Ziyi Zhang
Memoirs of a Geisha / Egy gésa emlékiratai (2005)
2005. november 24. 11:02
- Nemtom merre jár DWz, de majd biztos jön Ő is...
- Szóval, tegnap néztem meg a trailert. Nagyon jó kis film lesz. Szép meg megható, meg érdekes (keleti), meg drámai, meg minden.... Bemutató decemberben, tehát nemsoká...
- Köszi a képeket.
- Szóval, tegnap néztem meg a trailert. Nagyon jó kis film lesz. Szép meg megható, meg érdekes (keleti), meg drámai, meg minden.... Bemutató decemberben, tehát nemsoká...
- Köszi a képeket.
2006. szeptember 21. 23:51
A forgatásról képek.
Nem rossz egyébként ez a film, a látványvilága elsõrangú. A könyvhöz nem tud felérni, de nem baj, szeressük a tipikus hálivúdi filmeket is, és már csak a szereposztás miatt is érdemes volt várni rá. *amúgy Ziyi nagy rajongója 2001 óta
* Meg adott egy új kedvencet is, Gong Lit.
OFF Óédesistenem, Ken Watanabe annyira, de annyira...
ON
Viszont Ziyi vizenyõs-kék kontaktlencséje nagyon nem tetszik. A Gyûrûk Urában hihetõbben csináltak a barna hajú-szemû Blumiból szöszi, kék babaszemû tündét.
Nem rossz egyébként ez a film, a látványvilága elsõrangú. A könyvhöz nem tud felérni, de nem baj, szeressük a tipikus hálivúdi filmeket is, és már csak a szereposztás miatt is érdemes volt várni rá. *amúgy Ziyi nagy rajongója 2001 óta
OFF Óédesistenem, Ken Watanabe annyira, de annyira...
Viszont Ziyi vizenyõs-kék kontaktlencséje nagyon nem tetszik. A Gyûrûk Urában hihetõbben csináltak a barna hajú-szemû Blumiból szöszi, kék babaszemû tündét.
2007. augusztus 06. 13:50
|
|
Shiroinekoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 36374 offline
|
A konyv csodalatos, sajnos a film ebbol keveset ad vissza... Pedig nagy rajongoja vagyok az "Egy gésa emlékiratai"-nak, és nagyon vartam a bemutatot... A masik csalodasom, hogy a filmben lathato személyek nagyrésze nem japan! Persze lehet, hogy amerikai szemnek mind egyformak
Mindazonaltal a film gyonyoru, szép a filmezés, latvanyosak a jelenetek... és Ken Watanabe sem elhanyagolhato benne...
Mindazonaltal a film gyonyoru, szép a filmezés, latvanyosak a jelenetek... és Ken Watanabe sem elhanyagolhato benne...
2007. december 03. 23:48
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
OMG!!! csodálatos képek !!! mindenkinek ezer köszönet!
Most néztem meg az elõbb a Gésa Emlékiratai c. filmet! teljesen ámulatba ejtett a film
varázslatosan szép
majd beszerzem DVDben
Gésák
Most néztem meg az elõbb a Gésa Emlékiratai c. filmet! teljesen ámulatba ejtett a film
majd beszerzem DVDben
Gésák
2008. október 14. 17:29
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. October 14. - 15:35)
párnapja néztem meg a filmet ötödszörre, nem lehet megunni, mert annyira szép a film...
Szerintem én is elõveszem most újra, gyönyörûszép film, és régen láttam.
A képeket meg köszöntem!
2011. augusztus 03. 17:19
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem érdekelt ez a film. Véletlenül kezdtem el nézni múlt hét vasárnap a tévében és teljes mértékig lekötött. A színészi alakítás jó, érdekes a történet, és az egész kultúra. Szép volt a történet, és érdekes volt az egész. Örülök, hogy végül mégis megnéztem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: