Starity

Külföldi oldalak átverése

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. július 15. 18:36 #1
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Én nagyon szeretem az American Gladiators címû mûsort, ami az utóbbi idõben azzal a hülye ötlettel állt elõ, hogy nem mutat meg mindent, hanem 2 eseményt csak a honlapjukon lehet végig megnézni, TV-ben csak rövid összefoglalót adnak le. mad.gif A honlapon meg persze több dolgot nem tudok megnézni, mert csak amerikaiak számára elérhetõ, a külföldieknek meg sajnálkozó szöveget írnak ki. reklamalo.gif

Szóval tudtok olyan programot, honlapot, valamit, amivel át lehetni verni az ilyen ellenõrzést? unsure.gif
2008. július 15. 20:56 #2
Robin
Robin
사랑해 한국
Hozzászólás: 1831
Csatolások: 978
Azonosító: 736
Keress egy gyors amerikai proxyt, add meg a bongeszodnek, aztan hajra.
2008. július 15. 21:01 #3
dr hakapeszi
dr hakapeszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 253
Csatolások: 59
Azonosító: 57717
proxi , ja egyszerü ...
2008. július 16. 06:31 #4
Necros
Necros
Cara is my Mistress

omg.gif Hogy erre miért nem gondoltam... biggrin.gif Köszi a tippet, de tudtok valami jól mûködõ oldalt? Már megnéztem egy párat, viszont a videókat egyik sem kezdi el lejátszani. sad.gif Most még kipróbálom ezt a Hotspot Shield cuccot, azzal talán menni fog.

thumbsup.gif Ez mûködik! chicken.gif yahoo.gif biggrin.gif Hotspot rulz. cool.gif meghajolo.gif

Hm, a teljes epizódokat nem tudta betölteni, majd még próbálkozok vele, de mást meg tudok vele nézni. Sõt, a Hulu is megy rendesen. smileeee.gif
2008. augusztus 03. 16:22 #5
kovaryo
kovaryo
új tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 27
Azonosító: 67741
Idézet(Necros @ 2008. July 16. - 06:31)
Most még kipróbálom ezt a Hotspot Shield cuccot, azzal talán menni fog.

thumbsup.gif Ez mûködik!  chicken.gif  yahoo.gif  biggrin.gif Hotspot rulz. cool.gif  meghajolo.gif

És ezt hogy használod? Csak mert nálam nem mûködik. blink.gif
2008. augusztus 03. 16:55 #6
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Letöltöd, feltelepíted, elindítod, ekkor a böngészõben megnyit egy új lapot, ott rákattintasz, hogy "Run Hotspot". Ezután csatlakozik, ami több-kevesebb ideig eltarthat (többször is próbálhat újracsatlakozni, mire összejön, plusz updatelni is szokott). Amint sikerült neki, a tálcán lévõ kis ikon zöldre vált és nyugodtan böngészheted az olyan oldalakat, amik a lakhelyed miatt ajtót mutattak. Mondjuk, ez sem mûködik 100%-osan mindenhol, de azért sok mindent meg lehet nézni vele. smileeee.gif Vagy ha bannolták az ip címed valahol, ezzel azt is ki lehet játszani szerintem. biggrin.gif Viszont lehet, hogy lassabb lesz valamennyire a böngészés, mert ugye most nem direkt, hanem ezen a virtuális hálózaton át netezel. Ja, és a tûzfalon is engedd át, ha van vagy ha kérdezõsködik, ez nem csinál semmi károsat, lehet nyugodtan engedélyezni.
2008. augusztus 03. 22:00 #7
Noni
Noni
60 feet tall
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 3262
Azonosító: 27733
Wow, nagy köszönet ezért, majd én is kipróbálom... meghajolo.gif
Ezzel amúgy nekem is az agyamra tudnak menni, Office webisode-ok tavaly nyáron még bejöttek pl., most már azt is sajnálják tõlem NBC-ék grrr.gif
2008. augusztus 03. 22:30 #8
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
valaki elmagyarázná nekem, hogy mi is ez pontosan?googléban nemsok mindent találtam róla..és miért vannak tiltva egyes oldalak?nem értem unsure.gif
ezzel például megtudom nézni az MTV oldalán a videokat? amikre most azt irják ki h nem az USA területén vagyok igy nemtudom megnézni õket..
valaki légyszi meséljen róla smileeee.gif
bocsi ha tul fárasztó vagyok blush.gif
2008. augusztus 04. 00:13 #9
kovaryo
kovaryo
új tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 27
Azonosító: 67741
Köszönöm. Bár tényleg nem 100%-os, de azért mûködik. Mondjuk pont az nbc-nél nem, de hát több, mint a semmit. thumbsup.gif meghajolo.gif
2008. augusztus 05. 00:46 #10
Necros
Necros
Cara is my Mistress

Idézet(zilinda @ 2008. August 3. - 22:30)
valaki elmagyarázná nekem, hogy mi is ez pontosan?googléban nemsok mindent találtam róla..és miért vannak tiltva egyes oldalak?nem értem unsure.gif
ezzel például megtudom nézni az MTV oldalán a videokat? amikre most azt irják ki h nem az USA területén vagyok igy nemtudom megnézni õket..
valaki légyszi meséljen róla smileeee.gif
bocsi ha tul fárasztó vagyok blush.gif

Igen, egyes oldalak csak az USA területérõl érhetõek el, valamilyen okok miatt. Talán késõbb feloldják a korlátozást... Ennek a Hotspot-nak meg annyi a lényege, hogy létrehoz egy virtuális hálózatot, amiben ad a gépednek egy amcsi IP-címet, hogy azzal meg tudd nézni az ilyen gonosz oldalakat. Nem tökéletes, de a semminél jobb. Persze lehet próbálkozni online megoldásokkal is, de nekem ez eddig jobban mûködött. Talán lesz majd újabb verzió is belõle, amivel még jobb lesz.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!