot tud szolgáltatni a gépben lévő akkumulátorról.
Van egy wear level nevű adatsora, ami nagyjából az elhasználódási szintet jelenti. Minél magasabb a %-os érték, annál biztosabb, hogy az akkumulátor a ludas.

Azt azért jelezném, hogy a programra a víruskergetők többsége ugrik, mert van benne egy plusz telepítő, ami egy webes játékot akar telepíteni, de ha ezt nem fogadjuk el telepítés közben, akkor csak a program települ.
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2013. június 02. 00:03 #1765
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (joe_r @ 2013.06.01. 07:39)
Szerintem próbáld ki a BatteryCare nevű programot. Ez sok adatot tud szolgáltatni a gépben lévő akkumulátorról.
Van egy wear level nevű adatsora, ami nagyjából az elhasználódási szintet jelenti. Minél magasabb a %-os érték, annál biztosabb, hogy az akkumulátor a ludas.
Azt azért jelezném, hogy a programra a víruskergetők többsége ugrik, mert van benne egy plusz telepítő, ami egy webes játékot akar telepíteni, de ha ezt nem fogadjuk el telepítés közben, akkor csak a program települ.

Jelenleg akku nélkül vagyok töltőről, de szerintem holnap visszateszem és kipróbálom a programot, Neked is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2013. június 02. 19:43 #1766
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Ez nagyon gyanús. think.gif
Azt hiszem, ebből tényleg szerviz lesz. sad.gif
2013. június 03. 13:55 #1767
- törölt felhasználó -    
A gépem nem akarja lejátszani az eredeti DVD-ket. Beteszem,de nem csinál semmit. Biztos,hogy nem a DVD-vel van a baj,mert többet is kipróbáltam,de egyiknél se reagál. sad.gif Az írott DVD-ket lejátssza,ezért nem értem mi a baj. unsure.gif
Ha valakinek vannak ötletei,azokat nagyon megköszönném! meghajolo.gif
2013. június 03. 17:20 #1768
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2013.06.03. 13:55)
A gépem nem akarja lejátszani az eredeti DVD-ket. Beteszem,de nem csinál semmit. Biztos,hogy nem a DVD-vel van a baj,mert többet is kipróbáltam,de egyiknél se reagál. sad.gif Az írott DVD-ket lejátssza,ezért nem értem mi a baj. unsure.gif
Ha valakinek vannak ötletei,azokat nagyon megköszönném! meghajolo.gif

Milyen programmal próbáltad? Windows Media Player-el vagy mással? happy.gif
2013. június 03. 18:15 #1769
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (LittleWalker @ 2013.06.03. 17:20)

Sokan a VLC-re esküsznek (fogalmam sincs miért. Én utálom 110.gif ), de nekem 100%-osan bejött a KMPlayer. meghajolo.gif Az lejátszik bármit, van beépített képlopkodója, csak hogy egy-két fontosabb dolgot említsek. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, TheDanush
2013. június 03. 18:17 #1770
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2013.06.03. 18:15)
Sokan a VLC-re esküsznek (fogalmam sincs miért. Én utálom 110.gif ), de nekem 100%-osan bejött a KMPlayer. meghajolo.gif Az lejátszik bármit, van beépített képlopkodója, csak hogy egy-két fontosabb dolgot említsek. rohog.gif

Nekem a Media Player is megfelel, bár van, mikor én is a KMPlayer -el játszom le a filmeket. Miley-fan09: Érdemes többet kipróbálni egyébként. biggrin.gif
2013. június 03. 20:37 #1771
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.06.03. 17:20)

Nem a programokkal van problémám,hanem azzal hogy nem tölti be az eredeti DVD-ket.Ha rámegyek a DVD-RW meghajtóra,akkor azt írja ki,hogy helyezzen be egy DVD-t,de közben benne van. unsure.gif
2013. június 03. 20:55 #1772
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2013.06.03. 20:37)
Nem a programokkal van problémám,hanem azzal hogy nem tölti be az eredeti DVD-ket.Ha rámegyek a DVD-RW meghajtóra,akkor azt írja ki,hogy helyezzen be egy DVD-t,de közben benne van. unsure.gif

Értem. Akkor lehet, hogy a meghajtóval van a baj. Nekem akkor volt ez, mikor a laptopom magától lefrissítette a Win7-et. :/
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Miley-fan09
2013. június 09. 21:33 #1773
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2013.06.03. 20:37)

Egyébként erre a problémámra nem tud senki semmi tanácsot adni,úgy hogy ne kelljen semmit sem cserélni a gépen? Nővérem már keresett valami megoldást,de ő sem talált.
Elég érdekes a helyzet,mert az írott DVD-ket beolvassa,csak az eredetieket nem,pedig régebben még olvasta őket. unsure.gif
2013. június 10. 19:34 #1774
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (Miley-fan09 @ 2013.06.09. 21:33)
Egyébként erre a problémámra nem tud senki semmi tanácsot adni,úgy hogy ne kelljen semmit sem cserélni a gépen? Nővérem már keresett valami megoldást,de ő sem talált.
Elég érdekes a helyzet,mert az írott DVD-ket beolvassa,csak az eredetieket nem,pedig régebben még olvasta őket. unsure.gif

Egyszer rákérdeztünk a szervizben, és azt a választ kaptuk, hogy ha szoktuk használni, akkor teljesen normális, ha egy-két év után nem működik.
Kösz. omg.gif
Egyébként érdekes, én sem tudom, hogy mitől lehet, de régebben (amikor még működött) is sokkal nehezebben vette be az eredeti lemezeket.
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
2013. június 11. 01:18 #1775
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (Miley-fan09 @ 2013.06.09. 21:33)

Lehet,hogy teljesen más jellegű a probléma,de nekem egy majdnem 4 éves Asusom van,amiben kb.2 év után volt cserélve a dvd-író/olvasó,mert egy idő után már nem olvasta be ez sem a dvd-ket.Kiírni még kiírt,de utána mindig egy másik gépen kellett leellenőriznem,hogy jól sikerült-e az írás,mert ha a laptopba tettem vissza a dvd-t,akkor azt írta ki,hogy üres,pedig amúgy teleírta. 110.gif Aztán egy idő után már írni se nagyon akart,ekkor lett cserélve.
Néhány hónapig jó volt minden,írt és olvasott,aztán újra semmi,sőt most már még írni se nagyon akar,állandóan azt csinálja,hogy néhány vagy éppen elég sok % után kiírja,hogy az írás nem sikerült...És mindegy,hogy mivel írok,a Windows saját progijával vagy Nero-val. dry.gif
Úgyhogy szerintem ez az olvasó hibája lesz,még akkor is,ha írott dvd-ket olvas,mert az eredetikkel semmi baja nem lehetne.

Esetleg még a meghajtó illesztőprogramja lehet a hibás,ha volt vmi frissítés vagy ilyesmi,de ez sajnos nem tuti.
1 felhasználónak tetszik: Miley-fan09
2013. június 11. 17:44 #1776
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Jessy @ 2013.06.11. 01:18)

Lehet,hogy teljesen más jellegű a probléma,de nekem egy majdnem 4 éves Asusom van,amiben kb.2 év után volt cserélve a dvd-író/olvasó,mert egy idő után már nem olvasta be ez sem a dvd-ket.Kiírni még kiírt,de utána mindig egy másik gépen kellett leellenőriznem,hogy jól sikerült-e az írás,mert ha a laptopba tettem vissza a dvd-t,akkor azt írta ki,hogy üres,pedig amúgy teleírta. 110.gif Aztán egy idő után már írni se nagyon akart,ekkor lett cserélve.
Néhány hónapig jó volt minden,írt és olvasott,aztán újra semmi,sőt most már még írni se nagyon akar,állandóan azt csinálja,hogy néhány vagy éppen elég sok % után kiírja,hogy az írás nem sikerült...És mindegy,hogy mivel írok,a Windows saját progijával vagy Nero-val. dry.gif 
Úgyhogy szerintem ez az olvasó hibája lesz,még akkor is,ha írott dvd-ket olvas,mert az eredetikkel semmi baja nem lehetne.
Esetleg még a meghajtó illesztőprogramja lehet a hibás,ha volt vmi frissítés vagy ilyesmi,de ez sajnos nem tuti.

Öcsémnek egy Acer Aspire gépe van, nagyjából két éves volt, amikor kihalt belőle a dvd-író. Egy kisebb vagyonért lehetett volna újat venni bele, de úgyis jött a születésnapja, így vettem neki egy külső, USB-n csatlakozó dvd-írót, így a problémája azóta megoldódott.
Ami miatt egy dvd meghajtó nehezebben birkózik meg a gyári lemezekkel, annak lehet oka az írás sebessége, másolásvédelem, régiókód, stb. Írott lemeznél jó esetben ilyen nincs.

Ami az illesztőprogramot illeti, Windows XP-től felfelé minden újabb Windows tartalmazza a cd/dvd meghajtókhoz szükséges illesztőprogramot, így nem valószínű, hogy az rossz lenne. Annyit meg lehet tenni, hogy az Eszközkezelőben eltávolítjuk a dvd meghajtót, majd újraindítjuk a gépet. Ha a Windows automatikusan társít hozzá illesztőprogramot, akkor nem a Win a ludas, hanem nagy esélyjel a dvd-író.
2 felhasználónak tetszik: Jessy, Miley-fan09
2013. június 11. 23:04 #1777
Jessy
Jessy
♥F1♥ addict
Hozzászólás: 3076
Csatolások: 15340
Azonosító: 37540
Idézet (joe_r @ 2013.06.11. 17:44)
Öcsémnek egy Acer Aspire gépe van, nagyjából két éves volt, amikor kihalt belőle a dvd-író. Egy kisebb vagyonért lehetett volna újat venni bele, de úgyis jött a születésnapja, így vettem neki egy külső, USB-n csatlakozó dvd-írót, így a problémája azóta megoldódott.
Ami miatt egy dvd meghajtó nehezebben birkózik meg a gyári lemezekkel, annak lehet oka az írás sebessége, másolásvédelem, régiókód, stb. Írott lemeznél jó esetben ilyen nincs.
Ami az illesztőprogramot illeti, Windows XP-től felfelé minden újabb Windows tartalmazza a cd/dvd meghajtókhoz szükséges illesztőprogramot, így nem valószínű, hogy az rossz lenne. Annyit meg lehet tenni, hogy az Eszközkezelőben eltávolítjuk a dvd meghajtót, majd újraindítjuk a gépet. Ha a Windows automatikusan társít hozzá illesztőprogramot, akkor nem a Win a ludas, hanem nagy esélyjel a dvd-író.

Igen,én is gondolkoztam már egy külső dvd írón,csak egy ideig még reménykedtem,hogy a dvd-nek van baja,az volt a hibás az írásnál,de hát sajnos nem. :\ Végül úgyis ez lesz a megoldás,csak ameddig lehetett még húztam. biggrin.gif

Elvileg nem lehetne már gond az illesztőprogrammal,de olvastam olyan hibát,hogy egy windows frissítés után nem működött jól az író,mondjuk ez asszem Vistán volt,ami amúgy is rengeteg sebből vérzik. nea.gif
2013. június 12. 18:28 #1778
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Segítsetek!

http://www.youtube.com/watch?v=FNLnVrg6l6U&lc=NRnc4g6l3vuGExuB6BDPf294kkKO1Yv06mmGaJotYqg

Valaki nem tudja ,hogy melyik ez a szám ? Vagy legalább egy kis részletet valaki nem tud ki venni belőle ? Előre is köszönöm !!
2013. június 14. 14:37 #1779
Nameni
Nameni
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 183887
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni smileeee.gif Szóval van egy honlap, ahonnan most töltök egy sorozatot. Csak egy baj van, hogy korlátozva van és egy nap csak egy részt lehet letölteni. Valaki tud segíteni, hogy hogyan játsszam ki? Előre is köszönöm a választ smileeee.gif
2013. június 14. 20:11 #1780
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nameni @ 2013.06.14. 14:37)
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni smileeee.gif Szóval van egy honlap, ahonnan most töltök egy sorozatot. Csak egy baj van, hogy korlátozva van és egy nap csak egy részt lehet letölteni. Valaki tud segíteni, hogy hogyan játsszam ki? Előre is köszönöm a választ smileeee.gif

Sehogy. Szerintem nem véletlenül van így megoldva. (Vagy keress más tárhelyet, ahonnan tudsz letölteni...) good.gif
103 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!