Szóval tudtok olyan programot, honlapot, valamit, amivel át lehetni verni az ilyen ellenõrzést?
Külföldi oldalak átverése
2008. július 15. 18:36
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én nagyon szeretem az American Gladiators címû mûsort, ami az utóbbi idõben azzal a hülye ötlettel állt elõ, hogy nem mutat meg mindent, hanem 2 eseményt csak a honlapjukon lehet végig megnézni, TV-ben csak rövid összefoglalót adnak le.
A honlapon meg persze több dolgot nem tudok megnézni, mert csak amerikaiak számára elérhetõ, a külföldieknek meg sajnálkozó szöveget írnak ki.
Szóval tudtok olyan programot, honlapot, valamit, amivel át lehetni verni az ilyen ellenõrzést?
2008. július 15. 21:01
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
proxi , ja egyszerü ...
2008. július 16. 06:31
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Hm, a teljes epizódokat nem tudta betölteni, majd még próbálkozok vele, de mást meg tudok vele nézni. Sõt, a Hulu is megy rendesen.
2008. augusztus 03. 16:55
|
|
|
Letöltöd, feltelepíted, elindítod, ekkor a böngészõben megnyit egy új lapot, ott rákattintasz, hogy "Run Hotspot". Ezután csatlakozik, ami több-kevesebb ideig eltarthat (többször is próbálhat újracsatlakozni, mire összejön, plusz updatelni is szokott). Amint sikerült neki, a tálcán lévõ kis ikon zöldre vált és nyugodtan böngészheted az olyan oldalakat, amik a lakhelyed miatt ajtót mutattak. Mondjuk, ez sem mûködik 100%-osan mindenhol, de azért sok mindent meg lehet nézni vele.
Vagy ha bannolták az ip címed valahol, ezzel azt is ki lehet játszani szerintem.
Viszont lehet, hogy lassabb lesz valamennyire a böngészés, mert ugye most nem direkt, hanem ezen a virtuális hálózaton át netezel. Ja, és a tûzfalon is engedd át, ha van vagy ha kérdezõsködik, ez nem csinál semmi károsat, lehet nyugodtan engedélyezni.
2008. augusztus 03. 22:00
|
|
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline
|
Wow, nagy köszönet ezért, majd én is kipróbálom...
Ezzel amúgy nekem is az agyamra tudnak menni, Office webisode-ok tavaly nyáron még bejöttek pl., most már azt is sajnálják tõlem NBC-ék
Ezzel amúgy nekem is az agyamra tudnak menni, Office webisode-ok tavaly nyáron még bejöttek pl., most már azt is sajnálják tõlem NBC-ék
2008. augusztus 03. 22:30
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
valaki elmagyarázná nekem, hogy mi is ez pontosan?googléban nemsok mindent találtam róla..és miért vannak tiltva egyes oldalak?nem értem
ezzel például megtudom nézni az MTV oldalán a videokat? amikre most azt irják ki h nem az USA területén vagyok igy nemtudom megnézni õket..
valaki légyszi meséljen róla
bocsi ha tul fárasztó vagyok
ezzel például megtudom nézni az MTV oldalán a videokat? amikre most azt irják ki h nem az USA területén vagyok igy nemtudom megnézni õket..
2008. augusztus 05. 00:46
|
|
|
Idézet(zilinda @ 2008. August 3. - 22:30)
valaki elmagyarázná nekem, hogy mi is ez pontosan?googléban nemsok mindent találtam róla..és miért vannak tiltva egyes oldalak?nem értem
Igen, egyes oldalak csak az USA területérõl érhetõek el, valamilyen okok miatt. Talán késõbb feloldják a korlátozást... Ennek a Hotspot-nak meg annyi a lényege, hogy létrehoz egy virtuális hálózatot, amiben ad a gépednek egy amcsi IP-címet, hogy azzal meg tudd nézni az ilyen gonosz oldalakat. Nem tökéletes, de a semminél jobb. Persze lehet próbálkozni online megoldásokkal is, de nekem ez eddig jobban mûködött. Talán lesz majd újabb verzió is belõle, amivel még jobb lesz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: