Nicole Richie-leaving Watts Up Studio in West Hollywood [7-18-2008]
2008. július 30. 09:46
|
|
suzy182♥sweetkisses♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6765 Csatolások: 13320 Azonosító: 31521 offline
|
Idézet(fafa008 @ 2008. July 30. - 08:44)
csinos
Mostanába úgy megkedveltem Nicole-t

Örülök neki..régebben én se annyira bírtam,de most már kifejezetten a kedvencem!Olyan arik így együtt Joel-el meg a kis Harlow-val!
2008. július 30. 09:47
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(suzy182 @ 2008. July 30. - 08:46)
Örülök neki..régebben én se annyira bírtam,de most már kifejezetten a kedvencem!Olyan arik így együtt Joel-el meg a kis Harlow-val! 
Igen!! egyetértek már én is kifejezetten szeretem
2008. október 21. 15:54
|
|
Mrs.Maddenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.21. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 74621 offline
|
Idézet(suzy182 @ 2008. July 30. - 08:46)
Régebben én is így voltam vele...mikor összejött Joel-el pfff nagyon utáltam azelõtt meg nem is foglalkoztam vele,de mióta Harlow megszületett és "látom"hogy mien jó anya nagyon megkedveltem és örülök hogy így eggyütt vannak Joel-el és persze annak is hogy a kis Harlow van nekik....olyan szép kis család lettek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: