hát nem tudom,szerintem nem egy túl szép lány,meg ez a haj és smink se lett valami jó,a ruhája viszont tetszik
Anna Popplewell @ Narnia:Prince Caspian German premiere,Germany 07.22.
2008. július 22. 23:42
Idézet(Jessy @ 2008. July 22. - 23:34)
+William Moseley
hát nem tudom,szerintem nem egy túl szép lány,meg ez a haj és smink se lett valami jó,a ruhája viszont tetszik
Szerintem inkább különleges...én úgy vallom, vannak olyan emberek, akiknek furcsa az arcberendezése, és különlegessé teszi õket/Anna mellett pl. Kate Walsh/
Viszont egy kis érdekesség: a nyaralás alatt láttam egy csajt, aki megszólalásig hasonlított Annára, már majdnem odamentem megkérdezni h õ-e az, aztán rájöttem úgyse õ, mert a Narniával járja a világot xD
am köszi
2008. július 22. 23:47
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
szerintem Kate Walsh szép 
Annanak nagyon szép telt szája van,de arcra egyébként véleményem szerint nem néz ki jól,persze még lehet,hogy fog változni
még lehet,hogy õ lesz a hivatalos hasonmása
Annanak nagyon szép telt szája van,de arcra egyébként véleményem szerint nem néz ki jól,persze még lehet,hogy fog változni
2008. július 22. 23:57
Idézet(Jessy @ 2008. July 22. - 23:47)
szerintem Kate Walsh szép 
Szerintem Anna nem hasonlít Kate-re...
2008. július 23. 00:23
|
|
Garfield |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 525 Csatolások: 3 Azonosító: 69 offline
|
Nézzétek meg a filmet, és aztán a képeket itt. A filmben (néha rongyokban is) SOKKAL jobban néz ki, mint így kisminkelve, kiöltözve. Ez a csaj tipikus esete annak, aki farmerben, pólóban sokkal jobban néz ki, mint ha tesz is érte. Amolyan "természetes szépség", és csak ront rajta, ha nem természetes közegben van. A filmben lóháton, meg vizesen szerintem tök jól nézett ki!
Köszi a képeket!
Köszi a képeket!
2008. július 23. 00:35
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Szerintem szép. Most hallok róla elõször.
2008. július 24. 13:14
Nagyon szupik a képek, bár maga Anna nem igazán szép lány, de ez a piros ruha nagyon jól áll neki.
2008. július 25. 11:32
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2008. July 22. - 22:42)
Szerintem inkább különleges...én úgy vallom, vannak olyan emberek, akiknek furcsa az arcberendezése, és különlegessé teszi õket/Anna mellett pl. Kate Walsh/
Viszont egy kis érdekesség: a nyaralás alatt láttam egy csajt, aki megszólalásig hasonlított Annára, már majdnem odamentem megkérdezni h õ-e az, aztán rájöttem úgyse õ, mert a Narniával járja a világot xD
am köszi

am köszi
EGYETÉRTEK!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: