Starity

Olimpia 2008

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. augusztus 22. 10:50 #61
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Idézet(elba @ 2008. August 21. - 21:05)
A Zsivótzkyval kifizettetném,az akreditációja teljes költségét!!Olyan nincs,hogy tudom,sérült vagyok,de azért kimegyek röhögcsélni,fényképezni,meg feelingelni,aztán feladom az elsõ 100m-után.

Sajnálom, hogy így látod, de valszeg semmit sem tudsz arról, hogy mi is van a háttérben. Zsivó egész évben sérülésekkel küzdött, de amint tudott járni már edzett is. Azért ment ki, mert bármi lehetett volna, de a negativ fele jött be. Épp elég munka, kitartás van abban, hogy õ mégis ott van! Ahogy máskor is most sem indult volna, ha tudja, hogy "nulla" lesz. Neki nem cél, hogy "feeling, és röhögcsélés", Õ ezen már túl van!
Zsivó pont nem az aki ilyen, pont eleget tett már, és ezt mindenki tudja.

diablo.gif
2008. augusztus 22. 11:24 #62
RoseAnn
RoseAnn
ϟ Death Eater ϟ

StátuszA Mardekárban több a rosszindulat, mint egy orosz bárban, amikor elfogy a vodka.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5216
Csatolások: 18506
Azonosító: 16930
Megvan az elsõ magyar aranyérem! Gratulálok Vajda Attillának hozzá!!!
2008. augusztus 22. 16:30 #63
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Josh_ @ 2008. August 22. - 09:43)
Megvaaaan az elsõ arany!  thumbsup.gif  cool.gif  pompom.gif

Vajda Attila 1000 méter. Több, mint 1 hajóhosszal nyert.  meghajolo.gif thumbsup.gif

Hatalmasat ment, le a kalappal elõtte! meghajolo.gif Hátulról jött fel, óriásit küzdve, jöttek is a vetélytársak neki gratulálni, lemosott mindenkit a pályáról. cool.gif

A férfi vízilabda válogatott a döntõben, nagyszerû játékkal (többnyire biggrin.gif) van és nem Szerbia ellen kell játszani. smileeee.gif Igaz, az USA sem lesz könnyû ellenfél, de meg kell õket verni. thumbsup.gif

A kézilabdás lányokat sajnálom, de a bronz is szép lehet, ha szombat reggel visszavágunk a koreaiaknak. Az oroszok ellen is nyerhettünk volna, csak a Tomori-Ferling-Piga triónak kellett volna egy kicsit többet nyújtani támadásban. Kati a második félidõben nagyon jól védett, Sopi betegen megtette, amit tudott, Görbének most nem ment, de mint mondtam, ha a többiek hozzák magukat, akkor behúzzuk a meccset. Vérten hiányát is képes lett volna átvészelni a csapat, de talán hamarabb kellett volna Görbiczet levinni balszélre, látszott, hogy neki nem ment. Sebaj, a bronzért még meg kell küzdeni, én továbbra is hiszek a lányokban, meg tudják szerezni a dobogós helyet! Hajrá csajok!
2008. augusztus 22. 19:10 #64
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Ha,valakinek nincs szerencséje,vagy kihajtja magát,de vannak nála jobbak és ezért hátrébb végez
egy szót sem szólok,legfeljebb elszomorít.Viszont amikor sportszakmai szempontból ostobaságok sokaságát
látom,pláne ennyi balszerencse mellett az már feldühít,ezért írtam,amit írtam tegnap este.
Az úszó a rádióban mondta el,hogy alig kapott levegõt az egészalakos ruhájában amikor kihúzták a vízbõl!
Egy tízpróbázónak a verseny elõtt(nem közvetlenül) is magas intenzitású edzéseket kell végeznie
ezért nem hiszem el,hogy a verseny napján lett neki tiszta,hogy fel kell adnia 100m-után,mert annyira megsérült korábban.Nem kellett volna elindulnia!
Az öttusázókról(férfi) hónapok óta azt hallhatuk,hogy csúcsformában vanak,arany esélyesek,erre lebõgtek az eb-n és az
olimpián,minek kell ilyenekkel etetni a népet?Saját magukat nevetteték ki.
És,ha már személyeskedünk kedves Necros akkor had mondjam el,hogy te meg hülye vagy!
Ja,grat a Mai érmeseknek! beer.gif
2008. augusztus 22. 19:15 #65
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(elba @ 2008. August 22. - 19:10)
És,ha már személyeskedünk kedves Necroz akkor had mondjam el,hogy te meg hülye vagy!

Na ebbe nem megyek bele, csak annyit mondok, a tegnapi kommented miatt felment bennem a pipa, azért írtam azt, amit, de legalább nem olyan stílusban, mint te...
2008. augusztus 22. 19:21 #66
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Idézet(Necros @ 2008. August 22. - 19:15)
Na ebbe nem megyek bele

Benne vagyok ugorjuk át egymást!
2008. augusztus 22. 19:21 #67
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
...
Egy tízpróbázónak a verseny elõtt(nem közvetlenül) is magas intenzitású edzéseket kell végeznie
ezért nem hiszem el,hogy a verseny napján lett neki tiszta,hogy fel kell adnia 100m-után,mert annyira megsérült korábban.Nem kellett volna elindulnia!...

Nem tudom, láttad-e a versenyt!? Szakadó esõben rendezték meg! Nem Attila volt az egyetlen, aki feladta. A gerelyhajításnál estek-keltek a versenyzõk. Még egészségesen is veszélyes volt versenyezni, nemhogy sérülten.

Azt, hogy egy versenyzõ itthon, az olimpia elõtt mit érez, az egy dolog. Nem mondhatja egy profi sportoló, hogy: figyu emberek, a felkészülésem jó volt, de inkább a mezõny végére várjatok!
2008. augusztus 22. 19:29 #68
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Tamás,38-ik lett a 40 futóból,sérülten állt rajthoz,nem kellett volna szerintem,mert nem lehetett jó a felkészülése!
2008. augusztus 22. 20:20 #69
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Érdekes adalék a Cseh László - Michael Phelps témához:

http://www.hetivalasz.hu/cikk/0808/caparuha
2008. augusztus 22. 20:24 #70
White Bull
White Bull
Bull Skywalker

ezért nem hiszem el,hogy a verseny napján lett neki tiszta,hogy fel kell adnia 100m-után,mert annyira megsérült korábban.Nem kellett volna elindulnia!

Ha kicsit belenézel az atlétikába, és elég az olimpián is, akkor látod, hogy a sztárok is gyakran kerülnek ilyen helyzetbe - Darrel Brown - Liu Xiang - Terrence Trammel, hogy csak a sprintereket említsem - egy versenyzõ küzd a véksõkig, s ami több sosem adja fel. Persze vannak olyan helyzetek, hogy már járni sem tudsz, és 10percenként fagyasztanak, és ragasztanak hogy ne fájjon!
Tényleg nem értem miért kell Attilát köpködni, mert ki mert menni, és belevágni így is!
Stanislav Olijars a világklasszis fehér! gátas a melegités alatt döntött úgy, hogy nem indul el!

2008. augusztus 22. 20:30 #71
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

smileeee.gif beer.gif

3 tárgy a világon, amiért bármit megtennénk, pedig az van ráírva: "Made in China". biggrin.gif

2008. augusztus 22. 20:38 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet(tamás15 @ 2008. August 22. - 20:30)
smileeee.gif  beer.gif

3 tárgy a világon, amiért bármit megtennénk, pedig az van ráírva: "Made in China". biggrin.gif

Háááát, elárulom, én már fogtam ilyen tárgyakat, csak a nyakamban nem volt, mert nem volt rajta szalag...
Komolyra fordítva a szót: a volt fizikatanáromnak a férje, aki a Szegedi Egyetemen fizikus, májusban volt Pekingben, és ott valami professzortól kapott mindegyikbõl egyet-egyet.
Olyan furcsa, mert más csak a tvben látja(mint te is), nekem meg ott volt a kezemben, az, amit a világ legjobb sportolói kapnak rolleyes.gif rolleyes.gif smileeee.gif
2008. augusztus 22. 20:43 #73
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Bull,az akreditációjából,két szertárt lehetett volna feltölteni a gyerekeknek!
2008. augusztus 22. 20:55 #74
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

Elba!

1.Teljesíted az olimpiai részvételhez a szintet.
2.Van egy sérülésed, amirõl azt hiszed az olimpia elõtt, hogy talán nem fog akadályozni a versenyzésben.
3.Nincs mögötted tartalék versenyzõ az adott sportágban.

Te, hogy döntenél?
2008. augusztus 22. 21:19 #75
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Idézet(tamás15 @ 2008. August 22. - 20:55)
Elba!

1.Teljesíted az olimpiai részvételhez a szintet.
2.Van egy sérülésed, amirõl azt hiszed az olimpia elõtt, hogy talán nem fog akadályozni a versenyzésben.
3.Nincs mögötted tartalék versenyzõ az adott sportágban.

Te, hogy döntenél?

Mint fentebb írtam,az olimpia elõtti edzések,terhelések alatt meglehet állapítani a sérülés súlyosságát.Ha nem vagyok képes ezzel pontszerzõ hely közelében(világbajnoki dobogósról beszélünk)végezni,visszalépnék!
2008. augusztus 22. 21:38 #76
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Idézet(elba @ 2008. August 22. - 20:43)
Bull,az akreditációjából,két szertárt lehetett volna feltölteni a gyerekeknek!

Meglehet, de ettõl még az esélye annak, hogy Zsivó jól ment volna ugyanúgy fent áll!
Hogy mi volt?! Sérülés és sérülés, de talpon maradt és edzett, épp ezért van benne az, hogy simán indul, és bepróbálja a versenyt! Az élsport költséges, de ez sejthetõ. wink.gif
Szerinted nem pakolták össze amennyire csak lehetett?! Nem az a beszari "gyerek", hogy el se induljon fájdalmak árán is. Én becsülöm azért, hogy ennyi kínlódás után is belevágott!

1 felhasználónak tetszik: tamás15
2008. augusztus 23. 03:13 #77
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(tamás15 @ 2008. August 22. - 20:30)

_nevet.gif thumbsup.gif
2008. augusztus 23. 09:26 #78
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Rohadjon meg az a két ######, szarrágó, semmirekellõ bíró. diablo.gif grrr.gif Öntenének savat a sípot fújó büdös pofájukba, tõbõl tépnék le a csaló karjukat... furesz.gif Bronzmeccsen ilyen pofátlanul csalni, elképesztõ! Jobbak voltunk a koreaiaknál, de úgy egyszerûen nem lehet nyerni, ha semmiségekért szórják ki a játékosainkat és adnak heteseket, a másik oldalon meg szinte semmit nem fújnak le. Kétkezes lökés, visszarántás, minden megtorlás nélkül marad, még egy szabaddobást sem adtak... ohmy.gif mad.gif Hihetetlen, fel nem tudom fogni, hogy lehet ezt megcsinálni...

A lányoké minden elismerésem, ÕK legyõzték Koreát, meghajolo.gif minket a bírók vertek meg. user posted image

Szerintem meg kellene óvni a meccset, ha fair emberek elé kerülne az ügy, lenne esélyünk, mert nagyon nyilvánvalóan csinálta ezt a két orosz. reklamalo.gif Persze, a sportdiplomáciánk a béka segge alatt van, szóval ki tudja... Nem azt akarom, hogy vegyék el a koreaiaktól a bronzot, hanem megosztva hirdessék ki mind a két csapatot harmadiknak.
2008. augusztus 23. 10:18 #79
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet(Necros @ 2008. August 23. - 08:26)
Rohadjon meg az a két ######...

Õszintén szólva kishíján lerúgtam a tv-met az állványról, olyan ideg kapott el a játékvezetõk ténykedése láttán. Természetesen majd jönnek az újabb okoskodók, aki szerint nem készültek fel rendesen a lányok, nem tették oda magukat kellõen.

Nekem is kezd már tele lenni a hócipõm azzal, hogy ennyire látványosan egy oldalra fújnak a "tisztelt" bírók. Akik állítólag letették az olimpiai esküt, hogy a legjobb tudásuk szerint bíráskodnak. Ha ez a legjobb, amit tudnak, akkor ássanak egy gödröt, és földeljék el magukat.
2008. augusztus 23. 10:54 #80
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Na igen, a lányokra most nem lehet panasz. Ok, leszámítva az oroszok ellen, ahol bizony a kiegészítõ embereknek kellett volna jól játszani, legalábbis 2-3 embertõl egy kicsit több már elég lett volna egy gyõzelemhez. De a bronzmeccsre tényleg mindenki kitette a lelkét.
Meg ugye a nehézségekrõl sem lehet elfeledkezni, Tóth Timi sérülésekkel bajlódott végig a felkészülés alatt, Pekingben meg lebetegedett, Görbe is megsérült, az elõdöntõben korán elvesztettük Vértent...

Hajdu elõtt pedig megemelem a kalapom, pozitívan csalódtam benne. beer.gif Jó kis trió irányította a csapatot, remélem, legalább egy duó marad belõle.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!