Idézet (PuMiToO @ 2010.06.03. 18:34)
Már értem

Nos, ez egy képfájl (ha jól értem), .iso vagy .mdf ilyesmi a kiterjesztése? Képfájlok írásához egy másik programot célszerű használni, sok van, de ami tényleg jó és baromi egyszerű kezelni az az Alcohol 120. Ha gondolod feltöltöm neked valahova és küldöm a linket (magyar+crack).
Igazából gondolom nero-val is megoldható az írása, de én azzal még nem próbáltam, képfájl írásához szerintem kevésbé jó. Továbbá 2 tanácsot is adnék, egy, hogy DVD-ket mindig Winrarral csomagol ki és nem fontos hatalmas sebességgel írni. Én max 8x-osan szoktam dvd filmeket kiírni, még sose lett rossz egy se.
Bessie Kell, hogy legyen a rar-ok mellett egy sfv kiterjesztésű fájl. Azt futtasd le és kiderül, hogy hibáson csomagolt-e (crc hibás), vagy esetleg hiányzik egy darab. Ha hibás valamelyik azt is megmondja, hogy melyik. Kicsomagolásra (filmeknél én mindig a winrar-t ajánlom). Kisebb dolgokhoz elég a total commander is.
Szerk.: Hopsz, azt hiszem a te kérdésedet félreértettem.
Akkor néhány apróság:
Nero tökéletesen megírja az iso, bin, img, nrg, mds kiterjesztésű file-okat. Mondjuk azt nem árt tudni, hogy a 6-os, és 7-es Nero sok hibát tartalmazott, viszont a 9-es már egész jó. Ha iso, vagy mdf a kiterjesztés, nyugodtan lehetne akkora sebességgel írni, mint amit a lemez támogat, mert ezeknek az a sajátoassága, hogy egyenletesen kerülnek az afatok a lemezre, mivel egy darab állományról beszélünk. De azért célszerű valamivel lassabban írni, de nincs kőbe vésve, hogy csak 8x-os sebességgel lehet, még filmek esetében sem.
Kicsomagolás: a Windows Commander, vagy most már Total Commander is beállítható, hogy kicsomagoláshoz a WinRar-t használja, így ha megnyitjuk az első rar állományt, és a kicsomagolást lárjük, akkor autómatikusan a WinRar fog csomagolni.