Michael Phelps - Winning Gold Medal In The Men's 100m Butterfly
2008. augusztus 19. 23:56
Michael Phelps winning gold in the men's 100-meter butterfly final
2008. augusztus 19. 23:58
jaj a doppingos csávó... hát igen, így nem nagy szám a gyõzelem.
2008. augusztus 20. 00:05
Idézet(Regina @ 2008. August 19. - 23:58)
jaj a doppingos csávó... hát igen, így nem nagy szám a gyõzelem.
Meg tudták már fogni?
Éppen én is beszéltem anyukámmal, hogy ilyen nincs dopping nélkül, hogy Cseh Lacit is megverje, pedig Athénban is ott volt, ott meg Laci megverte õt...
2008. augusztus 20. 00:10
Idézet(Chyntya @ 2008. August 19. - 23:05)
Meg tudták már fogni?
Éppen én is beszéltem anyukámmal, hogy ilyen nincs dopping nélkül, hogy Cseh Lacit is megverje, pedig Athénban is ott volt, ott meg Laci megverte õt...

Állítólag olyan doppingszereket használnak, amiket még nem tudnak kimutatni 1 általános doppingteszten. De tuti doppingolt. Cseh Laci meg legalább dopping nélkül ezüstérmes.
2008. augusztus 20. 07:39
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Én nem tudom, elhigyjem-e a vádakat. Anno Thorpe és Hackett voltak a nagyágyúk, igaz õk gyorsúszásban és csak abban, nem indultak 36 számban (most mondtam valamit)... Iannek is volt dopping ügye, én kiállok mellette, nekem mindig is õ marad az úszó legenda, de valahol Phelpst is bírom, és szerintem gáz bizonyíték nélkül ilyen nyíltan megvádolni. Oké hogy nem lehet kimutatni egy csomó szert, de ha ki tudnak fejleszteni ilyen szereket, akkor ki tudják fejleszteni azt is, hogyan lehessen észrevenni...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: