Lindsay Lohan - at 'Bar Pitti' in New York 08.24
2008. augusztus 26. 20:02
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
legalább már nem totál szõke, az is haladás...
talán egyszer visszatér a világos vörösesbarnához és feltesz egy jó kis ubipakolást a szemére és olyan lesz, mint régebben.
talán egyszer visszatér a világos vörösesbarnához és feltesz egy jó kis ubipakolást a szemére és olyan lesz, mint régebben.
2008. augusztus 26. 20:15
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(LaTasha @ 2008. August 26. - 18:44)
Lindsay ! melltartót,kérlek!!!!!
az már luxus nála
2008. augusztus 26. 20:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Idézet(fafa008 @ 2008. August 26. - 19:15)
az már luxus nála
õ is egyre rosszabb lesz..fõleg h most olyan hírek vannak h áttér a saját nemére...
az utolsó képen láthatod is az állítólagos választottját.
bár szerintem sok mindent lehet róla mondani, csak azt nem, hogy nõies...
viszont van egy száma a Bajos csajok filmzenéjérõl, amit rongyosra hallgattam, annyira tetszik.
2008. augusztus 26. 20:21
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(tamara86 @ 2008. August 26. - 19:18)
az utolsó képen láthatod is az állítólagos választottját.
viszont van egy száma a Bajos csajok filmzenéjérõl, amit rongyosra hallgattam, annyira tetszik.
Ez az a nagy választott??
2008. augusztus 29. 22:47
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(fafa008 @ 2008. August 26. - 19:21)
Ez az a nagy választott??
hát ez beszarás

Nem bántásból de kiváncsi lennék,hogy hogy állna a szád,ha a te 'párodat' fikázná az összes ember?Egyébként szakítottak és most csak barátok.Mellesleg megkérnék mindenkit,hogy ne szidja Lindsayt,ugyanis nehéz napokat él át.tegnap vastagbélrákban meghalt a nagyapja..
2008. augusztus 31. 12:09
|
|
|
Idézet(Lindsay019 @ 2008. August 29. - 21:47)
Nem bántásból de kiváncsi lennék,hogy hogy állna a szád,ha a te 'párodat' fikázná az összes ember?Egyébként szakítottak és most csak barátok.Mellesleg megkérnék mindenkit,hogy ne szidja Lindsayt,ugyanis nehéz napokat él át.tegnap vastagbélrákban meghalt a nagyapja.. 
szerintem inkább csak megdöbbenését fejezte ki.
nem szidta senki sem Lindsay-t, de azért mert éppen nehéz idõket él meg, véleményt-normális stílusban persze, szerintem lehet róla mondani/írni, a fórumok általában errõl szólnak.
régebben én is nagyon szerettem és mostanában is megnézem a képeit, de õszintén szólva ha nem kezd valamit magával, egyre lejjebb fog csúszni a lejtõn.
és igen tudom, hogy a média, meg a papparazzik, stb, de azért vegyük azt is figyelembe, hogy ezt az életmódot õ választotta magának és a botrányok nagy részét is magának köszönheti...
ettõl függetlenül örülnék neki, ha rendezõdne az élete és újra jó filmekben lehetne látni a régi vörösesbarna Lindsay-t.
apropó, látta valaki a "Tudom ki ölt meg" (azt hiszem ez a címe, de nem vagyok benne 100%-ig biztos) c. filmet? a múltkor láttam egy könyvesboltban, de végül nem vettem meg, de már sajnálom, lehet visszamegyek érte, hátha megvan még.
2008. augusztus 31. 15:19
|
|
Kate96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 48309 offline
|
Egyetértek. Én nagyon szeretem Lint fõleg mint színésznõ, de mostanában nagyon elhagyta magát. Ha egy picit rendbetenné az életét és újra a régi lenne sokra vihetné!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: