Starity

Lady Diana - Erwin Olaf Photoshoot 1997

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. július 21. 22:37 #1
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Ez nagyon komoly munka!
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Shenayla
2011. május 03. 20:22 #2
elly
elly
új tag

Státusz"Azt mondtad időkérés. 5perc. Az az 5perc most kér egy sört."
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 150039
Ezt ki a fene és mi az istenért csinálta, most tényleg?? hát elég brutál.. sajnálom, hogy meghalt.. sad.gif
2011. május 03. 22:30 #3
Jozeph
Jozeph
új tag

StátuszNézek ki a fejemből - és nem értem a világot...
Hozzászólás: 90
Csatolások: 4
Azonosító: 17913
Bocsánatot kérek, én ezt a maximális szeretetem megnyilvánulásának szántam... Elnézést kérek, félrement.

Egy történetet hadd meséljek, amikor II. Erzsébet Magyarországon járt... Éppen trolival mentem hazafelé, és az Andrássy útnál az Izabella utcában is megállították a forgalmat, mert pont akkor vonult el a menet. Valaki érdeklődött, hogy miért nem megyünk, mire egy idősebb férfi, a hangjában érezhető maximális tisztelet és megbecsülés mellett csak annyit mondott: „Itt a Böske...”. Higgyétek el nekem, ez ott abban a szituban a létező legigazabb megfogalmazás volt. Na, kábé így értettem én is, amit mondtam.
2011. május 05. 20:46 #4
- törölt felhasználó -    
hát ez nekem is nagyon sértőnek tűnik unsure.gif mégiscsak Dianaról van szó.
2011. május 05. 21:47 #5
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.05. 20:46)
hát ez nekem is nagyon sértőnek tűnik  unsure.gif mégiscsak Dianaról van szó.

Ne legyetek már ennyire naívak.
Az, hogy ez a kép megjelenhetett, csak annak kösöznhető, hogy Lady Diana ezt akarta. Éppen ez volt a célja, hogy megjelenjen, és ezzel is egy kicsit borsot törjön a kiályi udvar orra alá.

Normál esetben, épeszű fotós nem húz ujjat az udvarral, de ha nem az udvar, hanem maga a hercegnő kéri meg a fotóst, akkor azt hiszem nagyon sok fotós törné magát, hogy ő lehessen az, aki a képet készíthesse.

És még csak azt sem tartom különösebben sértőnek, ha spinének nevezi valaki, mert írásban nem lehet hangsúlyozni, hogy adott esetben ebben az egy szóban is mekkora tisztelet van. Lehet hogy szerencsétlen megfogalmazás, de nem gondolnám sértőnek.
1 felhasználónak tetszik: Jozeph
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok