Egyszercsak gondolt egyet az xp, és mostanában inditáskor rá kell klikkelnem a fiókom ikonjára (telepítés után pár hétig nem volt ez és semmit sem állítottam rajta )
Ha nem lökdösöm akkor jön a képernyőkímélő, és ha megpisztergálom a bejelentkező képernyő fogad.
Hogyan lehet ezt kiölni?
Win Xp Kérdés
2004. október 28. 19:05
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Hát én ott csak azt tudnám beállítani, hogy klikkeljek az ikonra bejelentkezéskor vagy a hagyományos usernév + jelszó beírásához való mezők legyenek.
De asszem megvan egyszercsak levődött egy ASP net fiók. és már így ketten voltunk, nemcsoda, hogy rákérdezett a bejelentkezéskor. Na legyakom az aranyost
De asszem megvan egyszercsak levődött egy ASP net fiók. és már így ketten voltunk, nemcsoda, hogy rákérdezett a bejelentkezéskor. Na legyakom az aranyost
2004. október 28. 19:40
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(ViC @ 2004, October 28. - 19:05)
Hát én ott csak azt tudnám beállítani, hogy klikkeljek az ikonra bejelentkezéskor vagy a hagyományos usernév + jelszó beírásához való mezők legyenek.
[right][/right]
[right][/right]
Mért nem azzal kezdted, hogy autologint akarsz?
Click Start, click Run, and type control userpasswords2. This is a shortcut instead of having to click on Start -> Control Panel -> User Accounts.
Uncheck the "Users must enter a username and password to use this computer" check box.
Click Apply.
Enter the user name and password you wish to automatically log on with, and then click OK.
Click OK again and you're all done.
2004. október 28. 20:19
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Most hogy legyaktam a tárbérlőt minden a régi. csak tudnám hogyan gondolta hogy beköltözik. 
Igazából nem is törtem magam a dolgon gondoltam valami big problem így nem is néztem rá. Ha tudom hogy kakukfiókom van nem strapáltatlak
Igazából nem is törtem magam a dolgon gondoltam valami big problem így nem is néztem rá. Ha tudom hogy kakukfiókom van nem strapáltatlak
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.

0 felhasználónak tetszik: