Segítségeteket elõre is köszönöm!
XP Antivirus 2008
2008. augusztus 08. 18:40
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Egyenlõre csak manuális módon lehet eltávolítani...
Az eltávolítás lépései:
Kattintson a Start menü > Futtatás... gombra, írja be a cmd parancsot, majd Enter.
A megjelenõ ablakban adja ki a következõ két parancsot:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
Ezután nyomja meg a Ctrl-Alt-Delete gombokat a Feladatkezelõ elindításához. A Folyamatok fülre kattintva keresse meg az alábbi folyamatokat, majd kattintson a Folyamat leállítása gombra:
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
Ezután keresse meg az alábbi fájlokat (használhatja a Windows beépített keresõjét) és törölje le õket:
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
Uninstall XPAntivirus.lnk
XPAntivirus on the Web.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
Uninstall XP Antivirus 2008.lnk
Majd nyissa meg a Start menü > Futtatás... ablakot, írja be a regedit parancsot, és az Enter lenyomása utána a megjelenõ ablakban tallózza ki a
HKEY_USERS\Software\XP antivirus
kulcsot és törölje.
Az eltávolítás lépései:
Kattintson a Start menü > Futtatás... gombra, írja be a cmd parancsot, majd Enter.
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
Ezután nyomja meg a Ctrl-Alt-Delete gombokat a Feladatkezelõ elindításához. A Folyamatok fülre kattintva keresse meg az alábbi folyamatokat, majd kattintson a Folyamat leállítása gombra:
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
Ezután keresse meg az alábbi fájlokat (használhatja a Windows beépített keresõjét) és törölje le õket:
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
Majd nyissa meg a Start menü > Futtatás... ablakot, írja be a regedit parancsot, és az Enter lenyomása utána a megjelenõ ablakban tallózza ki a
kulcsot és törölje.
2008. augusztus 08. 20:44
|
P1eTr0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.17. Hozzászólás: 333 Csatolások: 1045 Azonosító: 5391 offline
|
Pont ma szembesültem én is ezzel a problémával.
Valami hasonló leírást én is találtam angolul, de persze semmi nem ment, ahogy le volt írva. A Feladatkezelõt nem tudtam megnyitni, mert állítólag az adminisztrátor nem adott rá jogot (ez én volnék), valamint ugyanez volt a helyzet a Registry-vel is. Szóval nekem sajna újra kellett tennem a teljes rendszert, mert annyira beette magát ez a dolog.
Olvastam persze pozitív hozzászólásokat, akiknek sikerült így eltávolítani a dolgot, remélem mások szerencsésebben járnak, és még idõben el tudják távolítani.
Mindenesetre köszi a leírást magyarul, megjegyzem, hogy itt van ilyen, hátha szükségem lesz még rá.
Valami hasonló leírást én is találtam angolul, de persze semmi nem ment, ahogy le volt írva. A Feladatkezelõt nem tudtam megnyitni, mert állítólag az adminisztrátor nem adott rá jogot (ez én volnék), valamint ugyanez volt a helyzet a Registry-vel is. Szóval nekem sajna újra kellett tennem a teljes rendszert, mert annyira beette magát ez a dolog.
Olvastam persze pozitív hozzászólásokat, akiknek sikerült így eltávolítani a dolgot, remélem mások szerencsésebben járnak, és még idõben el tudják távolítani.
Mindenesetre köszi a leírást magyarul, megjegyzem, hogy itt van ilyen, hátha szükségem lesz még rá.
2008. augusztus 09. 17:48
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(joe_r @ 2008. August 8. - 18:40)
Egyenlõre csak manuális módon lehet eltávolítani...
Az eltávolítás lépései:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
kulcsot és törölje.
Az eltávolítás lépései:
regsvr32 /u shlwapi.dll
regsvr32 /u wininet.dll
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
kulcsot és törölje.
Én már próbáltam ezzel,de nem jártam vele sikerrel!Már a net sem jön be
2008. augusztus 09. 18:10
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(bestiak @ 2008. August 9. - 16:48)
Én már próbáltam ezzel,de nem jártam vele sikerrel!Már a net sem jön be
De azért köszi joe_r!!!

Mivel nekem ilyen gondom még nem volt, így azt sem tudom, hogy a leírás mûködik-e.
De fakultatív programként meg lehet próbálni ugyanezt a leírást csökkentett módban alkalmazni.
2008. augusztus 12. 19:13
|
amazonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 68817 offline
|
Idézet(bestiak @ 2008. August 8. - 09:46)
Valami trójait "áll vírusirtót" beszedett a gépem és nem tudja valaki hogyan lehetne eltávolítani?
A www.malwarebytes.com szépen leszedi (free szoftver), én is szenvedtem vele elõtte. Sok sikert!
2008. augusztus 12. 23:04
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet(amazon @ 2008. August 12. - 19:13)
A www.malwarebytes.com szépen leszedi (free szoftver), én is szenvedtem vele elõtte. Sok sikert!
Köszönöm! De már újratelepítettem a gépet, de hasznos lehet annak, aki ugyan így járna!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: