Ellen Page - Hard Candy (2005)
2008. július 20. 19:24
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Köszi a képeket!
Éppen tegnap láttam a filmet. Vagy tegnapelõtt. Ketten játszották el a filmet, Ellen és a fényképész, valami extra alacsony költségvetésû, egymilliós film volt, a díszlettervezõ házában játszották el még a kávézót is!
Szóval ez a csaj azért megérdemli a színésznõ nevet ezért az alakításáért is. Fantasztikus volt!
Éppen tegnap láttam a filmet. Vagy tegnapelõtt. Ketten játszották el a filmet, Ellen és a fényképész, valami extra alacsony költségvetésû, egymilliós film volt, a díszlettervezõ házában játszották el még a kávézót is!
Szóval ez a csaj azért megérdemli a színésznõ nevet ezért az alakításáért is. Fantasztikus volt!
2008. július 22. 21:15
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2008. July 20. - 18:24)
Köszi a képeket!
ez komoly? XD wooow
2008. július 25. 01:46
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
Idézet(Dani94 @ 2008. July 22. - 20:15)
ez komoly? XD wooow 
Komoly, hát persze!
Imdb:
The stunt coordinator's house served as the exterior for Jeff's house. The interiors of Jeff's house were inspired by that of producer David Higgins, who planned to shoot the film there if enough money could not be secured to build sets.
Itt beszél a kávézóról ha jól értettem:
The opening scenes at Nighthawks was shot last, with the set of Jeff's house transformed into a coffee shop.
Esetleg aki jobban tud angolul majd megmondja pontosan.
Ezt meg alig hiszem el, hogy az utolsó jelenet amikor Ellen felhajtja a piros csuklyát a tudta nélkül vették fel!
The final shot of Hayley with the hoody pulled over her head was taken by the DP Jo Willems without Ellen Page knowing. She didn't know about the shot until she saw the final cut.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: