Idézet (ozoli @ 2012.01.23. 00:26)
Elképesztő jó és izgalmas foci volt ez!
Amit pedig elképzelni sem mertem a védelmünk nyerte meg a mecset! Brady ma gyengén játszott jó volt az a bevetődött Td-je de passzban gyengék voltunk! Azt meg nem értem Spike fantasztikus egykezes interceptiona
után miért kellett az a hosszú passz? Amit viszont a végén ez a Moore gyerek csinált az fantasztikus volt
,mert ha azt a tojást ott nem veri ki a receiver kezéből akkor vége! Gronkowski sérülését látva megállt a szívem
de hála istenek nem volt komoly és visszatért! Még most sem térek magamhoz olyan izgalmas volt! A lényeg ha a vártnál sokkal nehezebben is de legyőztük a hollókat és ott vagyunk Indianapolisban a Super Bowlon!
Nincs megállás jön az Nfc a 49ers nek drukkolok mert nem semmi volt az ahogy legyőzték Breeséket! A Giants viszont egy kicsit esélyesebb szerintem a jobb offens miatt!
Az a hosszú passz azért kellett, mert ha bejön és TD lesz belőle, azzal padlóra küldték volna a Ravens-t. Nem jött be, de így is meglett a győzelem. Nálam a meccs embere Wilfork, bár ez a Moore is odatette magát a végén..

0 felhasználónak tetszik: