Egyébként helló mindenkinek, mostanában kezdtem el itt fórumozni.
Elgé régóta kedvelem az NFL-t, régen a német csatornákon adták a Super Bowl-okat, akkor ragadott magával az atmoszférája.
Ennek köszönhetően a kedvenc csapatom 13-14 éves korom óta a Packers (az ő nyertes döntőjük a Pats ellen volt az első meccs, amit láttam) és nagyon szerettem Favre-ot. A karrierje végére nem kellett volna ez a mizéria meg a sok média baromság, ez nálam is picit lerombolta az ő szobrát. Ugyanakkor fantasztikus játékos volt és sok szép emléke kötődik hozzá a Pack rajongóknak.
Másik kedvenc csapatom a Saints, egyrészt mert kisgyerekként nagyon tetszett a jelük, másrészt meg imádom a csapatszíneiket (fekete-arany-fehér FTW! Wake Forest Demon Deacons dettó!

), harmadrészt meg Deuce McAllister-t nagyon szerettem.
New York miatt még szeretem a Giants-et (kicsit a Jets-et is), és a szurkolóik miatt a Raiders-t (egyszer el kell jutnom a Black Hole-ba!!!

).
Rajtuk kívül vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus csapatok, konkrétan senkit sem utálok.
Játékosok közül Santana Moss volt a nagy kedvencem, de kinyírták őt azzal, hogy a Redskins-hez adták.
Röviden ennyi.
GO PACK