KÖSZÖNÖM
Nemrégiben tesóm mondta, hogy majd újrateszi a laptopomat , és mentsek majd le mindent. Én hülye voltam, és úgy gondoltam odébb van még a "majd".
Aztán egyik nap úgy jöttem haza, hogy már újratette, és odaveszett mindenem, több ezer kép, videó, dokumentum, zene,film.
A zenék és filmek nem érdekelnek, hisz azokat bármikor újra letölthetem, de a rengeteg dokumentumért, és a fényképeimért nagyon fáj a szívem, tényleg főleg a képeimért
Mert tele voltam emlékképekkel, családi nyaralások, karácsonyozások , születésnapok........nem tudom de nagyjából olyan 30 ezer képem lehetett
Már próbáltuk egy programmal visszahozni a dolgokat, az első módszerrel úgy, h hozzon vissza mindent, akkor kb szinte semmit nem hozott vissza(kb 30 dokumentumot, és 80 képet., de azok közül is rengeteg nem nyitható meg ...)
Most hétvégén 30 órán át dolgozott a laptopom, és 77 ezer file-t talált( én fényképeim, programok képei ///mondjuk a programok képei nem érdekel// meg családi videók.
A 30 óra után, kaptam egy 220 gigás file-t tartalmazó eredményt, amiket szépen átnéztem ,h melyik ami program kép, melyik ami enyém....
szépen vissza is mentettünk jó sok képet...
Erre most azt írja ki, hogy " a fájl vagy a könyvtár hibás" :@@@
Azt hiszem megőrülök,hogy már soha többé nem láthatom az emlékképeimet....a nyaralásokat, a családi képeimet
Tudom én vagyok az idióta, de mégis aki tudna nekem segíteni valahogy, akár ismer valami programot, vagy ezzel foglalkozik, kérem írjon nekem !!!
Nagyon nagyon fontos nekem, köszönöm

0 felhasználónak tetszik: