Idézet(celebfangirl @ 2008. June 24. - 15:20)
Sziasztok!
Elõször is engedjétek meg, hogy megdicsérjem az oldalt, mert irtó jó, és szerintem a képek minõsége és mennyisége is nagyon jó.
Másodszor is, az az igazság, hogy régen nem értettem , hogyanis kell Topicot írni, ezért írok most a kérdésemmel. Nos, a kérdésem, az , hogy néhány hónapja, miért jött be az a szabály, hogy nem lehet celebekrõl apaprazzi képeket feltenni, ha takarják magukat, vagy napszemüveg van rajta, meg ilyesmi? Mert az igazat megvallva ez furcsa volt számomra, node szabály az szabály.

Nagyon érdekelne, hogy nincs véletlen
Scott Wolf-ról paparazzi kép, vagy valamilyen kép, mert már több, mint 3hónapja úgy van az adatlapja, és nincs egyetlen kép sem róla, pedig kedvenc színészem, és a B kategóriás celebekrõl, mint õ nagyon jó lenne ha kerülne fel kép. (Ponotsabban nekem van egy-két ilyen jellegû képem róla, node nem HQ-s és nemis én vagyok a szerkesztõ.)
Az utolsó kérdésem, pedig az lenne, hogy Jessica Albáról nincs véleten olyan candid kép, ami a szülés után készült, esetleg nincs vmi kép a babájáról? Vagy tudtok valamit, hogy eladja-e a fotóit a People-nak?
Elõrte is köszi! (igazából a Scott-os kérdés éredekelne engem igazán)
Sziasztok!
Üdv:
°°celebfangirl°°Idézet(joe_r @ 2008. June 24. - 16:21)
Én a magam részérõl csak az elsõ részsére válaszolnék...
Azért változtak a szabályok, mert rengeteg olyan kép került fel ide, amin az adott hírességet úgy fényképezték le, hogy gyakorlatilag minden látszott belõle, csak az nem, hogy kirõl is készült a kép. Például az általad említett Jessica Alba képeken is, amik "csak" az utcán készültek róla, vagy sapkát húzott a fejébe, vagy újsággal takargatta magát, és feltételezhetõ, hogy a rajongók nem a nyakára, vagy az újság mögül elõbukkanó hajára a legkíváncsiabbak.
Másik eset volt, amikor úgy készült valakirõl kép, hogy autóban ült, esetleg egy üzletben vásárolt, és egyrészt az üveg torzít rendesen, másrészt, ha ez nem lenne elég, akkor a képek minõsége is hagyott kívánni valót. Gondolok itt a képek nagyítására, mikor akkora pixelek voltak egy képben, hogy leginkább szines paca volt az egész.
Röviden(!?) ennyi, aki úgy érzi, hogy érdemben hozzá tud még szólni a kérdéshez, az tegye meg.
Idézet(ML @ 2008. June 24. - 16:23)
Sértõdés ne essék, de én úgy látom értelmét az egésznek, hogy valakirõl elõször kerüljön fel kép, aztán legyen neki adatlapja, fordítva nem látom sok értelmét, ez mégiscsak egy képes fórum lenne elsõsorban.
Elõször is nem én tettem fel Scott Wolfot,én csak az adatlapját csináltam meg.Amúgy mert valaki megszerkeszt egy adatlapot,nem az õ dolga ellátni azt képekkel!Ez fan siteokra jellemzõ,amúgy ha neked van esetleg képed róla miért nem teszed fel a kis felbontásúakhoz!
ML az még nem azt jelenti,hogy valakirõl nem lesznek késõbb képek!