Jonas Brothers - BRAVO
2008. július 24. 17:50
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2008. July 24. - 17:47)
na jólvan,a BRAVO is elmehetne már oda... méghogy imádják õket...
ezröhejes
Inkább kímélj meg minket ezektõl a magyar lapoktól lécci.
azért köszi.
2008. július 24. 17:57
Höhöhö, szerintem ez egy burkolt szöveg, ami azt jelenti: ,,Bocs lányok, Jonasék is b_zik..."-(de prsze csak azért hogy jobban vegyétek az újságot...)
Szerintem ez egyre szánalmasabb...mi lesz a következõ, h le is írják h Jonasék tényleg melegek, vagy mi?, vagy Joe kinyírta Demi Lovato-t csokis sütivel?
Egy szó a Bravo-nak: SZÁ-NAL-MAS!!!!!!!!!
Szerintem ez egyre szánalmasabb...mi lesz a következõ, h le is írják h Jonasék tényleg melegek, vagy mi?, vagy Joe kinyírta Demi Lovato-t csokis sütivel?
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2008. július 24. 19:36
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2008. July 24. - 16:57)
Höhöhö, szerintem ez egy burkolt szöveg, ami azt jelenti: ,,Bocs lányok, Jonasék is b_zik..."-(de prsze csak azért hogy jobban vegyétek az újságot...)

bebaszna ha Joe kinyírná Demit is XDXD akkomár Miley bnõjét,Mandyt nyírja ki,az megérdemli
2008. július 24. 19:49
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2008. July 24. - 19:36)
bebaszna ha Joe kinyírná Demit is XDXD akkomár Miley bnõjét,Mandyt nyírja ki,az megérdemli 
is???miért Joe ki nyirt egyáltalán is valakit?és nemtudom, hogy Mandy-vel is mi bajod van, nem is ismered..
az meg h Jonasék melegek még viccnek is rossz!
2008. július 24. 20:26
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(zilinda @ 2008. July 24. - 18:49)
is???miért Joe ki nyirt egyáltalán is valakit?és nemtudom, hogy Mandy-vel is mi bajod van, nem is ismered..
tudod melyik Mandyre gondolok? Mandy Jil... (nemtomhogyírják) Miatta lett Miley ilyen vadóc mostanába.. és akkormég csodálkozunk h fél Amerika õt utálja
2008. július 24. 20:31
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2008. July 24. - 20:26)
tudod melyik Mandyre gondolok? Mandy Jil... (nemtomhogyírják) Miatta lett Miley ilyen vadóc mostanába.. és akkormég csodálkozunk h fél Amerika õt utálja
és Mandy neméppen a jó hangtudásáról,vagy a színészi képességeirõl híres,hanem az erotikus képeirõl...
hogyne tudnám, hogy melyik Mandyre gondolsz!Mandy Jiroux a neve és te nem látsz bele a dolgokba, nemtudod, hogy Miley mitõl változott meg!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.