Starity

Candid Képek szabályainak változtatása stb...

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. június 24. 15:20 #1
celebfangirl
celebfangirl
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 1
Azonosító: 35022
Sziasztok!

Elõször is engedjétek meg, hogy megdicsérjem az oldalt, mert irtó jó, és szerintem a képek minõsége és mennyisége is nagyon jó.
Másodszor is, az az igazság, hogy régen nem értettem , hogyanis kell Topicot írni, ezért írok most a kérdésemmel. Nos, a kérdésem, az , hogy néhány hónapja, miért jött be az a szabály, hogy nem lehet celebekrõl apaprazzi képeket feltenni, ha takarják magukat, vagy napszemüveg van rajta, meg ilyesmi? Mert az igazat megvallva ez furcsa volt számomra, node szabály az szabály. smileeee.gif

Nagyon érdekelne, hogy nincs véletlen Scott Wolf-ról paparazzi kép, vagy valamilyen kép, mert már több, mint 3hónapja úgy van az adatlapja, és nincs egyetlen kép sem róla, pedig kedvenc színészem, és a B kategóriás celebekrõl, mint õ nagyon jó lenne ha kerülne fel kép. (Ponotsabban nekem van egy-két ilyen jellegû képem róla, node nem HQ-s és nemis én vagyok a szerkesztõ.)

Az utolsó kérdésem, pedig az lenne, hogy Jessica Albáról nincs véleten olyan candid kép, ami a szülés után készült, esetleg nincs vmi kép a babájáról? Vagy tudtok valamit, hogy eladja-e a fotóit a People-nak?

Elõrte is köszi! (igazából a Scott-os kérdés éredekelne engem igazán)

Sziasztok!

Üdv:

°°celebfangirl°°
2008. június 24. 16:21 #2
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Én a magam részérõl csak az elsõ részsére válaszolnék...

Azért változtak a szabályok, mert rengeteg olyan kép került fel ide, amin az adott hírességet úgy fényképezték le, hogy gyakorlatilag minden látszott belõle, csak az nem, hogy kirõl is készült a kép. Például az általad említett Jessica Alba képeken is, amik "csak" az utcán készültek róla, vagy sapkát húzott a fejébe, vagy újsággal takargatta magát, és feltételezhetõ, hogy a rajongók nem a nyakára, vagy az újság mögül elõbukkanó hajára a legkíváncsiabbak.

Másik eset volt, amikor úgy készült valakirõl kép, hogy autóban ült, esetleg egy üzletben vásárolt, és egyrészt az üveg torzít rendesen, másrészt, ha ez nem lenne elég, akkor a képek minõsége is hagyott kívánni valót. Gondolok itt a képek nagyítására, mikor akkora pixelek voltak egy képben, hogy leginkább szines paca volt az egész.

Röviden(!?) ennyi, aki úgy érzi, hogy érdemben hozzá tud még szólni a kérdéshez, az tegye meg.
2008. június 24. 16:23 #3
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(celebfangirl @ 2008. June 24. - 15:20)
Nagyon érdekelne, hogy nincs véletlen Scott Wolf-ról paparazzi kép, vagy valamilyen kép, mert már több, mint 3hónapja úgy van az adatlapja, és nincs egyetlen kép sem róla, pedig  kedvenc színészem, és a B kategóriás celebekrõl, mint õ nagyon jó lenne ha kerülne fel kép. (Ponotsabban nekem van egy-két ilyen jellegû képem róla, node nem HQ-s és nemis én vagyok a szerkesztõ.)

Sértõdés ne essék, de én úgy látom értelmét az egésznek, hogy valakirõl elõször kerüljön fel kép, aztán legyen neki adatlapja, fordítva nem látom sok értelmét, ez mégiscsak egy képes fórum lenne elsõsorban.
2008. június 24. 16:40 #4
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Idézet(celebfangirl @ 2008. June 24. - 15:20)
Sziasztok!

Elõször is engedjétek meg, hogy megdicsérjem az oldalt, mert irtó jó, és szerintem a képek minõsége és mennyisége is nagyon jó.
Másodszor is, az az igazság, hogy régen nem értettem , hogyanis kell Topicot írni, ezért írok most a kérdésemmel. Nos, a kérdésem, az , hogy néhány hónapja, miért jött be az a szabály, hogy nem lehet celebekrõl apaprazzi képeket feltenni, ha takarják magukat, vagy napszemüveg van rajta, meg ilyesmi? Mert az igazat megvallva ez furcsa volt számomra, node szabály az szabály. smileeee.gif

Nagyon érdekelne, hogy nincs véletlen Scott Wolf-ról paparazzi kép, vagy valamilyen kép, mert már több, mint 3hónapja úgy van az adatlapja, és nincs egyetlen kép sem róla, pedig  kedvenc színészem, és a B kategóriás celebekrõl, mint õ nagyon jó lenne ha kerülne fel kép. (Ponotsabban nekem van egy-két ilyen jellegû képem róla, node nem HQ-s és nemis én vagyok a szerkesztõ.)

Az utolsó kérdésem, pedig az lenne, hogy Jessica Albáról nincs véleten olyan candid kép, ami a szülés után készült, esetleg nincs vmi kép a babájáról? Vagy tudtok valamit, hogy eladja-e a fotóit a People-nak?

Elõrte is köszi! (igazából a Scott-os kérdés éredekelne engem igazán)

Sziasztok!

Üdv:

°°celebfangirl°°

Idézet(joe_r @ 2008. June 24. - 16:21)
Én a magam részérõl csak az elsõ részsére válaszolnék...

Azért változtak a szabályok, mert rengeteg olyan kép került fel ide, amin az adott hírességet úgy fényképezték le, hogy gyakorlatilag minden látszott belõle, csak az nem, hogy kirõl is készült a kép. Például az általad említett Jessica Alba képeken is, amik "csak" az utcán készültek róla, vagy sapkát húzott a fejébe, vagy újsággal takargatta magát, és feltételezhetõ, hogy a rajongók nem a nyakára, vagy az újság mögül elõbukkanó hajára a legkíváncsiabbak.

Másik eset volt, amikor úgy készült valakirõl kép, hogy autóban ült, esetleg egy üzletben vásárolt, és egyrészt az üveg torzít rendesen, másrészt, ha ez nem lenne elég, akkor a képek minõsége is hagyott kívánni valót. Gondolok itt a képek nagyítására, mikor akkora pixelek voltak egy képben, hogy leginkább szines paca volt az egész.

Röviden(!?) ennyi, aki úgy érzi, hogy érdemben hozzá tud még szólni a kérdéshez, az tegye meg.

Idézet(ML @ 2008. June 24. - 16:23)
Sértõdés ne essék, de én úgy látom értelmét az egésznek, hogy valakirõl elõször kerüljön fel kép, aztán legyen neki adatlapja, fordítva nem látom sok értelmét, ez mégiscsak egy képes fórum lenne elsõsorban.

Elõször is nem én tettem fel Scott Wolfot,én csak az adatlapját csináltam meg.Amúgy mert valaki megszerkeszt egy adatlapot,nem az õ dolga ellátni azt képekkel!Ez fan siteokra jellemzõ,amúgy ha neked van esetleg képed róla miért nem teszed fel a kis felbontásúakhoz! dry.gif

ML az még nem azt jelenti,hogy valakirõl nem lesznek késõbb képek! crazy.gif
2008. június 24. 16:42 #5
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Semmi pánik emberek!!!!!

Hamarosan orvoslom a képnélküliséget .... vadászni mentem, és zsákmánnyal térek haza mindjárt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Bestiak! Persze, nem az adatlapszerkesztõ kötelessége a képek beszerzése, de Celebfangirl még új itt, nem tud még mindent, nem bántani! smileeee.gif
2008. június 24. 17:30 #6
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(joe_r @ 2008. June 24. - 16:21)
másrészt, ha ez nem lenne elég, akkor a képek minõsége is hagyott kívánni valót. Gondolok itt a képek nagyítására, mikor akkora pixelek voltak egy képben, hogy leginkább szines paca volt az egész.

A minõséggel így is gond van néha szerintem, akár candid, akár shoot, akár más. Még a hatalmas méretû képeknél is.

Idézet
az még nem azt jelenti,hogy valakirõl nem lesznek késõbb képek!

thumbsup.gif Én is jobb szeretem, ha elõbb megvan az adatlap és akkor utána majd töltögetem hozzá a képeket, elõbb-utóbb. smileeee.gif Legalább kevesebbet kell szöszmögni a kedves moderátor uraknak-hölgyeknek. meghajolo.gif laugh.gif
2008. június 24. 18:29 #7
ML
ML
Special Agent
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(bestiak @ 2008. June 24. - 16:40)
ML az még nem azt jelenti,hogy valakirõl nem lesznek késõbb képek! crazy.gif

Nem mondod! smileeee.gif
Ettõl függetlenül én tartom magam ahhoz, amit már leírtam. De mivel úgyis már lassan csak kísérteni járok a képes topikokba, sztárlexikonba meg pláne, nekem tulajdonképpen tök mindegy.
2008. június 24. 21:36 #8
celebfangirl
celebfangirl
új tag
Idézet(Éowyn @ 2008. June 24. - 15:42)
Semmi pánik emberek!!!!!

Hamarosan orvoslom a képnélküliséget .... vadászni mentem, és zsákmánnyal térek haza mindjárt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Bestiak! Persze, nem az adatlapszerkesztõ kötelessége a képek beszerzése, de Celebfangirl még új itt, nem tud még mindent, nem bántani!  smileeee.gif

Köszi szépen mindenkinek a hsz-t, fõleg neked, ÉOWYN smileeee.gif)
2008. június 25. 12:48 #9
celebfangirl
celebfangirl
új tag
Nos megint egy kérdésem lenne. Ne nevessetek ki, légyszi blush.gif
Szal hogy kell képeket feltölteni, mert lenne egy pár MQ-s képem....
2008. június 25. 13:31 #10
celebfangirl
celebfangirl
új tag
dry.gif Jobban szét kellett volna néznem! XD
Tudom, hol kell feltölteni, de nem enged MQs képeket feltölteni, mert még nincs hozzá jogosultságom sad.gif
Sebaj..... majd máskor...
2008. június 25. 22:05 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet(ML @ 2008. June 24. - 15:23)

meghajolo.gif beer.gif van 1 csomó 0 kép 0 fan celeb, de minek bolond.gif

Amúgy meg ez a "szabály" úgyis csak dísznek van, senki nem foglalkozik vele, ugyanúgy töltik a sz@rt mint elõtte. Úgyhogy ha csak paparazzit találsz róla, feltöltheted nyugodtan, mert úgyse törli senki. smileeee.gif
Üdv a fórumon! beer.gif
2008. június 25. 22:46 #12
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(Regina @ 2008. June 25. - 22:05)
Amúgy meg ez a "szabály" úgyis csak dísznek van, senki nem foglalkozik vele, ugyanúgy töltik a sz@rt mint elõtte. Úgyhogy ha csak paparazzit találsz róla, feltöltheted nyugodtan, mert úgyse törli senki.  smileeee.gif
Üdv a fórumon!  beer.gif

Attól még ne töltsön fel paparazzit, mert más is megteszi! Szemétdomb effektus befigyel, de legalább itt tegyünk ellene! wink.gif
Az enyhe moderációval kapcsolatban pedig tenni kell valamit, ez igaz! beer.gif
2008. június 26. 20:29 #13
celebfangirl
celebfangirl
új tag
Idézet(Freeze @ 2008. June 25. - 21:46)
Attól még ne töltsön fel paparazzit, mert más is megteszi! Szemétdomb effektus befigyel, de legalább itt tegyünk ellene! wink.gif
Az enyhe moderációval kapcsolatban pedig tenni kell valamit, ez igaz!  beer.gif

Igen , köszi a válkaszt! smileeee.gif Egyébként csak 50hsz után lehet felölteni, tényleg??
2008. június 26. 20:37 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet(celebfangirl @ 2008. June 26. - 20:29)
Igen , köszi a válkaszt! smileeee.gif Egyébként csak 50hsz után lehet felölteni, tényleg??

Nem! Legalábbis én úgy tudom, hogy már az elsõ hsz-szel lehet képet feltenni smileeee.gif Én amikor segítettem barátnõmnek, akkor tettünk képeket kb a 10. hszban smileeee.gif
2008. június 26. 21:10 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet(celebfangirl @ 2008. June 26. - 19:29)

Szerintem a kis felbontásúakhoz lehet csak 50 után, nem? think.gif
De szerintem HQ-kra koncentrálj inkább. Azoknak mindenki jobban örül smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!