Jennifer Love Hewitt and her husband Ross McCall out walking their dog
2012. március 27. 06:10
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Áááá nagyon aranyos a kutya. Én személy szerint örülök neki, hogy már nincs együtt Jenniferrel. Nem azért, mert féltékeny voltam rá. Örülök, ha van Rossnak egy barátnője, de istenem az ne olyan legyen, hogy a szakítás után még Ross-t állítja be szemétládának, miközben Jenn megcsalta fűvel-fával. De egyébként örülök, hogy Rossnál maradt a kuyta. Nagyszerű gazdi!
2012. április 07. 21:04
|
|
Joy_xSúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.24. Hozzászólás: 40 Csatolások: 53 Azonosító: 147914 offline
|
Idézet (Kazuo @ 2012.03.27. 06:10)
Áááá nagyon aranyos a kutya. Én személy szerint örülök neki, hogy már nincs együtt Jenniferrel. Nem azért, mert féltékeny voltam rá. Örülök, ha van Rossnak egy barátnője, de istenem az ne olyan legyen, hogy a szakítás után még Ross-t állítja be szemétládának, miközben Jenn megcsalta fűvel-fával. De egyébként örülök, hogy Rossnál maradt a kuyta. Nagyszerű gazdi! 
nem hallottál te arról, hogy mi az a pletyka? ráadásul Jennifer semmit nem mondott rá
2012. április 15. 12:19
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Joy_xS @ 2012.04.07. 21:04)
nem hallottál te arról, hogy mi az a pletyka? ráadásul Jennifer semmit nem mondott rá
a kutya meg maradhatott volna nála, akkor most lennének róla képek 
Azt te csak hiszed hogy nem mondott rá semmit
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: