Köszi a pikcsõröket, nagyon állatok!
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2009. május 11. 19:52
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
4 napja kezdtem el nézni és már csak az uccsó 2 rész van hátra...
Elég sokáig hanyagoltam, mivel nem kedvencem a Terminátor trilógia, de örülök, hogy a krónikákat bepróbáltam. Megfogott benne a dráma meg a zene meg az egész fíling szal elég bejövõs
2009. május 21. 14:23
|
|
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. augusztus 03. 22:33
|
|
boocherhix |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.12. Hozzászólás: 878 Csatolások: 1749 Azonosító: 5276 offline
|
Gotta love Cameron. Too bad it got the axe.
2010. január 01. 14:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Thomas
Újra elkezdték leadni a részeket , csak most a Cool TV
Újra elkezdték leadni a részeket , csak most a Cool TV
2010. augusztus 13. 20:02
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Thomas
1.05 Queen's Gambit
1.05 Queen's Gambit
2010. augusztus 13. 20:18
|
House Of Wax |
|
Thomas
1.06 Dungeons & Dragons
1.06 Dungeons & Dragons
2010. augusztus 13. 20:34
|
House Of Wax |
|
Thomas
1.07 The Demon Hand
1.07 The Demon Hand
2011. december 31. 01:31
öcsémmel ledaráltuk megint a sorozatot és az utolsó résznél most is bele tapadtunk a fotelba!
és utána ment 1 órán át a szöveg hogy mi lett volna a vége vagy a folytatás!
a rohadék FOX legalább annyiban korrekt lehetett volna hogy 2-3 résszel a vége előtt közli az alkotókkal hogy szép volt jó volt gyerekek de jövőre nem kérünk belőletek erőltessétek meg magatokat és egy dupla epizóddal zárjátok le!
de nem bazzz amikor beindult volna a sorozat elkaszálták.
pedig még az első Terminátor filmhez is kapcsolódott volna a 2.évad lezárása illetve ha folytatták volna, mivel az 1-ben Kyle mondja Sarahnak hogy valahonnét előkerült ez a John Connor nevű fickó és mindent tudott a gépekről és megtanította őket harcolni ellenük!szerintem nagyon nagy utalás ez helyre dobta volna az összekuszálódott idősíkot!
kár ezért a sorozatért fel volt ez építve szépen!
a rohadék FOX legalább annyiban korrekt lehetett volna hogy 2-3 résszel a vége előtt közli az alkotókkal hogy szép volt jó volt gyerekek de jövőre nem kérünk belőletek erőltessétek meg magatokat és egy dupla epizóddal zárjátok le!
pedig még az első Terminátor filmhez is kapcsolódott volna a 2.évad lezárása illetve ha folytatták volna, mivel az 1-ben Kyle mondja Sarahnak hogy valahonnét előkerült ez a John Connor nevű fickó és mindent tudott a gépekről és megtanította őket harcolni ellenük!szerintem nagyon nagy utalás ez helyre dobta volna az összekuszálódott idősíkot!
2012. január 03. 22:09
Idézet (gonzales7 @ 2011.12.31. 01:31)
öcsémmel ledaráltuk megint a sorozatot és az utolsó résznél most is bele tapadtunk a fotelba!
Szerintem ez a sorozat meg úgy el volt cseszve, hogy az nem igaz. Köpött mindenre, ami miatt szerettük a Terminátor filmeket. Abszolút semmi köze nem volt hozzájuk.
Örülök, hogy vége.
2012. január 04. 00:18
Idézet (Solarian @ 2012.01.03. 22:09)
Szerintem ez a sorozat meg úgy el volt cseszve, hogy az nem igaz. Köpött mindenre, ami miatt szerettük a Terminátor filmeket. Abszolút semmi köze nem volt hozzájuk.
Örülök, hogy vége.
Örülök, hogy vége.
pont ez volt a lényeg hogy szakított a filmekkel se T-800-as sem Arnold sem tesztoszteron sem robbantgatás.Hanem az Ítéletnapja után a Connor klán hétköznapjaiba engedett betekintést! voltaképp ezért bukott meg!én nem kárhoztatok senkit mert nem volt bejövős a sorozat mert nem arra számítottak amit kaptak az akcióra sok sok terminátorra robotra a sorozat nem ezt kívánta bemutatni!és hááá az akció sok sok pénzbe kerül az érzelmek és a dráma kevesebbe ezért választotta a sorozat ezt az utat.ami nálam működött.de ez lett a veszte!a keveseknek akiknek pedig bejött a sorozat cselekménye és az ahogy ezt tálalták azok ráb*sztak.
mert te akinek nyílvánvalóan nem tetszett a sorozat fogod magad és nem nézted volna meg mondjuk a 3-ik évadod és elkapcsolsz máshova oszt kéééész!
de engem érdekelt a cselekmény és az elvarratlan szálak és tetszett a mármár művész filmes megjelnítés és egy kis filozófia amit a 2-ik évad végén sokszor használtak a gép és ember kapcsolatáról.
ha valami el lett cseszve akkor az a Terminátor 3 és a 4!
a Terminátor 3 egy katyvasz egy lebutított storyval máig nem értem hogy miért olyan fontos hogy gyermek korában Connor nem jött össze Kate-el és ezért nem ismerte meg az apját és ezért jött létre a Skynet!ekkora baromságot akartak eladni!nahhh a Terminátor 4 pedig egy látvány orgia semmi mélyebb gondolat egy idegesítő Christian Bale-el és hatásvadász elemekkel mint a CGI-is Arnie vagy a Guns N Roses üvölt a magnóban miközben Bale levadász egy "MOTOTERMINÁTORT"gecc Linda Hamilton pedig beszél a diktafonon a múltból a fiának de így nem mond semmit Bale pedig csak néz bamba fejjel maga elé és annyi.a Marcus féle Terminátor pedig egy vicc!bullshittt bláááá
A sorozat nem akarta túlszárnyalni az eredeti két Terminátor filmet mert azt nem is lehet mert James Cameron egy zseni!egyszerűen elakarta mesélni Connornak a gépekhez fűzödő viszonyát Sarah Connor küzdelmét a fiáért aki a messiás gyakorlatilag,mindezt drámai vonalon és nem az akción.
nahh mind1 úgy sem fogjuk tudni megygyőzni egymást az ellenkezőjéről!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.