Ziyi Zhang
Memoirs of a Geisha / Egy gésa emlékiratai (2005)
2005. november 24. 11:02
- Nemtom merre jár DWz, de majd biztos jön Ő is...
- Szóval, tegnap néztem meg a trailert. Nagyon jó kis film lesz. Szép meg megható, meg érdekes (keleti), meg drámai, meg minden.... Bemutató decemberben, tehát nemsoká...
- Köszi a képeket.
- Szóval, tegnap néztem meg a trailert. Nagyon jó kis film lesz. Szép meg megható, meg érdekes (keleti), meg drámai, meg minden.... Bemutató decemberben, tehát nemsoká...
- Köszi a képeket.
2006. szeptember 21. 23:51
A forgatásról képek.
Nem rossz egyébként ez a film, a látványvilága elsõrangú. A könyvhöz nem tud felérni, de nem baj, szeressük a tipikus hálivúdi filmeket is, és már csak a szereposztás miatt is érdemes volt várni rá. *amúgy Ziyi nagy rajongója 2001 óta
* Meg adott egy új kedvencet is, Gong Lit.
OFF Óédesistenem, Ken Watanabe annyira, de annyira...
ON
Viszont Ziyi vizenyõs-kék kontaktlencséje nagyon nem tetszik. A Gyûrûk Urában hihetõbben csináltak a barna hajú-szemû Blumiból szöszi, kék babaszemû tündét.
Nem rossz egyébként ez a film, a látványvilága elsõrangú. A könyvhöz nem tud felérni, de nem baj, szeressük a tipikus hálivúdi filmeket is, és már csak a szereposztás miatt is érdemes volt várni rá. *amúgy Ziyi nagy rajongója 2001 óta
OFF Óédesistenem, Ken Watanabe annyira, de annyira...
Viszont Ziyi vizenyõs-kék kontaktlencséje nagyon nem tetszik. A Gyûrûk Urában hihetõbben csináltak a barna hajú-szemû Blumiból szöszi, kék babaszemû tündét.
2007. augusztus 06. 13:50
|
|
Shiroinekoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 36374 offline
|
A konyv csodalatos, sajnos a film ebbol keveset ad vissza... Pedig nagy rajongoja vagyok az "Egy gésa emlékiratai"-nak, és nagyon vartam a bemutatot... A masik csalodasom, hogy a filmben lathato személyek nagyrésze nem japan! Persze lehet, hogy amerikai szemnek mind egyformak
Mindazonaltal a film gyonyoru, szép a filmezés, latvanyosak a jelenetek... és Ken Watanabe sem elhanyagolhato benne...
Mindazonaltal a film gyonyoru, szép a filmezés, latvanyosak a jelenetek... és Ken Watanabe sem elhanyagolhato benne...
2007. december 03. 23:48
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
OMG!!! csodálatos képek !!! mindenkinek ezer köszönet!
Most néztem meg az elõbb a Gésa Emlékiratai c. filmet! teljesen ámulatba ejtett a film
varázslatosan szép
majd beszerzem DVDben
Gésák
Most néztem meg az elõbb a Gésa Emlékiratai c. filmet! teljesen ámulatba ejtett a film
majd beszerzem DVDben
Gésák
2008. október 14. 17:29
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. October 14. - 15:35)
párnapja néztem meg a filmet ötödszörre, nem lehet megunni, mert annyira szép a film...
Szerintem én is elõveszem most újra, gyönyörûszép film, és régen láttam.
A képeket meg köszöntem!
2011. augusztus 03. 17:19
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem érdekelt ez a film. Véletlenül kezdtem el nézni múlt hét vasárnap a tévében és teljes mértékig lekötött. A színészi alakítás jó, érdekes a történet, és az egész kultúra. Szép volt a történet, és érdekes volt az egész. Örülök, hogy végül mégis megnéztem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: