Tehát, nekem nagyon tetszik, várom a második évadot, 9/10-et simán megérdemel.
Sorozatok: ki mit néz? - Vigyázat, spoiler veszély!
2009. április 22. 02:10
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Hétvégén megnéztem a Star Wars: Clone Wars sorozatot, miután a pilot/film nagyon megtetszett és ebben sem kellett csalódnom. Pedig nem is vagyok SW fan, a két trilógia kb egy szinten van nálam, inkább 1-2 játékot tartok nagyon sokra, de ez a CW most nagyon bejött. Nem a tipikus Cartoon Network-ös marhaság, voltak benne komor, komoly részek is, sok drámával. Persze azért a humor dominál, méghozzá jóféle humor, rengeteget lehet rajta nevetni, néha csak kuncogva, de sokszor fetrengve a röhögéstõl.
Ahsoka ebben is imádnivaló, az egyik új kedvenc SW karakteremmé vált.
A karakterek animációja elsõ osztályú, a "grafika" minõsége hagy kívánnivalót maga után, de ha belegondolok, hogy így is nagyon szép azért és mégis hetente mûsorra kerülõ sorozatról van szó, akkor nem kötök bele. A zenét néha érdekesen választják meg, de általában szerencsére egész jól eltalálják.
2009. május 07. 22:59
Idézet(Necros @ 2009. May 7. - 22:01)
Reapert szoktátok nézni? A 2x10 megint nagyon jó volt, sztriptíztáncos bohócok...

szoktuk
2009. május 18. 21:19
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
24 finálé:

Sejtettem mondjuk néhány dologról, hogy így fog elsülni, de azért nagyon jó lett, 10/10 simán.
Renee nagyon kemény volt a végén, remélem, marad a következõ évadra is, jó párost alkot Jack-kel. Mert, hogy meggyógyul és bejön az a pici esély, az fix.
A kicsit gyengébb hatodik évad után megint egy nagyszerû szezont kaptunk, bízok a hasonló folytatásban.
Brannon Braga mégsem maga az ördög.
Sejtettem mondjuk néhány dologról, hogy így fog elsülni, de azért nagyon jó lett, 10/10 simán.
Brannon Braga mégsem maga az ördög.
2010. szeptember 12. 16:27
|
|
BékásGumicukorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 59 Csatolások: 13 Azonosító: 134709 offline
|
Született feleségek, Glee, Barátok közt
2010. szeptember 12. 16:36
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Hát én sok sorozatot nézek: Odaát, Vámpírnaplók, Glee, Jóbarátok, Így jártam anyátokkal (ezeket nézem állandóan). De nagyon sok van amit néztem, de nem fér be az időmbe az egyetem miatt mostanság pl: Smallville, Szellemekkel suttogó, Tuti gimi, Psych... de néha ezekre is sort kerítek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: