Starity

Justin Timberlake& Jessica Biel: Házasság?Baba?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. július 17. 21:29 #1
fafa008
fafa008
♥Justin,Went,Chad fan♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3174
Csatolások: 3140
Azonosító: 36809
Mostanában elég sok pletyka keringett arról, hogy összeházasodnak e vagy sem. Ebbõl egy kis izelítõt olvashattok, gondoltam valakit csak érdekel rajtam kívûl laugh.gif Én ezekhez nem tok sokat hozzáfûzni csak azt hogyha JT boldog vele akkor én is az vagyok blush.gif laugh.gif

A nagymama parancsa: Justinnak nõsülnie kell
Sadie Bomar kijelentette, JT nagymamája hogy Justin Timberlake keresve sem találhatna jobb párt magának Jessicánál, ezért jobban teszi, ha mihamarabb elveszi õt feleségül. Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon ki ez a hölgy, aki megszabja a sztárnak, mit kell tennie? Nos, nem más, mint Justin imádott nagymamája.

Apa lesz Justin Timberlake?
Jessica Biel kijelentette: gyermekeket szeretne párjától, Justin Timberlake-tõl. A néhány évvel ezelõtt a People magazin által a világ legszebb nõjének kikiáltott színésznõ azt mondja, a házasság egyáltalán nem fontos számára, ugyanakkor úgy érzi, készen áll arra, hogy elkötelezze magát - mint õ nevezte Justint - "lelki társa" mellett.

Justin Timberlake és Jessica Biel lett Hollywood Legkedveltebb Párja
Justin Timberlake-et és színésznõ barátnõjét szerepel a Hollywood Legkedveltebb Párja listán – legalábbis a Touch magazin véleménye szerint. Bár románcukról sokan nem is tudnak, mégis Timberlake és Biel érdemelte ki a Touch magazin elismerését. Justin és Jessica tavaly májusa járnak egymással. Állítólag kettejük kapcsolata akkor kezdett kibontakozni, amikor megismerkedtek a 2007-es Arany Glóbusz-díjátadón.

Jessica Biel összeköltözik Justin Timberlake-kel
Justin Timberlake nem hívhatja már sokáig legénylakásnak az otthonát, mert a barátnõje, Jessica Biel színésznõ hamarosan odaköltözik hozzá hollywoodi otthonába - mondta egy ismerõs az In Touch magazinnak. Biel nem adja el saját kaliforniai házát, hanem odaköltözteti a szüleit és a testvérét.

2008. július 18. 10:11 #2
Noell
Noell
új tag
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 45116
Engem igen is érdekel!!!!!!!!És szerintem mást is laugh.gif és köszíííke hogy megosztottad velünk a legújabb híreket hogy most mivan velük...és annyira ari vagy amit írtál hogy akko te is happy vagy biggrin.gif Ja és én személyszerint örülök annak, hogy õk együtt vannak mert 2 olyan emberrõl beszélünk, akiknek nincsenek botrányaik és rendesek... rolleyes.gif Nah és Justin....õõõõ---> wub.gif w00t.gif
2008. augusztus 21. 10:31 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Hááát, ha Jessicának jó és megfelel neki ez a sztárocska, legyen, az õ boldogsága a lényeg, meghajolo.gif de jobban örülnék, ha inkább mással lenne együtt. dry.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!