Tabáni István, Veres Robi, Horváth Tomi
Autogramok, autogramcímek, fanmailek
2009. december 21. 11:14
Vki pls. VETTEL autogram cimet??
meg akárkitöl aki f1-el kapcsolatos
de ha vki küldene egy vettel cimet imádnám.(L)
valaki esetleg kapott személyesen vetteltöl??

elfogadok brasch bence horváth tomi veres robi autogram cimet is
de ha vki küldene egy vettel cimet imádnám.(L)
valaki esetleg kapott személyesen vetteltöl??
elfogadok brasch bence horváth tomi veres robi autogram cimet is
2010. február 24. 20:44
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tesóm nagy Jonas Brothers rajongó (errõl most nem nyilvánítanék véleményt
) és megkért rá, meg meg is akarom ezzel lepni (nyáron van a szülinapja, hátha addig kapok választ), hogy írok a srácoknak egy levelet és kérek tõlük a tesóm számára aláírást. Esetleg tudnátok címet adni? Illetve van már olyan akinek sikerült tõlük kapni levélben autogramot? Csak hogy egyáltalán érdemes e megpróbálni......
És mint kezdõ levélíró mit javasoltok, hogy esetleg minél nagyobb legyen az esély hogy kapunk választ? küldjek válaszborítékot? Gondolom rövid levelet írjak.....
Elõre is köszönöm a segítséget
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tesóm nagy Jonas Brothers rajongó (errõl most nem nyilvánítanék véleményt
És mint kezdõ levélíró mit javasoltok, hogy esetleg minél nagyobb legyen az esély hogy kapunk választ? küldjek válaszborítékot? Gondolom rövid levelet írjak.....
2010. február 24. 20:51
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. September 28. - 17:01)
Kierstin Koppelét, Noel Areizagáét, Sam Witwerét, és Tongayi Chirisáét nem tudtam kideríteni. nem is tudom, hogy kik õk...
Sam Witwer a Smallville 8-ik évadjában szerepel, egyébként énekel is. Itt én szerkesztem az adatlapját. Megpróbálok utána nézni az autogramm címének.
Szóval az együttes hivatalos honlapján találtam egy email címet:

Jcrashtone@yahoo.com
2010. május 09. 18:10
|
|
hajnixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126745 offline
|
szeretnék egykető kérdést feltenni
első hogy mitjelent az hogy tartózkodás mellet valaki elmagyarázná nekem???
második ha egy személynek küldök akkor mit kellene írni a levélbe??
harmadik és ha egy együtesnek küldök pl a jonas brothers attól lehet mind hármójukkal aláíratni? és azt hogykérjem?
és mégegy ha megvan 1 cím pl.:
Sugababes
Universal / Island Records
22 St Peters Sq
London
W6 9NW
Egyesült Királyság
ha ez így megvan akkor a címet hogy írjam fel a borítékra?? mijen sorrendben és meik mitjelent? előrre is köszönöm és elnézést a sok kérdés miatt még egészen uj vagyok benne mégcsak ma kezdtem el gyüjteni őket mégegyszer előrre köszönöm
2010. május 10. 07:07
|
|
hajnixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 126745 offline
|
Idézet (Timey @ 2010.02.24. 20:44)
Sziasztok!
) és megkért rá, meg meg is akarom ezzel lepni (nyáron van a szülinapja, hátha addig kapok választ), hogy írok a srácoknak egy levelet és kérek tõlük a tesóm számára aláírást. Esetleg tudnátok címet adni? Illetve van már olyan akinek sikerült tõlük kapni levélben autogramot? Csak hogy egyáltalán érdemes e megpróbálni......
szia én tudok 1 autogram címet de csak joe jonas-ét remélem ezzelis tudtam segíteni ésha használnád maid értesítesz róla hogy sikerült e
sok szerencsét
Joe Jonas
c/o Philymack, Inc.
1440 Davies Dr.
Beverly Hills, CA 90210
USA
c/o Creative Artists Agency
2000 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90067
USA
sok sikert és boldog szülinapot a tesodnak előre is
2010. május 10. 16:30
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Ohh most kedvet kaptam egy kis autogramm vadászatra...csak azon gondolkozom, hogy: Ha mondjuk én küldök egy képet, hogy azt írja alá akkor mit írjak? I would be very happy if you could autograph this picture for me...ez így nyelvtanilag helyes?
2010. május 12. 21:20
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet (hajnix @ 2010.05.09. 18:10)
mitjelent az hogy tartózkodás mellet valaki elmagyarázná nekem???
szavazásnál szokták mondani, hogy tartózkodás mellett (valaki nem szavaz), szóval az autogramvadászat szempontjából nem sokat jelent ez...
Idézet (hajnix @ 2010.05.09. 18:10)
ha ez így megvan akkor a címet hogy írjam fel a borítékra?? mijen sorrendben és meik mitjelent?
mindent olyan sorrendben kell felírni, ahogyan az meg van adva! ennyi az egész.
Idézet (dijja @ 2010.05.10. 16:30)
Ohh most kedvet kaptam egy kis autogramm vadászatra...csak azon gondolkozom, hogy: Ha mondjuk én küldök egy képet, hogy azt írja alá akkor mit írjak? I would be very happy if you could autograph this picture for me...ez így nyelvtanilag helyes?

a topiknyitó #1-es hozzászólásban raktam be helyesen megfogalmazott leveleket.
2010. május 13. 19:42
|
|
hajnixúj tag |
|
Idézet (fuge7 @ 2010.05.12. 21:20)
szavazásnál szokták mondani, hogy tartózkodás mellett (valaki nem szavaz), szóval az autogramvadászat szempontjából nem sokat jelent ez...
hajrá, sok sikert!
köszi köszi köszi kösz jöhet az autogramm vadászat sztárok vigyázat
2010. május 15. 12:35
Idézet (hajnix @ 2010.05.10. 07:07)
szia én tudok 1 autogram címet de csak joe jonas-ét remélem ezzelis tudtam segíteni ésha használnád maid értesítesz róla hogy sikerült e
sok szerencsét
Joe Jonas
c/o Philymack, Inc.
1440 Davies Dr.
Beverly Hills, CA 90210
USA
2000 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90067
USA
:P

sok szerencsét
Joe Jonas
c/o Philymack, Inc.
1440 Davies Dr.
Beverly Hills, CA 90210
USA
2000 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90067
USA
Köszi szépen! Szerintem majd írok erre a címre, majd jelzek ha sikerült
2010. május 15. 20:48
|
|
hajnixúj tag |
|
Igazán nincs mit
2010. május 15. 21:07
Csak figyelmeztetésként, nehogy pofáraesés legyen belőle: én az ilyen autogramcím-jegyző oldalakat enyhe fenntartással kezelném. Összeszednek csak mindenféle címet innen-onnan, és lehet, hogy a többségük már nem is létezik, vagy soha nem is létezett.
Gyakorlati példaként tudom említeni Thalíát, ha rákerestek az autogramcímére az interneten, biztos találtok tucatnyi oldalt hat különböző címmel is, amikor valójában egyetlen autogramcíme nincs neki (soha nem is volt), tehát válasz egyikről sem jönne.
Szóval nem árt az óvatosság!
Gyakorlati példaként tudom említeni Thalíát, ha rákerestek az autogramcímére az interneten, biztos találtok tucatnyi oldalt hat különböző címmel is, amikor valójában egyetlen autogramcíme nincs neki (soha nem is volt), tehát válasz egyikről sem jönne.
2010. május 18. 19:11
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.05.15. 21:07)
Csak figyelmeztetésként, nehogy pofáraesés legyen belőle: én az ilyen autogramcím-jegyző oldalakat enyhe fenntartással kezelném. Összeszednek csak mindenféle címet innen-onnan, és lehet, hogy a többségük már nem is létezik, vagy soha nem is létezett.
fanmailen van fórum, ahová folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. de kb. 100-200 Ft-ot megér a próbálkozás, nem?
Thalia
Ken Sunshine Consultants, Inc.
9255 Sunset Boulevard
Suite 711
West Hollywood, CA 90069
USA
(2010 március 11-én írtak a fórumba, hogy ez él, és hogy kaptak autogramot tőle erről a címről.)
Thalia
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA 90212
USA
(ez egy régebbi cím, de meg lehet próbálni. én mindig azt mondom, hogy egy próbát megér.
2010. május 18. 19:15
Hayden Panettieres autógrammcímek:
Hayden Panettiere
“Heroes”
Tailwind Productions
100 Universal City Plaza
Bldg. 5225
Universal City, CA 91608
USA
Hayden Panettiere
Brookside Artist Management
250 West 57th Street
Suite 2303
New York, NY 10107
USA
Hayden Panettiere
Rogers & Cowan
Pacific Design Center
8687 Melrose Avenue
7th Floor
Los Angeles, CA 90069
USA
Hayden Panettiere
“Heroes”
Tailwind Productions
100 Universal City Plaza
Bldg. 5225
Universal City, CA 91608
USA
Hayden Panettiere
Brookside Artist Management
250 West 57th Street
Suite 2303
New York, NY 10107
USA
Hayden Panettiere
Rogers & Cowan
Pacific Design Center
8687 Melrose Avenue
7th Floor
Los Angeles, CA 90069
USA
2010. május 19. 09:11
Idézet (fuge7 @ 2010.05.18. 19:11)
fanmailen van fórum, ahová folyamatosan érkeznek a pozitív visszajelzések. de kb. 100-200 Ft-ot megér a próbálkozás, nem?
ha mégsem jársz sikerrel, akkor na bumm, nagy kaland...
Thalia
9255 Sunset Boulevard
Suite 711
West Hollywood, CA 90069
USA
(2010 március 11-én írtak a fórumba, hogy ez él, és hogy kaptak autogramot tőle erről a címről.)
Thalia
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA 90212
USA
(ez egy régebbi cím, de meg lehet próbálni. én mindig azt mondom, hogy egy próbát megér.
)
Thalia
9255 Sunset Boulevard
Suite 711
West Hollywood, CA 90069
USA
Thalia
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA 90212
USA
Igen?? Hát ez felettébb érdekes. (És biztos, hogy a Thalía Sodi és nem egy másik Thalia?) Már csak azért is, mert ő New Yorkban lakik és az irodái is ott vannak, másrészt azt sem tudni, hogy ki a menedzsere vagy kik a menedzserei, mert az sem publikus (legalábbis nem szerepel sehol).
Azt el tudom képzelni, hogy vannak bizonyos ügynökségek, akik mindenféle sztárral kapcsolatban állnak és erre vannak specializálódva, hogy kérnek tőlük hivatalosan mittomén 1000 autogramot, és az is lehet, hogy erről maga a sztár nem is tud (mármint úgy nem tud, hogy neki csak odaraknak egy csomó papírt/képet, hogy írja alá, nem érdekli őt, honnan vannak).
De azért jó, hogy leírtad, mert akkor megpróbálom megkérdezni tőle, hogy erről mit tud, ha nála nem járok sikerrel, akkor egy két rajongót, aki jobban képben van.
Igazából nem nekem kellett a cím, mert van tőle pár autogramom (tavaly pl. magától is küldött egy kis ajándékot, szóval kérnem sem kellett
2010. május 19. 16:05
Thalía azt mondta, hogy semmi köze hozzá.
De attól még nem kizárt, hogy az van, amit mondtam, szóval aki szeretné, megpróbálhatja...
De attól még nem kizárt, hogy az van, amit mondtam, szóval aki szeretné, megpróbálhatja...
2010. május 19. 16:19
A legelső kommentálónak:
A Dear Madonna után vesszőt kell tenni nem felkiáltó jelet!
A Dear Madonna után vesszőt kell tenni nem felkiáltó jelet!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: