DjVu:
a hozzá tartozó program, amivel meg lehet nyitni:
http://sourceforge.net/projects/djvu/files/DjVuLibre_Windows/3.5.25%2B4.9/
Illetve létezik egy plug-in is, amivel a böngészők is meg tudják nyitni a djvu file-t.
http://www.caminova.net/en/downloads/download.aspx?id=1
Támogatott operációs rendszerek, és böngészdék:
Windows XP, Vista, 7, 8, Windows Server 2003, 2003R2, 2008, 2008R2, 2012
Internet Explorer 8 or later, Mozilla Firefox 15 or later, Google Chrome 17.0 or later, Opera 11.00 or later
Segítséget kérek!
2012. november 24. 22:01
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (joe_r @ 2012.11.24. 21:45)
DjVu:
Illetve létezik egy plug-in is, amivel a böngészők is meg tudják nyitni a djvu file-t.
Internet Explorer 8 or later, Mozilla Firefox 15 or later, Google Chrome 17.0 or later, Opera 11.00 or later
Millió köszönet.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. november 26. 19:17
Hogy lehet véleményt értékelni? (pozitív/negatív)
2012. november 29. 17:20
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Musicator @ 2012.11.26. 19:17)
Hogy lehet véleményt értékelni? (pozitív/negatív)
Megvan, hogy mennyi idő tagság után tudsz véleményeket értékelni. Azt hiszem fél év, de pontos idővel kapcsolatban egy moderátor tudna segíteni. :)
Musicator
2012. december 03. 18:35
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Sziasztok!
Nekem a Twitterrel adódott némi problémám. Tegnap vettem észre amikor beléptem, hogy eltűnt az összes Nekem íródott twitt. Csak azt látom ha a "kapcsolat" menűpontra kattintok, hogy retwitteltek, kedvelték twittemet, és hogy kik követtek.
Valaki esetleg tudja hogy ez mitől van? :S Előre is köszönöm a segítséget.
Pöttömke
Nekem a Twitterrel adódott némi problémám. Tegnap vettem észre amikor beléptem, hogy eltűnt az összes Nekem íródott twitt. Csak azt látom ha a "kapcsolat" menűpontra kattintok, hogy retwitteltek, kedvelték twittemet, és hogy kik követtek.
Valaki esetleg tudja hogy ez mitől van? :S Előre is köszönöm a segítséget.
Pöttömke
2012. december 07. 21:12
Idézet (bestiak @ 2008.09.02. 21:01)
Valaki tudna nekem segíteni, hova kell az AC97 DRIVER-t betenni?Mert eltûnt a hangkártyám lemeze és újratelepítésnél nem lett feltéve.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Valaki elmondaná,hogy mi az a AC97 DRIVER?
2012. december 08. 12:05
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (Fanna9 @ 2012.12.07. 21:12)
Valaki elmondaná,hogy mi az a AC97 DRIVER?
Az AC'97 roppant frappánsan az Audio Codec '97 rövidítése.
Ebből következik, hogy a hangkártyához kapcsolódik. Maga a driver pedig egy vezérlő, ami hidat képez a hangkártya/hangchip, és a Windows között.
Magyarul a driver mondja meg a tökfej Windows-nak, hogy az adott eszköz - jelen esetben a hangeszköz - tulajdonképpen micsoda, mire való, és mi a franc az a sok adat, ami folyamatosan bombázza a Windows-t, és aminek a végeredménye a hangszórókból hallható hang.
2012. december 16. 11:36
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Sziasztok!
Pénteken este tesóm újratelepített a gépet azzal nem is volt probléma. De mikor megnyitom a Google Chrome-ot akkor minden szót piros hullámos vonallal aláhúz, amit írok és nem tudom, hogy miért. Az előző Chrome-om csak akkor csinálta, ha egy szót elhibáztam, de a mostani úgy tűnik, mintha nem is ismerné fel a magyar szavakat vagy nem is tudom.
A másik problémám az újretelepítés óta az, hogy a Google Chrome nem játsza le a videókat, de az Internet Explorer pedig igen.. és az Adobe Flash Player le van töltve (és telepítve is van), de nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Pénteken este tesóm újratelepített a gépet azzal nem is volt probléma. De mikor megnyitom a Google Chrome-ot akkor minden szót piros hullámos vonallal aláhúz, amit írok és nem tudom, hogy miért. Az előző Chrome-om csak akkor csinálta, ha egy szót elhibáztam, de a mostani úgy tűnik, mintha nem is ismerné fel a magyar szavakat vagy nem is tudom.
A másik problémám az újretelepítés óta az, hogy a Google Chrome nem játsza le a videókat, de az Internet Explorer pedig igen.. és az Adobe Flash Player le van töltve (és telepítve is van), de nem tudom, hogy mi lehet a baj.
2012. december 16. 12:35
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (silenc @ 2012.12.16. 11:36)
Sziasztok!
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Nyelvek -> A nyelv és a helyesírás-ellenőrző beállításai...
Idézet (silenc @ 2012.12.16. 11:36)
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Adatvédelem -> Tartalombeállítások -> Plug-inek
Itt vagy állítsd Automatikus futtatás (javasolt)-ra, ha nem azon lenne alapból, vagy kattints a Egyes plug-inek kikapcsolása szövegre, és nézd át, hogy nincs-e kikapcsolva valamelyik plug-in.
Alapbeállításban a plug-inek engedélyezve vannak, de lehet Mindig engedélyezve állapotba is kapcsolni, csak be kell pipálni a plug-inhez tartozó jelölőnégyzetet.
silenc
2012. december 16. 14:21
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Valaki, aki Google Blogger-t használ tudna segíteni?
Azt hol kell beállítani, hogy a bejegyzés alján ne mutassa, hogy ki jegyezte be szöveget?
Azt hol kell beállítani, hogy a bejegyzés alján ne mutassa, hogy ki jegyezte be szöveget?
Lilimooo
2012. december 16. 14:37
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.12.16. 14:21)
Valaki, aki Google Blogger-t használ tudna segíteni?
Rámész az elrendezésre, ott arra, hogy Blogbejegyzések - szerkesztése, és ott lesz majd az is, hogy ki jegyezte be, és a pipát elrakod onnan.
Kazuo
2012. december 16. 14:51
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Lilimooo @ 2012.12.16. 14:37)
Rámész az elrendezésre, ott arra, hogy Blogbejegyzések - szerkesztése, és ott lesz majd az is, hogy ki jegyezte be, és a pipát elrakod onnan.
Egy kicsit zavarosan írtam le, de ha kell még segítség szólj! 
Köszönöm szépen Lili!
Lilimooo
2012. december 17. 17:09
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (joe_r @ 2012.12.16. 12:35)
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Nyelvek -> A nyelv és a helyesírás-ellenőrző beállításai...
Chrome -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Adatvédelem -> Tartalombeállítások -> Plug-inek
Itt vagy állítsd Automatikus futtatás (javasolt)-ra, ha nem azon lenne alapból, vagy kattints a Egyes plug-inek kikapcsolása szövegre, és nézd át, hogy nincs-e kikapcsolva valamelyik plug-in.
Alapbeállításban a plug-inek engedélyezve vannak, de lehet Mindig engedélyezve állapotba is kapcsolni, csak be kell pipálni a plug-inhez tartozó jelölőnégyzetet.
Nagyon szépen köszönöm!
2012. december 18. 09:17
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Segitségre lenne szükségem!
A problémám a következő: van egy közösségi oldal ahonnan tegnap kaptam egy levelet hogy potencionális adathalásznak jelentettek és változtassam meg a jelszavam,ha vissza szeretném állitani az oldalam! Na már most ez e-mailről megtörtént és mégsem tudok belépni,azonban telefonon be tudok és barátnőm is a saját gépéről! Már töröltem a sütiket ,előzményeket és mégis visszadob a hibás jelszó oldalra! Tud valaki segiteni mi lehet a baj???
Előre is köszönöm!!
A problémám a következő: van egy közösségi oldal ahonnan tegnap kaptam egy levelet hogy potencionális adathalásznak jelentettek és változtassam meg a jelszavam,ha vissza szeretném állitani az oldalam! Na már most ez e-mailről megtörtént és mégsem tudok belépni,azonban telefonon be tudok és barátnőm is a saját gépéről! Már töröltem a sütiket ,előzményeket és mégis visszadob a hibás jelszó oldalra! Tud valaki segiteni mi lehet a baj???
Előre is köszönöm!!
2012. december 26. 12:29
Valaki tud olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Vámpírnaplók 3. évadját feliratosan??
2012. december 28. 20:43
|
|
Ameliaxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 72 Csatolások: 8 Azonosító: 192477 offline
|
Idézet (Sally95 @ 2012.12.26. 12:29)
Valaki tud olyan oldalt ahol le lehet tölteni a Vámpírnaplók 3. évadját feliratosan??
http://online-filmek.hu/ <-Letekersz,és ott van
2013. január 03. 13:30
Tegnap valami gubanc történt a Mozillámmal és bármit csináltam nem tudtam helyreállítani, ezért letöröltem majd újratelepítettem (17.0.1 verziót).
A gond ott kezdődött, hogy ma a videa.hu-n szerettem volna megnézni egy videot de azt írja, hogy "a video lejátszásához újabb Flash Player verzió szükséges." Le is szerettem volna tölteni azonban ott meg azt írja, hogy a JavaScript ki van kapcsolva. Megnéztem a Mozilla beállításoknál, de nincs kikapcsolva. Próbáltam úgy is, hogy kiveszem előle a pipát, majd újra vissza a pipa, Mozilla bezár, majd újraindít de így sem engedi.
A gond ott kezdődött, hogy ma a videa.hu-n szerettem volna megnézni egy videot de azt írja, hogy "a video lejátszásához újabb Flash Player verzió szükséges." Le is szerettem volna tölteni azonban ott meg azt írja, hogy a JavaScript ki van kapcsolva. Megnéztem a Mozilla beállításoknál, de nincs kikapcsolva. Próbáltam úgy is, hogy kiveszem előle a pipát, majd újra vissza a pipa, Mozilla bezár, majd újraindít de így sem engedi.
2013. január 09. 22:55
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet (Juanita @ 2013.01.03. 13:30)
Tegnap valami gubanc történt a Mozillámmal és bármit csináltam nem tudtam helyreállítani, ezért letöröltem majd újratelepítettem (17.0.1 verziót).
http://get.adobe.com/flashplayer/
próbáld innen letölteni a legfrissebb flash playert.
2013. január 10. 08:17
Idézet (McGery @ 2013.01.09. 22:55)
http://get.adobe.com/flashplayer/
Már próbáltam, de ezt írja :
JavaScript is currently disabled in your browser and is required to download Flash Player.
Click here for instructions to enable JavaScript.
Megnéztem az Eszközök->Beállítások->Tartalom résznél és ott pedig van pipa a JavaScript engedélyezése előtt.
szerk: már sikerült, csak a NoScriptben engedélyeznem kellett és máris engedte telepíteni
Köszi a segítséget!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.