Thalía - news conference for her new album "Lunada"
2008. június 18. 14:11
Tyûha! Ez aztán igen... és az is, mire én véxek az elmentésükkel
2008. június 18. 15:52
|
|
kisbabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.27. Hozzászólás: 58 Csatolások: 14 Azonosító: 20780 offline
|
Tényleng olyan mint egy csillag
remek választ
s volt a pink a kockás szoknyával.......... tanuljátok meg egy dolog állandó a világon: THALÍA, a szépsége, hangja és kisugárzása...... Imádom
s volt a pink a kockás szoknyával.......... tanuljátok meg egy dolog állandó a világon: THALÍA, a szépsége, hangja és kisugárzása...... Imádom
2008. június 18. 21:35
Idézet(MeliGast @ 2008. June 18. - 20:28)
ME ENCANTA COMO SE VE.....
Sí, hermosa...
2008. június 19. 11:23
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Csodaszép képek egy csodaszép nõrõl!!!
Annyira gyönyörû a szeme, nézzétek meg, milyen szépen van kisminkelve.
Nagy-nagy köszönet jár érte, hogy felettétek õket!
Annyira gyönyörû a szeme, nézzétek meg, milyen szépen van kisminkelve.
Nagy-nagy köszönet jár érte, hogy felettétek õket!
2008. június 19. 11:25
|
|
thalyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.19. Hozzászólás: 238 Csatolások: 45 Azonosító: 17542 offline
|
Tényleg, nem tudja valaki, hogy mirõl szól az új könyve, aminek a címe Radiante?
A neten olvastam valahol, hogy készül (szeptemberben jelenik meg), de lehet, hogy csak pletyka az egész...
A neten olvastam valahol, hogy készül (szeptemberben jelenik meg), de lehet, hogy csak pletyka az egész...
2008. június 19. 12:02
Idézet(thaly @ 2008. June 19. - 10:25)
Tényleg, nem tudja valaki, hogy mirõl szól az új könyve, aminek a címe Radiante?
Hát én errõl most hallok elõször és tõled... õszintén, fogalmam sincs. Bár mostanában annyira nem voltam/vagyok képben az ilyen irányú tevékenységével, engem fõként mint énekesnõ érdekel. Kérdezd meg Mexicanát, õ biztos tudja. De erõs a gyanúm, hogy csak pletyka, mint sok más esetben.
2008. június 19. 16:21
|
|
kisbabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.11.27. Hozzászólás: 58 Csatolások: 14 Azonosító: 20780 offline
|
Én olvastam a neten vhol, nem tom h igaz-e, de ott azt írták h az új könyve olyan lesz mint a Bellezia...csak ez kismamáknak szól majd. azt írták azért készíti mert szeretett állapotos lenni és sok képet készített magáról akkoriban
2008. június 19. 16:33
|
|
thalyvisszatérő vendég |
|
Idézet(kisbaba @ 2008. June 19. - 15:21)
Én olvastam a neten vhol, nem tom h igaz-e, de ott azt írták h az új könyve olyan lesz mint a Bellezia...csak ez kismamáknak szól majd. azt írták azért készíti mert szeretett állapotos lenni és sok képet készített magáról akkoriban 
Ez jó lenne!
Köszi az infókat mind2õtöknek!!!
2008. június 19. 18:18
Idézet(kisbaba @ 2008. June 19. - 15:21)
Errõl tudok én is... de ezt a Radiante címet még nem hallottam...
2008. június 19. 19:04
|
|
thalyvisszatérő vendég |
|
Idézet(conqueror @ 2008. June 19. - 17:52)
For me it's not so slow to save the pics from this site.
I simple click on the small pictures with the right side of the mouse and choose "Save target as..."
It takes about 5 sec/ photo.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: