Anna Popplewell - Prince Caspian Barnes and Noble In Store
2008. augusztus 30. 13:36
Idézet(brigi05 @ 2008. August 28. - 09:37)
brigi, köszi a képeket, nagyon szuperek.
2008. szeptember 04. 22:57
Idézet(brigi05 @ 2008. August 31. - 17:36)
szivesen mindenkinek 
Írtam már, hogy észrevettem azt jópár helyen; amikor nem ülnek, vagy állnak egymás mellett, (Ben és Anna) Ben olyan szomorúnak tûnik. Legalább is ezt
vettem észre. Lehet rosszul látom, akkor bocs.
2008. szeptember 06. 17:25
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
jajj, az hogy összejönnének egy álom lenne számomra, egy valóra vált álom, úgy veszem észre igazad van, de lehet tévedek, meg Anna és Will eléggé jóban vannak, hacsak nem igazak a híresztelések hogy már járnak.... rengeteg képen együtt vannak (Anna és Will) és tényleg nem valószerûtlen hogy járnának, nekem mindenesetre Ben szimpibb lenne Anna mellett
2008. szeptember 06. 23:03
Idézet(brigi05 @ 2008. September 6. - 16:25)
jajj, az hogy összejönnének egy álom lenne számomra, egy valóra vált álom, úgy veszem észre igazad van, de lehet tévedek, meg Anna és Will eléggé jóban vannak, hacsak nem igazak a híresztelések hogy már járnak.... rengeteg képen együtt vannak (Anna és Will) és tényleg nem valószerûtlen hogy járnának, nekem mindenesetre Ben szimpibb lenne Anna mellett 
Az utolsó mondatodra a reakcióm: Sokkal jobban örülnék, ha inkább Will mellett lenne! Jobban összeillik vele.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: