cr to: jamie-spears.com
Jamie Lynn Spears - OK! magazine 2008/07/21
2008. július 10. 21:56
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Ez nem így van.Több hónap=kevesebb pénz.Emlékeztek Suri Cruisra?Az elsõ fotókért a People 5millió dollárt ajánlott fel,ám a szülõk nem fogadták el,így párhónappak késõbb ugyanabban a magazinban jelent meg az elsõ fotó,de alig kaptak érte valamit(persze ez a valami is sok lehetett,csak az ötmillióhoz képest.)
Az emberek az újszülöttre jobban kíváncsiak,mint egy több hónapos bébire.
Az emberek az újszülöttre jobban kíváncsiak,mint egy több hónapos bébire.
2008. július 12. 00:26
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
nagyon jók a képek, tényleg köszi
)
édes baba, szerintem Caseyre hasonlít.. azt hitem,késõbb kapunk csak képeket
viszont Jamie nekem még mindig annyira fiatalnak tûnik a baba mellett,hogy hihetetlen.. (mondjuk fiatal is),de valahogy nem annyira illik a kezébe a gyerek..azt hittem,amint megszületik a kicsi,biztos más lesz- meg persze fura.dehát... 8-) biztos szokatlan a helyzet nekik is,de majd belejönnek
a képek viszont tényleg kicsit erõltetettek, s igazán várhattak volna legalább 1-2 hónapot,mire kisit nagyobb lesz a kicsi.
édes baba, szerintem Caseyre hasonlít.. azt hitem,késõbb kapunk csak képeket
viszont Jamie nekem még mindig annyira fiatalnak tûnik a baba mellett,hogy hihetetlen.. (mondjuk fiatal is),de valahogy nem annyira illik a kezébe a gyerek..azt hittem,amint megszületik a kicsi,biztos más lesz- meg persze fura.dehát... 8-) biztos szokatlan a helyzet nekik is,de majd belejönnek
a képek viszont tényleg kicsit erõltetettek, s igazán várhattak volna legalább 1-2 hónapot,mire kisit nagyobb lesz a kicsi.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: