Demi Lovato - Don't Forget Album Promoshoot 2008 by Sheryl Nields
2008. szeptember 21. 02:07
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2008. szeptember 21. 02:20
elég gyengus zene...Get Backet meghallgattam,elég volt egyszer..
ha lenne rá pénzem biztos Katy Perry albumát venném meg inkább,mint az ilyen "disney"sztárokét..
a képek viszont baromi jók
köszönet
ha lenne rá pénzem biztos Katy Perry albumát venném meg inkább,mint az ilyen "disney"sztárokét..
a képek viszont baromi jók
köszönet
2008. szeptember 21. 14:01
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Valami gond lehet a hallásoddal, nem? Katy hangja meg sem közelíti Demiét, habár én is szeretem a zenéjét, de azért ég és föld. És a hangsúly nem azon van, hogy Disney sztár, hanem hogy fiatal kora ellenére nagyon tehetséges!!!
2008. szeptember 21. 21:23
Idézet(Kata159 @ 2008. September 21. - 14:01)
Valami gond lehet a hallásoddal, nem? Katy hangja meg sem közelíti Demiét, habár én is szeretem a zenéjét, de azért ég és föld. És a hangsúly nem azon van, hogy Disney sztár, hanem hogy fiatal kora ellenére nagyon tehetséges!!!
szerintem nagyon elfogult vagy én azt veszem így le elsõre. Sok más nõi elõadót hallgatok (Hilary,Avril,Ashlee,Miley,Tisdale) és szerintem nem közelíti meg õket..
baj van a hallásommal ?
peace..
2008. szeptember 21. 21:35
|
|
Kata159 |
|
Idézet(Vinsanity @ 2008. September 21. - 21:23)
szerintem nagyon elfogult vagy én azt veszem így le elsõre. Sok más nõi elõadót hallgatok (Hilary,Avril,Ashlee,Miley,Tisdale) és szerintem nem közelíti meg õket..
baj van a hallásommal ?
nemhinném,ugyanis én nem ragadok le egy bizonyos stílusnál (http://www.last.fm/user/MightBreak),na jó ilyenek a tinik,nem szóllak meg ezért..Katy hangja viszont szerintem jobb mint ezé a csajé...
peace..
baj van a hallásommal ?
peace..
Rám aztán mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy elfogult vagyok és csak egy stílust szeretek.
2008. szeptember 21. 21:58
Perry nénitõl hallottam huszonvalahány számot,Demitõl meg egyet..Katy mondjuk,hogy jobban megmaradt bennem
2008. szeptember 21. 22:08
|
|
Kata159 |
|
Idézet(Vinsanity @ 2008. September 21. - 21:58)
Perry nénitõl hallottam huszonvalahány számot,Demitõl meg egyet..Katy mondjuk,hogy jobban megmaradt bennem 
Hát igen, errõl van szó.
2008. szeptember 22. 16:14
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
nem kérdezte senki, hogy mennyire szereted vagy nemszereted Demit..nekem sem teccik sokminden és sokmindenki és mégis magamba tartom..ha meg annyira csak Katy-t szereted halgasd csak õt, és vedd csak az õ cd-jét, de szerintem más zenei irányzatra is nyitottnak kellene lenned..ebbe még senki nem halt bele..
Miley és Ashley is ugyanolyan Disney sztárok jó zenével akkor õket miért hallgatod?!.
ennyit szerettem volna mondani.
Miley és Ashley is ugyanolyan Disney sztárok jó zenével akkor õket miért hallgatod?!.
ennyit szerettem volna mondani.
2008. szeptember 24. 16:02
|
|
dragon1986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.02. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 3317 offline
|
megjelent a lemez
Én is bírom õt, Camp Rockot is láttam 10x nem azért mert annyira, fordítás miatt megnéztem párszor
és még fogom 
köszi a képeket
És szerintem nem vitatkozni kéne, ízlés dolga szóval nincs olyan, hogy vkinek abszolute jó a hangja vagy rossz
köszi a képeket
És szerintem nem vitatkozni kéne, ízlés dolga szóval nincs olyan, hogy vkinek abszolute jó a hangja vagy rossz
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.