bocsi,hogy csak most reagálok,de csak most láttam meg a témát,és örülök,hogy ilyen is van,mert azt jelenti,hogy más is szereti a sportot rajtam kívül.
"Brady meg a Pats pedig teljesen megérdemelten kapott ki"Elég merész kijelentés,azok után hogy 16-0-ra nyerték az alapszakaszt,és 1 meccs hiányzott nekik a 19-0-ás tökéletes szezonhoz. Az meg csak hagyján,hogy Brady az egész szezonban kiemelkedõen teljesített,megdöntött minden rekordot,és nincs még egy ilyen fantasztikus edzõ mint Bellichick.
Mint Pats fan máig nem tudom elfelejteni ezt a SuperBowl-t,amit tényleg! a Patsnek kellett volna megnyernie. Az meg a másik dolog,hogy meg is nyerték volna,ha Eli nem mutatja be a végén azt az emberfeletti menekülést a már szinte végrehajtott sack alól,amiért nagyot nõtt a szememben. A "csalásról" meg annyit,hogy kerestek valami dolgot,amivel kicseszhetnek a Pats-szel,de nem jött be nekik mert bebizonyították,hogy nem egy hülye kamerafelvételen múlik,hogy elvertek mindenkit. A Giants is megérdemelte a SB-t elsõsorban Manning miatt,csak nehogy a fejükbe szálljon a dicsõség,mert elõzõ évben a Steelers nem volt sehol,miután megnyerte a SB-t.
Az meg nagyon nem tetszik,hogy a Brady-s videó mellé odatettél egy "kárörvendõ" szmájlit.
Azt írtad nincs kedvenc csapatod,de Pats-et máris utálod ? Nem tudom hallottad e,hogy Tom Brady a szezon elsõ meccsén olyan térdsérülést szenvedett ami miatt ki kell hagynia az egész szezont.
Én nem titkolom,hogy Patriots fan vagyok,de igazán nem is utálok sokmindenkit (ezalól kivétel a Colts és Peyton Manning,akit ki nem állhatok).
Amúgy az érdekes,hogy a Pats az új irányítóval (mármint nem új,csak második számú,és eddig nem sok lehetõsége volt) is egész jól szerepel,például most a héten 41-7-re verték a Denvert. Igaz szeszélyes egy csapat a Broncos,de a jó csapatok közé tartozik szerintem. Aztán itt jött a második érvágás,Rodney Harrison is lesérült a szezonra.Kíváncsi vagyok mit fog elõhúzni ezúttal Bill,Meriweather egész jól teljesített a Broncos ellen,volt egy labdaszerzése is.Meglátjuk mi sül ki ebbõl a szezonból számukra....
Ja,ne értsd a hozzászólásom offenzívnek,csak azt írtam amit a szívem diktált..