Lindsay Lohan - at 'Bar Pitti' in New York 08.24
2008. augusztus 26. 20:02
|
|
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
legalább már nem totál szõke, az is haladás...
talán egyszer visszatér a világos vörösesbarnához és feltesz egy jó kis ubipakolást a szemére és olyan lesz, mint régebben.
talán egyszer visszatér a világos vörösesbarnához és feltesz egy jó kis ubipakolást a szemére és olyan lesz, mint régebben.
2008. augusztus 26. 20:15
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(LaTasha @ 2008. August 26. - 18:44)
Lindsay ! melltartót,kérlek!!!!!
az már luxus nála
2008. augusztus 26. 20:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline
|
Idézet(fafa008 @ 2008. August 26. - 19:15)
az már luxus nála
õ is egyre rosszabb lesz..fõleg h most olyan hírek vannak h áttér a saját nemére...
az utolsó képen láthatod is az állítólagos választottját.
bár szerintem sok mindent lehet róla mondani, csak azt nem, hogy nõies...
viszont van egy száma a Bajos csajok filmzenéjérõl, amit rongyosra hallgattam, annyira tetszik.
2008. augusztus 26. 20:21
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(tamara86 @ 2008. August 26. - 19:18)
az utolsó képen láthatod is az állítólagos választottját.
viszont van egy száma a Bajos csajok filmzenéjérõl, amit rongyosra hallgattam, annyira tetszik.
Ez az a nagy választott??
2008. augusztus 29. 22:47
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(fafa008 @ 2008. August 26. - 19:21)
Ez az a nagy választott??
hát ez beszarás

Nem bántásból de kiváncsi lennék,hogy hogy állna a szád,ha a te 'párodat' fikázná az összes ember?Egyébként szakítottak és most csak barátok.Mellesleg megkérnék mindenkit,hogy ne szidja Lindsayt,ugyanis nehéz napokat él át.tegnap vastagbélrákban meghalt a nagyapja..
2008. augusztus 31. 12:09
|
|
|
Idézet(Lindsay019 @ 2008. August 29. - 21:47)
Nem bántásból de kiváncsi lennék,hogy hogy állna a szád,ha a te 'párodat' fikázná az összes ember?Egyébként szakítottak és most csak barátok.Mellesleg megkérnék mindenkit,hogy ne szidja Lindsayt,ugyanis nehéz napokat él át.tegnap vastagbélrákban meghalt a nagyapja.. 
szerintem inkább csak megdöbbenését fejezte ki.
nem szidta senki sem Lindsay-t, de azért mert éppen nehéz idõket él meg, véleményt-normális stílusban persze, szerintem lehet róla mondani/írni, a fórumok általában errõl szólnak.
régebben én is nagyon szerettem és mostanában is megnézem a képeit, de õszintén szólva ha nem kezd valamit magával, egyre lejjebb fog csúszni a lejtõn.
és igen tudom, hogy a média, meg a papparazzik, stb, de azért vegyük azt is figyelembe, hogy ezt az életmódot õ választotta magának és a botrányok nagy részét is magának köszönheti...
ettõl függetlenül örülnék neki, ha rendezõdne az élete és újra jó filmekben lehetne látni a régi vörösesbarna Lindsay-t.
apropó, látta valaki a "Tudom ki ölt meg" (azt hiszem ez a címe, de nem vagyok benne 100%-ig biztos) c. filmet? a múltkor láttam egy könyvesboltban, de végül nem vettem meg, de már sajnálom, lehet visszamegyek érte, hátha megvan még.
2008. augusztus 31. 15:19
|
|
Kate96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 48309 offline
|
Egyetértek. Én nagyon szeretem Lint fõleg mint színésznõ, de mostanában nagyon elhagyta magát. Ha egy picit rendbetenné az életét és újra a régi lenne sokra vihetné!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: