Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 09:01)
Iskola játék volt amerikai részrõl

Az azért egy kicsit túlzás. Helyenként látványosan, könnyedén nyertek, de azért az iskolajátéktól még messze voltak.

Idézet(Josh_ @ 2008. August 11. - 09:01)
Inkább elkeserítõ.

Nem akarok pesszimista lenni, de 17-12-rõl elveszíteni a mecsset,na ehhez tényleg tudomány kell.
A világbajnokság után, sokan mondták, ha nem lenne egy Görbicz, Pálinger, Tóth hármasunk, "szétesne" a csapat. Én akkor azt gondoltam...oké oké ez a 3-as tényleg világklasszis, de a csapat összességében kiváló. A mostani 2 meccs után itt az olimpián, viszont bebizonyosodni látszik, hogy ha õk nem jól játszanak, vagy egyáltalán nem játszanak, na akkor van baj. Egy embert kiemelek még, Vérten Orsi, igaz ma nem játszott jól, de nagyon szeretem a lelkesedédét és a küzdeni akarását. Viszont mit csinálnak a többiek? Néha az az érzésem, bebújnak a világklasszisok háta mögé és elténferegnek a pályán.

Persze nem akarok itt elõre károgni, sok meccs van még hátra a döntõig

, csak *** ideges vagyok.
A bíróról inkább nem nyilatkozok, mert sikerült ugyan felkelnem, de néhol így is bele-bele aludtam a meccsbe.
Öt gól nagy elõnynek tûnik, de nem az, hidd el. A Veszprém például 10 gólos elõnyrõl is ki tudott kapni az elmúlt szezonban... A bírókkal meg "csak" annyi gond volt a második félidõben (érdekes módon az elsõben még egész jól fújtak...), hogy míg nálunk egybõl lefújtak mindent és szórták a 2 perceket, addig a másik oldalon mehetett tovább nyugodtan a két kezes lökés is, maximum szabaddobást kaptunk.

És így azért nem könnyû támadásokat vezetni, ha a bírók elengedik az ilyen dolgokat, fõleg, ha még emberhátrányban is vagyunk, amibõl nagyon sok volt a második 30 percben. Nem felmenteni akarom a lányokat, mert tényleg nem játszottak jól, még annyira sem, mint az elején, de ha csak rajtuk múlik, szerintem 1-2 góllal nyertek volna. Ekkora ellenszélben azonban örülhettünk az egy pontnak is...
Tegnap azért nem csak Görbe és Kati volt aktív, a többiek is kitettek magukért, igaz, sajnos Sopinak akkor sem ment túl jól (majd belelendül a BL gólkirálynõ, én tudom

). Ma pedig az elsõ félidõben Kovacsicz, a másodikban Piros játszott még jól. Meg akit még kifelejtek.

Tehát én annyira nem érzem, hogy mindent a "nagy hármasra" hagynának. Viszont az igaz, hogy ha nekik nem megy, akkor a csapat is nehezebb helyzetben van. Mondjuk Hajdú is cserélhetett volna többet és korábban...
Most is azt mondom, Szucsánszkinak ott lenne a helye, de legalább így a Fradival együtt tud készülni a következõ szezonra. Sebaj, majd 2012-ben õ lesz az egyik vezér.

Ja, Cseh Lacinak én is

, szép eredmény.