azért nem semmi a 49ers formajavulása erre az idényre...7-1-gyel állnak most és ha jól tévedek csak a Packers áll jobb mérleggel...le a kalappal a Frisco előtt!!!
NFL
2011. november 10. 22:36
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
olvastam hogy a héten meglehet a rájátszásba jutás a San Francisco-nak
azért nem semmi a 49ers formajavulása erre az idényre...7-1-gyel állnak most és ha jól tévedek csak a Packers áll jobb mérleggel...le a kalappal a Frisco előtt!!!
2011. november 11. 08:00
Idézet (Macaroth @ 2011.11.10. 22:36)
olvastam hogy a héten meglehet a rájátszásba jutás a San Francisco-nak
Azért ott még nem tartunk, hogy a rájátszás már most meglegyen ... leghamarabb a 12. héten, a Ravens ellen lehet meg a biztos csoportgyőzelem.
Ahhoz az kell, hogy mi mindent nyerjünk, az üldözők pedig mindent elveszítsenek. A következő 8 meccsünkből 5 csoporton belül lesz, viszont jön a Giants és a Steelers, és megyünk még Baltimoreba ... ezek lesznek az igazán nehéz meccsek
Az, hogy a csoport meglesz, már szinte biztos ... most már csak az lehet a cél, hogy a Playoff első körében pihenhessünk.
Igen, csak a Packersnek van jobb mérlege, de hát ők már más kategóriába tartoznak..
Egy érdekes cikk az elit irányítókról (Alex Smith
http://blog.sfgate.com/49ers/2011/11/10/harbaugh-alex-smith-is-an-elite-qb/
"Who could’ve predicted back in Week 1 that Alex Smith and the San Francisco 49ers would be ranked higher in ESPN’s power rankings than Tom Brady and the New England Patriots?"
A Frisco már szinte minden power rankingen 2. helyen áll..
1 felhasználónak tetszik:
Macaroth
2011. november 14. 01:47
New York Giants @ San Francisco 49ers 20:27
Huhh ... hát erre nem számítottam, megvan a 8:1. Aki teheti, nézze meg ezt a meccset, érdemes
A Frisco védelme megint hatalmasat játszott, csakúgy, mint a Giants védelme. És akkor még nem is beszéltem a támadókról..
Harbaugh Coach of the Year
Huhh ... hát erre nem számítottam, megvan a 8:1. Aki teheti, nézze meg ezt a meccset, érdemes
ConfigKT
2011. november 14. 12:59
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.11.14. 01:47)
New York Giants @ San Francisco 49ers 20:27
A Frisco védelme megint hatalmasat játszott, csakúgy, mint a Giants védelme. És akkor még nem is beszéltem a támadókról..
Ezek a Harbaugh gyerekek értenek vmit nagyon, mert Jim, és John is eléggé jól vezetik a csapatukat...
Ami a meccset illeti, szerintem egy kicsit szerencse is kellett a végén...Mario Manningham, ha elkapja azt a hosszú paszt, meg ha nem tud felenyúlni Smith a végén...de persze nincs olyan, hogy "Ha"...
Ja...és egyre jobban örülök a Miami feltámadásának...
2011. november 14. 13:52
Idézet (ConfigKT @ 2011.11.14. 12:59)
Ezek a Harbaugh gyerekek értenek vmit nagyon, mert Jim, és John is eléggé jól vezetik a csapatukat...
Ami a meccset illeti, szerintem egy kicsit szerencse is kellett a végén...Mario Manningham, ha elkapja azt a hosszú paszt, meg ha nem tud felenyúlni Smith a végén...de persze nincs olyan, hogy "Ha"...
Így már biztos a 0-16 az INDnek...remélem eszükbe sem jut feltámadni, mert az lenne csak a csalódás... 
... ha Ted Ginn Jr.-nek nincs olyan lukas keze, akkor Alex Smith sem adta volna el a labdát ... a kezéből a fejére, a fejéről meg a védő kezébe pattant a labda ... Nem is értem, hogy miért próbálják elkapóként használni, amikor ez már nem az első ilyen volt nála. Returnernek tökéletes, hagyják csak abban a szerepkörben..
Justin Smith-nél nincs olyan, hogy "ha" ... ő fel tud nyúlni
A Colts témához hozzászólni nagyon nem tudok. Nem értem, hogy mi van ott.
ConfigKT
2011. november 14. 14:49
|
|
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.11.14. 13:52)
... ha Ted Ginn Jr.-nek nincs olyan lukas keze, akkor Alex Smith sem adta volna el a labdát ... a kezéből a fejére, a fejéről meg a védő kezébe pattant a labda ... Nem is értem, hogy miért próbálják elkapóként használni, amikor ez már nem az első ilyen volt nála. Returnernek tökéletes, hagyják csak abban a szerepkörben..
A liga legjobb 3-4-es DE-je.
Ez a jövő évi 1/1 szinte biztos. Bár olvastam olyan híreket, mely szerint Manning lehet, hogy beszállna 1-2 meccsre, mert már ő sem bírja nézni ezt a szenvedést
Akkor azért izgalmasabb lenne ez a harc Luckért 
Nem tudom, láttad-e véletlenül a Colts összefoglalót, de a végén szegények az arc kifejezése mindent elárult a kialakult helyzetről?!
Manning arc
2011. november 14. 15:15
Idézet (ConfigKT @ 2011.11.14. 14:49)
Nem tudom, láttad-e véletlenül a Colts összefoglalót, de a végén szegények az arc kifejezése mindent elárult a kialakult helyzetről?!
Ez az Orlovsky meg a Painter(megjegyzem 30sec-t nem tudott kibírni INT nélkül
) gyerek, annyit sem ér, mint Manning kisujján a köröm...szánalmas...
Manning arc
Manning arc
Megnéztem az összefoglalót.. Mit akarsz? 1 percre rá a Colts visszaszerezte a labdát
ConfigKT
2011. december 05. 09:37
Ki gondolta volna a szezon előtt, hogy a 49ers lesz az első csapat, aki megnyeri a csoportját?
... szerintem senki
Frank Gore 73 yardot futott a Rams ellen, ezzel megelőzte Joe Perry-t és lett a franchise történetének legtöbb yardot futó játékosa. Joe Perry eddig 7344 yarddal tartotta a rekordot, Gore most 7396 yardnál tart.
A 49ers lehozta ezt a meccset is úgy, hogy nem futottak ellenük TD-t és ezzel megdöntötte a Providence Steam Roller rekordját, akik 1928-ban tudták úgy kezdeni a szezont, hogy az első 11 meccsen nem kaptak futott TD-t. Továbbra sincs olyan futó, aki átlépte volna a 100 yardot ellenünk, így ez a rekord is folytatódik ... 34 ilyen meccsnél tartunk
De, hogy ne csak a 49ers-ről írjak, a Packers is megnyerte a csoportját, igaz a Giants ellen nem volt könnyű dolguk, csak egy FG-val sikerült nyerni.
Frank Gore 73 yardot futott a Rams ellen, ezzel megelőzte Joe Perry-t és lett a franchise történetének legtöbb yardot futó játékosa. Joe Perry eddig 7344 yarddal tartotta a rekordot, Gore most 7396 yardnál tart.
A 49ers lehozta ezt a meccset is úgy, hogy nem futottak ellenük TD-t és ezzel megdöntötte a Providence Steam Roller rekordját, akik 1928-ban tudták úgy kezdeni a szezont, hogy az első 11 meccsen nem kaptak futott TD-t. Továbbra sincs olyan futó, aki átlépte volna a 100 yardot ellenünk, így ez a rekord is folytatódik ... 34 ilyen meccsnél tartunk
De, hogy ne csak a 49ers-ről írjak, a Packers is megnyerte a csoportját, igaz a Giants ellen nem volt könnyű dolguk, csak egy FG-val sikerült nyerni.
gonzales7
2011. december 05. 12:13
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (mooka @ 2011.12.05. 09:37)
Ez az NFL. Minden meccsen akár percenként képesek rekordokat megdönteni, legyenek azok viszonylag frissek, vagy szakállasak.
Idézet (mooka @ 2011.12.05. 09:37)
Semmi bajom a Green Bay-el, de ezen a mecsen kaptak egy kis támogatást a játékvezető csapattól. Volt egy-két döntés ami 50-50, de volt egy pár, ami elég erősen beleszólt a mérkőzésbe pontok szempontjából. Ahogy az Kovács Sanyi szakértő kommentátor úr ki is fejtette, egy bajnokot nem kell ilyen látványosan támogatni. Offensive Pass Interference helyett Defensive-re fújták. Az a dadógós labda az End Zone-ban inkább incomplete pass volt, mint TD.
A Giants viszont az idei alpszakasz legjobb meccsét hozta. Bár azért most is volt néhány érdeks hívás. Egy sikertelen hosszú passz, utána egy középső futás, majd egy screen, a végeredmény meg 1 megtett yard, és másfél perc a pályán...
Ahogy láttam, a Saints megint tarolt. Ez a Tebow gyerek úgy látszik jó kabalája lesz a Denvernek, Newton is jó napot zárt, a Patriots - Colts meccs pedig látatlanban oszágos kettes volt, az idei teljesítmény alapján.
Tamás2.0
2012. január 09. 10:47
azta mindenit mekkora volt a Broncos-Steelers nahhh ez a football!!!
2012. január 09. 13:21
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Tebow imája megint meghallgattatott! A Denver megverte egy fantasztikus mecsen a Steelerst! Bradyék viszont nagy falat lesz nekik így a Pats játszik majd Afc döntőt a Ravensel! Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba ott viszont kikapnak a Patriotstól! Go Brady go Pats!
2012. január 11. 19:06
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (ozoli @ 2012.01.09. 13:21)
Tebow imája megint meghallgattatott! A Denver megverte egy fantasztikus mecsen a Steelerst! Bradyék viszont nagy falat lesz nekik így a Pats játszik majd Afc döntőt a Ravensel! Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba ott viszont kikapnak a Patriotstól! Go Brady go Pats!
Igen Go Pats de kérem azért ne írjuk még le Wonder Tebow-t...az előző meccsük is elég izgalmas volt és azért ott a tény hogy az előző Super Bowl egyik résztvevőjét verte meg a Denver...nem lesz ez olyan egyértelmű meccs...és nem is biztos hogy a másik továbbjutó a Ravens lesz...inkább tartom esélyesnek a Houston-t...de azért GO PATS!!!
2012. január 12. 17:40
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 14:40)
azért a 49-et sem írnám még le! 
én sem (sőt szerintem super bowl-ba jutnak) de a 49ers az NFC-be vannak míg most az AFC-ről beszéltünk
ha már NFC...szerintem 49ers-Giants lesz a döntő és onnan a Frisco jut tovább a nagydöntőbe
2012. január 12. 18:01
Idézet (Macaroth @ 2012.01.12. 17:40)
én sem (sőt szerintem super bowl-ba jutnak) de a 49ers az NFC-be vannak míg most az AFC-ről beszéltünk
ha már NFC...szerintem 49ers-Giants lesz a döntő és onnan a Frisco jut tovább a nagydöntőbe
ozolit idézem:
"Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba"
erre írtam hogy a 49-et nem írnám le!
ez szerintem nfc nem Afc!
2012. január 14. 19:53
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.12. 18:01)
ozolit idézem:
"Az Nfc döntő szerintem egy Saint vs Packers amiből Breesék mennek a Super bowlba"
igaz elvesztem a sorok között
gonzales7
2012. január 14. 21:53
Idézet (mooka @ 2012.01.14. 21:44)
... és a 49ers-nek drukkolni
ez csak természetes!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.