Starity

Olimpia 2008

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. augusztus 09. 10:39 #1
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Na hogy legyen ilyen aktuális téma is... smileeee.gif
Sajnos valószínûleg nem fogok túl sokat látni az egészbõl, meló meg egyebek miatt.
Ma délelõtt viszont egészen véletlenül sikerült elcsípnem a kézis lányok meccsének ismétlését a svédek ellen, nagyon örülök, hogy Görbicz Anita játszott (és milyen gólokat lõtt ohmy.gif blink.gif), és hogy nyertünk. pompom.gif
HAJRÁ MAGYAROK!!!
2008. augusztus 09. 10:42 #2
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Én azt nem láttam, most a kerékpáros kozvetítést nézem a EuroSport-on...
Viszont a tegnapi megnyitó ünnepség az valami eszelõsen jól sikerült.
2008. augusztus 09. 13:52 #3
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Csodálatos megnyitó volt, bár sok viszonyítási alapom nincs, de idáig ez az abszolult favorit. Szerintem pont megvolt az a bizonyos egyensúly a tradiciók és a modern technika ötvözésében. A "papírtekercses" rész illetve az elején a dobosok, amin leginkább ámultam. smileeee.gif
+ maga a a madérfészek stadion látványa sem utolsó a sorban. smileeee.gif

A kézislányok meccsét élõben néztem, de azt hiszem ez volt az utolsó. biggrin.gif
Örülök, hogy nyertek thumbsup.gif annak pedig még inkább, hogy Anita is játszott. Jó kis meccs volt, bár néha frászt kaptam, amikor a svédek elkezdtek kapaszkodni az eredmény után.
Az oroszok viszont rosszul kezdtek, egy döntetlen Korea ellen. blink.gif cool.gif

2008. augusztus 10. 08:00 #4
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Josh_ @ 2008. August 9. - 13:52)
Az oroszok viszont rosszul kezdtek, egy döntetlen Korea ellen.  blink.gif  cool.gif

A lehetõ legjobb kezdés. thumbsup.gif A mi szempontunkból. laugh.gif

A megnyitó tényleg nagyszerû volt, le a kalappal elõttük! meghajolo.gif A kézis lányok meccse nagyon tetszett, remélem, ennél már csak jobbak lesznek és még jó sokáig eljutnak. smileeee.gif
2008. augusztus 10. 21:55 #5
ML
ML
Special Agent
Elõször is Cseh Lacinak gratula az ezüstért! meghajolo.gif
Ma az USA-Kína férfi kosármeccs 2. félidejét sikerült elcsípnem. Sima amcsi gyõzelem lett ugyan, de ez a teljesítmény (eladott labdák tömege, a nagy emberek részérõl totális szerencsétlenkedés a palánk alatt) egy spanyol/görög/argentín/litván gárda ellen valószínûleg kevés lesz.
2008. augusztus 10. 22:02 #6
- törölt felhasználó -    
Én a megnyitót sajna nem láttam, épp akkor mentem a Balatonra, de szerintem az egészet nem nagyon fogom nézni, max a röplabdát, de azt is csak ismétlésben...Én nem tudok dél elõtt kimászni az ágyból, de lassan majd muszáj lesz...
Nah szal normál foci se lesz blink.gif blink.gif blink.gif (Portugália, Spanyolország válogatottja), szóval, hát semmi értelme, persze a magyarok sikereit meghallgatom, megnézem, de amúgy meg nem is nagyon köt le...
2008. augusztus 10. 22:20 #7
ML
ML
Special Agent
Idézet(Chyntya @ 2008. August 10. - 22:02)
...Én nem tudok dél elõtt kimászni az ágyból, de lassan majd muszáj lesz...

Irigylem a problémáidat. smileeee.gif
Én néznék sok mindent, ha nem kellene dolgozni. dry.gif
2008. augusztus 11. 07:05 #8
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(ML @ 2008. August 10. - 21:55)
Ma az USA-Kína férfi kosármeccs 2. félidejét sikerült elcsípnem. Sima amcsi gyõzelem lett ugyan, de ez a teljesítmény (eladott labdák tömege, a nagy emberek részérõl totális szerencsétlenkedés a palánk alatt) egy spanyol/görög/argentín/litván gárda ellen valószínûleg kevés lesz.

Lesz az még jobb is, az elsõ meccsen gondolom, nem akartak megszakadni, edzésnek jó volt. smileeee.gif Ha a tudásuk szerint játszanak, meg kell nyerniük az olimpiát, én nekik szurkolok. thumbsup.gif

A kézis lányok mai meccse érdekes volt. Az elsõ félidõben simán vezettek, aztán a másodikban alig jött össze valami. Igaz, abban a bírók is alaposan benne voltak, hogy csak 1 pont lett a végén, mert ha egyenlõen bíráskodnak, akkor gyengébb játékkal is nyertek volna, de így... Pocsékul és sokszor ellenünk fújtak a lengyelek. mad.gif Ettõl függetlenül viszont az igaz, hogy ennél sokkal jobbra is képesek a lányok, és bízok is benne, hogy lesznek is jobbak a következõ meccseken, lehet, hogy még egyszer nem leszünk ilyen szerencsések a végén.
2008. augusztus 11. 09:01 #9
Josh_
Josh_
Idézet(Necros @ 2008. August 11. - 07:05)
Lesz az még jobb is

Iskola játék volt amerikai részrõl cool.gif Én néztem a Litván - Argentin meccset is, színvonalban nem volt sok különbség... talán a folytatás jobb meccseket hoz majd...

Idézet(Necros @ 2008. August 11. - 07:05)
A kézis lányok mai meccse érdekes volt.

Inkább elkeserítõ. sad.gif Nem akarok pesszimista lenni, de 17-12-rõl elveszíteni a mecsset,na ehhez tényleg tudomány kell. dry.gif
A világbajnokság után, sokan mondták, ha nem lenne egy Görbicz, Pálinger, Tóth hármasunk, "szétesne" a csapat. Én akkor azt gondoltam...oké oké ez a 3-as tényleg világklasszis, de a csapat összességében kiváló. A mostani 2 meccs után itt az olimpián, viszont bebizonyosodni látszik, hogy ha õk nem jól játszanak, vagy egyáltalán nem játszanak, na akkor van baj. Egy embert kiemelek még, Vérten Orsi, igaz ma nem játszott jól, de nagyon szeretem a lelkesedédét és a küzdeni akarását. Viszont mit csinálnak a többiek? Néha az az érzésem, bebújnak a világklasszisok háta mögé és elténferegnek a pályán. sad.gif
Persze nem akarok itt elõre károgni, sok meccs van még hátra a döntõig cool.gif , csak *** ideges vagyok. dry.gif
A bíróról inkább nem nyilatkozok, mert sikerült ugyan felkelnem, de néhol így is bele-bele aludtam a meccsbe. blush.gif

Cseh Laci meghajolo.gif , remek "futam" volt, kíváncsi leszek az amerikai Phelps-nek meglesz-e a 8 arany, vagy Laci-nak sikerül-e 1-2 aranyat elhalásznia. cool.gif
2008. augusztus 11. 09:23 #10
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 09:01)
Iskola játék volt  amerikai részrõl cool.gif

Az azért egy kicsit túlzás. Helyenként látványosan, könnyedén nyertek, de azért az iskolajátéktól még messze voltak. smileeee.gif
Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 09:01)
Inkább elkeserítõ.  sad.gif Nem akarok pesszimista lenni, de 17-12-rõl elveszíteni a mecsset,na ehhez tényleg tudomány kell.  dry.gif 
A világbajnokság után, sokan mondták, ha nem lenne egy Görbicz, Pálinger, Tóth hármasunk, "szétesne" a csapat. Én akkor azt gondoltam...oké oké ez a 3-as tényleg világklasszis, de a csapat összességében kiváló. A  mostani 2 meccs után itt az olimpián, viszont bebizonyosodni látszik, hogy ha õk nem jól játszanak, vagy egyáltalán nem játszanak, na akkor van baj. Egy embert kiemelek még, Vérten Orsi, igaz ma nem játszott jól, de nagyon szeretem a lelkesedédét és a küzdeni akarását. Viszont mit csinálnak a többiek? Néha az az érzésem, bebújnak a világklasszisok háta mögé és elténferegnek a pályán.  sad.gif
Persze nem akarok itt  elõre károgni, sok meccs van még hátra a döntõig  cool.gif , csak *** ideges vagyok.  dry.gif 
A bíróról inkább nem nyilatkozok, mert sikerült ugyan felkelnem, de  néhol így is bele-bele aludtam a meccsbe. blush.gif   

Öt gól nagy elõnynek tûnik, de nem az, hidd el. A Veszprém például 10 gólos elõnyrõl is ki tudott kapni az elmúlt szezonban... A bírókkal meg "csak" annyi gond volt a második félidõben (érdekes módon az elsõben még egész jól fújtak...), hogy míg nálunk egybõl lefújtak mindent és szórták a 2 perceket, addig a másik oldalon mehetett tovább nyugodtan a két kezes lökés is, maximum szabaddobást kaptunk. blink.gif És így azért nem könnyû támadásokat vezetni, ha a bírók elengedik az ilyen dolgokat, fõleg, ha még emberhátrányban is vagyunk, amibõl nagyon sok volt a második 30 percben. Nem felmenteni akarom a lányokat, mert tényleg nem játszottak jól, még annyira sem, mint az elején, de ha csak rajtuk múlik, szerintem 1-2 góllal nyertek volna. Ekkora ellenszélben azonban örülhettünk az egy pontnak is...
Tegnap azért nem csak Görbe és Kati volt aktív, a többiek is kitettek magukért, igaz, sajnos Sopinak akkor sem ment túl jól (majd belelendül a BL gólkirálynõ, én tudom cool.gif smileeee.gif). Ma pedig az elsõ félidõben Kovacsicz, a másodikban Piros játszott még jól. Meg akit még kifelejtek. biggrin.gif Tehát én annyira nem érzem, hogy mindent a "nagy hármasra" hagynának. Viszont az igaz, hogy ha nekik nem megy, akkor a csapat is nehezebb helyzetben van. Mondjuk Hajdú is cserélhetett volna többet és korábban... dry.gif
Most is azt mondom, Szucsánszkinak ott lenne a helye, de legalább így a Fradival együtt tud készülni a következõ szezonra. Sebaj, majd 2012-ben õ lesz az egyik vezér. smileeee.gif

Ja, Cseh Lacinak én is meghajolo.gif, szép eredmény.
2008. augusztus 11. 10:12 #11
Josh_
Josh_
Idézet(Necros @ 2008. August 11. - 09:23)
Az azért egy kicsit túlzás. Helyenként látványosan, könnyedén nyertek, de azért az iskolajátéktól még messze voltak. smileeee.gif

Nem is a játékra gondoltam, sokkal inkább a kialakult végeredményre, bár nekem az utolsó két negyedben elég meggyõzõnek tûnt az amerikai csapat. smileeee.gif
Ekkora ellenszélben azonban örülhettünk az egy pontnak is...

Tudom én, hogy nem különbség az az 5 gól, elég csak megnézni az oroszokat, de reméltem sima meccs lesz, sima gyõzelemmel, bár egyértelmû, hogy a lengyel bírók kinek fújtak, de a félidei eredmény bizakodásra adott okot. Fõleg, ha arra gondolok, milyen csoportellenfelek várnak még ránk, talán Brazília "könnyebb" ellenfélnek tûnt, ahonnan el lehetett volna hozni a max pontot. - Nyílván, itt már nincsenek könnyû ellenfelek, pont most nézem: Kazahsztán - Franciaország 18-21 blink.gif
Tehát én annyira nem érzem, hogy mindent a "nagy hármasra" hagynának.

Természetesen vannak jó játékosok, sõt mindenki az, csak mindig ott van az izgalom (bennem) minden meccs elõtt, hogy a nagy hármas hozza a formáját.
2008. augusztus 11. 20:58 #12
Steve-O
Steve-O
-
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
Idézet(ML @ 2008. August 10. - 22:20)
Én néznék sok mindent, ha nem kellene dolgozni.  dry.gif

ezért jó az olyan munkahely ahol 2 hatalmas plazmán nézzük az olimpiát biggrin.gif
na jó azért dolgozunk is wink.gif
2008. augusztus 11. 21:18 #13
ML
ML
Special Agent
A kézis lányok meccsének második féleidejét elkaptam reggel, az elsõrõl nem tudok nyilatkozni. A braziloknál a kapus jól védett, sokszor már demoralizálóan jól, de a 2 lengyel zseni ténykedése nélkül szerintem nyertünk volna. Csak ugye a sportban nincs "ha", és ennél tényleg egyébként is tudnak jobbat a lányok. Azért az az utolsó másodperces egyenlítõ gól így is odab*szott. biggrin.gif
Ami meg Görbét illeti, bár ezen a meccsen halványabb volt, mint az elõzõn, így is nagyon örülhetünk, hogy tud játszani.

Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 10:12)
Nem is a játékra gondoltam, sokkal inkább a kialakult végeredményre, bár nekem az utolsó két negyedben elég meggyõzõnek tûnt az amerikai csapat.  smileeee.gif

think.gif
Lehet, hogy nem adtak bele mindent, de sokuknak (Kobe, Carmelo) a dobóformája elég gyenge volt, pedig a kínaiak nem védekeztek kint túl jól, Howard a palánk alatt több sapkát kapott, mint szerintem idén bármelyik NBA-meccsén, és úgy általában temérdek labdát adtak el felesleges és/vagy pontatlan passzokal. Ennél fegyelmezettebbnek kell lenniük, ha a dobogó tetején akarnak végezni. Wade és James, na õk nagyon jók voltak (pedig utóbbi nem tartozik a kedvenceim közé). meghajolo.gif

Idézet(Steve-O @ 2008. August 11. - 20:58)
ezért jó az olyan munkahely ahol 2 hatalmas plazmán nézzük az olimpiát biggrin.gif
na jó azért dolgozunk is wink.gif

Azt ne merd mondani, hogy még sört is adnak... biggrin.gif
2008. augusztus 11. 21:39 #14
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Érdekes a férfiak ilyenkor milyen bõbeszédûek cool.gif biggrin.gif

Na témához: a megnyitó csodálatos volt,kételkedtem benne,hogy Athént felül lehet múlni,de ennek a "dübörgõ" népköztársaságnak semmi sem lehetetlen,ezek szerint.
Sajnos a mérkõzéseket a munka miatt én sem látom,de szurkolok honfitársainknak,egyben gratulálok ,már az is teljesítmény,hogy kijutottak smileeee.gif .
Cseh Lacinak ( wub.gif ),pedig nagy-nagy gratula meghajolo.gif
2008. augusztus 12. 12:40 #15
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Most lett vége a kína-spanyol kosármeccsnek és eszeveszett volt.Nagyon nem vagyok otthon a sportban így szakzsargont sem fogok használni,de nekem tetszett,a hosszabbításban már sajnáltam a vágott szemûeket.Pörgõs volt,izgalmas,igaz Gundel néha irritált,de összegezve bejött. biggrin.gif
Ja Spain rlz cool.gif
2008. augusztus 12. 13:47 #16
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Most úszott Gyurta Dani, nagyon jó volt. blink.gif thumbsup.gif
Én már nem nagyon bíztam benne, de rám cáfolt.
Remélem a döntõben is képes lesz valami hasonlóra.
2008. augusztus 12. 15:24 #17
bogyika
bogyika
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 58476
Hát igen Gyurta ma nagyon nagy volt! Ráadásul olimpia csúcsot úszott, és a legjobb idõvel döntõbe kerülni, nem kis teljesítmény4 Gratulálok neki:D
2008. augusztus 12. 15:43 #18
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 10:12)
Nyílván, itt már nincsenek könnyû ellenfelek, pont most nézem: Kazahsztán - Franciaország 18-21  blink.gif 

Arról nem is beszélve, hogy Korea hülyére verte Németországot. ohmy.gif Ok, enyhe túlzással, laugh.gif de a 10 gól ilyen szinten, a németek ellen tekintélyes különbség. mellow.gif

Gyurta Daninak meg hatalmas gratula, kiváló teljesítményt nyújtott! meghajolo.gif Remélem, össze jön neki az arany, megérdemelné. beer.gif
2008. augusztus 14. 07:41 #19
Necros
Necros
Cara is my Mistress

A kézilabdás lányok tegnap fantasztikus meccsen gyõztek, megint nagy bírói ellenszéllel szemben, gratulálok nekik! meghajolo.gif

Ma reggel pedig Fodor Zoltán, a Fradi birkózója bejutott a döntõbe! w00t.gif thumbsup.gif Tehát az érem már biztos, nagy siker ez a fiatal sportolónak. beer.gif Hajrá Magyarok! Hajrá Fradi! biggrin.gif

A tegnap csúnyán megsérült súlyemelõ meg szerencsére "könnyen" megúszta, sokkal súlyosabbnak nézett ki az eset. Az ismétléseket nem is néztem meg, szegény nagyon szenvedett. sad.gif Jobbulást neki!
2008. augusztus 14. 11:21 #20
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Idézet(Necros @ 2008. August 14. - 07:41)

A tegnap csúnyán megsérült súlyemelõ meg szerencsére "könnyen" megúszta, sokkal súlyosabbnak nézett ki az eset. Az ismétléseket nem is néztem meg, szegény nagyon szenvedett. sad.gif Jobbulást neki!

A könnyen megúszást közel fél év rehab követi, so azért annyire mégsem! Elég durva volt az biztos. Az edzõ szerint tudta ez a súlyt ezért sem értik.

Holnap hajnalban atlétika wink.gif 04:00tõl
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!