Beverly Hills 90210 (1990-2000)
2015. június 10. 17:25
Wááá köszi a sok képet
Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem tőlük. Jó néha belenézni a 90-es évek ikonikus sorozataiba. A Beverly Hillst én kb. odáig néztem folyton, míg benne volt Brenda. A későbbi évadokból csak 1-1 részt láttam, bár nem mondanám, hogy nem tetszettek ezek, csak az emberbe van ilyen "dac", hogy csak addig érdekes, míg a kedvenc szereplő játszik benne. Ezt a korszakomat mára kinőttem, de akkor még elég volt ennyi, hogy abbahagyjak egy jó sorit. Aztán nem kizárt, hogy egyszer nekiülök és az összes évadot lepörgetem
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2015. június 11. 09:17
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Glorita @ 2015.06.10. 17:25)
Wááá köszi a sok képet
Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem tőlük. Jó néha belenézni a 90-es évek ikonikus sorozataiba. A Beverly Hillst én kb. odáig néztem folyton, míg benne volt Brenda. A későbbi évadokból csak 1-1 részt láttam, bár nem mondanám, hogy nem tetszettek ezek, csak az emberbe van ilyen "dac", hogy csak addig érdekes, míg a kedvenc szereplő játszik benne. Ezt a korszakomat mára kinőttem, de akkor még elég volt ennyi, hogy abbahagyjak egy jó sorit. Aztán nem kizárt, hogy egyszer nekiülök és az összes évadot lepörgetem 
Szerintem megéri. Nekem a 8. évad vége votl a nagy csalódás, de mivel a sorozattal együtt nőttem fel én úgy dötnöttem, hogy maradok nézőnek. Az első négy évad felülmúlhatatlan. Az ötödik és a hetedik még nagyon nagy kedvenc. Szerintem megéri végignézni. Én is most ültem neki. Nagyon szeretem.
2015. június 11. 21:37
Idézet (Brittany @ 2015.06.11. 09:17)
Szerintem megéri. Nekem a 8. évad vége votl a nagy csalódás, de mivel a sorozattal együtt nőttem fel én úgy dötnöttem, hogy maradok nézőnek. Az első négy évad felülmúlhatatlan. Az ötödik és a hetedik még nagyon nagy kedvenc. Szerintem megéri végignézni. Én is most ültem neki. Nagyon szeretem. 
A kedvet meghoztad rá, hogy nekiálljak
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2015. június 12. 14:14
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (Glorita @ 2015.06.11. 21:37)
A kedvet meghoztad rá, hogy nekiálljak
Valamiért amúgy egy jelenet nagyon bennem maradt, pedig nem mostanában láttam; amikor Donnát nem akarják engedni érettségizni, mert azt hiszem "picit" illuminált állapotban érkezett a szalagavató bálra. És a tárgyalás közben mindenki megjelenik plakátokkal. Valószínű nagyon tetszett ez a jelenet, ha már így megmaradt bennem 
Igen igen az emlékezetes volt. Nekem Kelly jelenetek élnek még élénken az emlékemben. A negyedik évad... oh hát az amikor Brandonnal mennek a hétvégi iskolai programra és verge megcsókolják egymást... istenem már az első epizód óta vártam a pillanatot.
2015. június 25. 09:20
|
|
|
Idézet (Kate04 @ 2015.06.24. 19:03)
Nagyon nagyon imádtam a sorozatot!
Köszönöm a képeket!
Nem tudja valaki hol tudom letölteni vagy újra nézni a sorozatot?
Nem tudja valaki hol tudom letölteni vagy újra nézni a sorozatot?
Magyarul fent van néhány évad (azt hiszem az első 4) a többi angolul jó esetben.
BH90210 epizódok
2019. március 07. 01:09
Nyugodj békében "Dylan Mckay"! Gyerekkorom nagy kedvence volt a Beverly Hills 90210 nagyon sajnálom Luke Perry-t!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.