Eliza Dushku
2004. október 26. 17:31
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
2004. október 26. 17:33
|
|
zero_cool51 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 2341 Csatolások: 1086 Azonosító: 49 offline
|
Csak neki? MErt nekem is nagyon tetszik!
2004. október 26. 18:16
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2004, October 26. - 16:23)
Csak a nevét írta el a bika kolléga... Dushku lenne ugyebár... És a képek száma is hiányzik 
[right][/right]
[right][/right]
Jól van, jól van!!
Idézet
És a képek száma is hiányzik 
Csak ez zavar!!
2004. október 26. 19:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Joe-ker @ 2004, October 26. - 16:23)
Csak a nevét írta el a bika kolléga... Dushku lenne ugyebár... És a képek száma is hiányzik 
[right][/right]
[right][/right]
Kekeeeeeeeeeec.
Úgy is tudjuk kiről van szó. Bár a "csak Marhának" alcím nem teccik annyira.
2004. október 26. 19:15
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Konkrétan erre gondolok:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=561
Na meg erre is:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=875

Amúgy nem kekec, csak próbálok segíteni
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=561
Na meg erre is:
http://www.freespace.hu/freeze/index.php?s...=findpost&p=875
Amúgy nem kekec, csak próbálok segíteni
2004. október 26. 19:20
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Nagyon. Címet javítottam, személy szerint ritka nagy marhaságnak tartom a képek számának feltüntetését a címben. Nem a mennyiség, a minőség a fontos. Mé', ha csak 3 van benne akkor meg se nézed? Vagy ha csak egy? És attól nem lesz jobb egy téma, ha ezer kép van benne. Ha olyan név van a címben, aki érdekel, megnézem. Ha meg olyan név, aki nem érdekel, akkor se fogom megnézni, ha 200 kép van benne, és ezzel még veri is a nyálát a postoló. (Ezt senki se értse félre.) Ezzel valószínűleg közutálatnak fogok örvendeni, de én sem szoktam beírni hány képet teszek fel, csak a legritkább esetben. Mint ahogy nem is tudom, mert sosem számolom meg. Ez teljesen lényegtelen szerintem.
Ui.:
(Mellesleg valaki az admin/mod csapatból azzal töszmöli el az idejét, hogy beírogatja a témacímekbe hogy hány kép van bennük.
2004. október 26. 19:59
|
|
|
Joe-ker-nek:a nevet mindenki elírhatja, de ha te elfogod akkor arra ne is számíts, hogy én szólok!
Továbbá:és, hogy konkrétan mire gondolsz azt meg aztán ***** nem értem, mert a két kép közül valahogy mind a kettő HQ!!
Ha nem tetszik a minősége akkor írj privit a Boss-nak, és ő lezárja, ha akarja!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Joe_r-nek:nincs ott a CSAK!!!!!
És azt mindenki tudja, hogy ha kiemelük egy személyt akkor pusztán azért van, mert lekötelezett valamivel!!! (
pl. kép, vagy segítség
)
Téged, azért nem írtalak kedvezményezettnek még soha, mert nem nyűgöztél le, semmivel!
Persze egy Catherine Bell sorozat ezen sokat változtatna, esetleg sikert érnél el!!
Továbbá:és, hogy konkrétan mire gondolsz azt meg aztán ***** nem értem, mert a két kép közül valahogy mind a kettő HQ!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Joe_r-nek:nincs ott a CSAK!!!!!
És azt mindenki tudja, hogy ha kiemelük egy személyt akkor pusztán azért van, mert lekötelezett valamivel!!! (
Téged, azért nem írtalak kedvezményezettnek még soha, mert nem nyűgöztél le, semmivel!
2004. október 26. 20:14
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Idézet(is65 @ 2004, October 26. - 17:13)
Sem a minőség, sem a mennyiség nem fontos. Csak a tartalom. :9 Na jó, persze a minőség sem utolsó... 
[right][/right]
[right][/right]
Nem tudom feltűnt-e a kis fórumunk NEVE? HQ PARADISE. Leírom ide, mert ezek szerint elkerülte a figyelmedet. Pontosan azért jött létre a fórum, hogy itt KIZÁRÓLAG kiváló minőségű anyagot tegyen közzé mindenki. Ez a téma, meg a hozzászólások kezdenek nagyon egy bizonyos másik fórumra hasonlítani. Amig meg nem unom.
2004. október 26. 20:17
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(White Bull @ 2004, October 26. - 18:14)
[color=red][size=7]Joe-ker-nek:a nevet mindenki elírhatja, de ha te elfogod akkor arra ne is számíts, hogy én szólok!
Teh... Emlegettem én valahol, hogy nem HQ a minőség??? Végülis tényleg, de nem ebben a topikban (és az tényleg nem volt túl nagy
Na tehát, összefoglalva: a képfelpakolási "szabályok" között van egy olyan, hogy jelezni kell a címben, hogy hány kép van belül... Teccikérteni?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: