UEFA Euro 2008
2008. június 19. 22:51
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Én nem igazán szeretem a német focit Balekot meg utálom de megérdemelten nyertek a németek!Deutschland,Deutschland über alles!A portugál csapat számomra nagyon közömbös a Ronaldo fiút pedig nagyon nem szeretem!
Már megint nem jött be a tippem a meccsre csak bukok bukok és bukok...
Ja és Balek gólja nem volt szabályos ez a bíró már az olaszoknak se fújt jól...
Már megint nem jött be a tippem a meccsre csak bukok bukok és bukok...
Ja és Balek gólja nem volt szabályos ez a bíró már az olaszoknak se fújt jól...
2008. június 19. 23:02
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Nyerteeeeeeek!!
És iwiwen is nyertem néhány pontot
1 felhasználónak tetszik:
Tom Kostopoulos
2008. június 19. 23:12
|
Tom Kostopoulosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.06. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 45611 offline
|
Idézet(DDodo @ 2008. June 19. - 23:02)
Nyerteeeeeeek!!
És iwiwen is nyertem néhány pontot 
Gratulálok!
2008. június 19. 23:20
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. June 19. - 14:31)
A keménységérõl ismert Gyermeke halála ellenére játszik a holland védõ
Szörnyû tragédia árnyékolja be a holland válogatott felkészülését a labdarúgó Európa-bajnokságon. A csapat védõjének, Khalid Boulahrouznak ugyanis születése után egy nappal elhunyt a kislánya. A Sevilla védõje azonban a szomorú hír ellenére is a csapattal marad és játszani szeretne a foci Eb-n az oroszok elleni negyeddöntõben.
Boulahrouz játéka eddig talán a legnagyobb meglepetés a holland válogatottban, hiszen a kannibálnak becézett védõ szinte hiba nélkül játszotta végig a narancsmezesek három eddigi találkozóját és a hollandiai sajtó is áradozik játékáról.
A korábban a Chelsea-ben és a Hamburgban is megforduló védõ kislánya szerdán, koraszülötten jött világra és az orvosok gondos felügyelete ellenére csütörtökön elhunyt.
A keménységérõl ismert Boulahrouz azonban a tragédia ellenére is a hollandok edzõtáborában marad és szeretne pályára lépni az oroszok elleni szombati negyeddöntõben. Amennyiben végül mégsem vállalja a játékot, Johnny Heitinga léphet a helyére.
forrás: www.pepsifoci.hu
Szörnyû tragédia árnyékolja be a holland válogatott felkészülését a labdarúgó Európa-bajnokságon. A csapat védõjének, Khalid Boulahrouznak ugyanis születése után egy nappal elhunyt a kislánya. A Sevilla védõje azonban a szomorú hír ellenére is a csapattal marad és játszani szeretne a foci Eb-n az oroszok elleni negyeddöntõben.
Boulahrouz játéka eddig talán a legnagyobb meglepetés a holland válogatottban, hiszen a kannibálnak becézett védõ szinte hiba nélkül játszotta végig a narancsmezesek három eddigi találkozóját és a hollandiai sajtó is áradozik játékáról.
A korábban a Chelsea-ben és a Hamburgban is megforduló védõ kislánya szerdán, koraszülötten jött világra és az orvosok gondos felügyelete ellenére csütörtökön elhunyt.
A keménységérõl ismert Boulahrouz azonban a tragédia ellenére is a hollandok edzõtáborában marad és szeretne pályára lépni az oroszok elleni szombati negyeddöntõben. Amennyiben végül mégsem vállalja a játékot, Johnny Heitinga léphet a helyére.
forrás: www.pepsifoci.hu
Hmm...egy másik cikk azt írja, hogy hazautazott. Sokkal valószínûbbnek tûnik.
2008. június 20. 08:58
|
|
szasza16Demi fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.27. Hozzászólás: 2285 Csatolások: 8554 Azonosító: 22183 offline
|
Idézet(maresz @ 2008. June 19. - 13:41)
Ma "sima" Német továbbjutást várok.
Ez számszerileg 1:0 ide
Nincsa az az isten, hogy a Portugálok jobbak legyenek a Németeknél....
Nincsa az az isten, hogy a Portugálok jobbak legyenek a Németeknél....
A sima német gyõzelem meglett. Én is ezt vártam. A portugálok, mint a legtöbb esetben, a kieséses meccseken már nem domborítanak.
Tom Kostopoulos
2008. június 20. 10:12
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Idézet(ML @ 2008. June 19. - 21:36)
Nekem is szimpatikusabbak voltak eddig a németek, mondjuk, hogy kicsit örülök (magamat is meglepem
), de egyébként is megérdemelték. Innen szerintem a németek a döntõben vannak.
Nana azért ne felejtsük el Republika Hrvatska-t sem!Már egyszer megverték õket!Én egyébként egy másik oldal fórumán a horvátokat vártam a döntõbe!Ha Olasz-Horvát döntõ lesz nem tudom kinek szurkoljak
2008. június 20. 12:49
|
|
HeidiFan♥DO49♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.18. Hozzászólás: 417 Csatolások: 1216 Azonosító: 29985 offline
|
Tegnap megérdemelten nyertek a németek, szépen játszottak.
Cristianotól meg mindenki túl sokat vár és ezt õ nem bírja akármilyen jó játékos is. Nuno góljának örültem és Postigát hamarabb kellett volna beállítani...
A Svájc elleni verség után éreztem hogy ez nem lesz jó, és sajnos a megérzésem nem csalt. Igaz, hogy akkor tartalékosan játszottak, ugyan úgy mint a spanyolok meg a hollandok is az utolsó meccsen, de õk így is nyerni tudtak...
Cristianotól meg mindenki túl sokat vár és ezt õ nem bírja akármilyen jó játékos is. Nuno góljának örültem és Postigát hamarabb kellett volna beállítani...
A Svájc elleni verség után éreztem hogy ez nem lesz jó, és sajnos a megérzésem nem csalt. Igaz, hogy akkor tartalékosan játszottak, ugyan úgy mint a spanyolok meg a hollandok is az utolsó meccsen, de õk így is nyerni tudtak...
2008. június 20. 13:09
|
|
szasza16Demi fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.27. Hozzászólás: 2285 Csatolások: 8554 Azonosító: 22183 offline
|
Szerintem nem arról van szó C.Ronaldo esetében, hogy bírja vagy nem bírja a terhet. Az angol bajnokságban ennél sokkal nehezebb meccseket játszik (és teljesít), több nézõ elõtt.
A portugál válogatott nem a MU.
(YNWA)
(YNWA)
2008. június 20. 14:07
|
|
pool26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 177 Azonosító: 38500 offline
|
Egyvalamit nemértettem hogy egy ilyen nagy kapitány mint Scolari miért nem cserélte már le az 5.percben azt a VAK P.Ferreirat utána meg amikor ég a ház lecseréli Nunot ???????? BRAVO
VIVA ESPANA !!!
VIVA ESPANA !!!
2008. június 20. 14:23
|
Tom Kostopoulosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.06. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 45611 offline
|
Idézet(SaS91 @ 2008. June 20. - 10:12)
Nana azért ne felejtsük el Republika Hrvatska-t sem!Már egyszer megverték õket!Én egyébként egy másik oldal fórumán a horvátokat vártam a döntõbe!Ha Olasz-Horvát döntõ lesz nem tudom kinek szurkoljak 
Egyértelmû. Az olaszoknak.
2008. június 20. 15:05
|
|
SaS91 |
|
Idézet(szasza16 @ 2008. June 20. - 12:09)
Szerintem nem arról van szó C.Ronaldo esetében, hogy bírja vagy nem bírja a terhet. Az angol bajnokságban ennél sokkal nehezebb meccseket játszik (és teljesít), több nézõ elõtt.
(YNWA)
(YNWA)
A portugál csapat egyénileg jobb mint a német de a csapategység az nincs meg!A németnél megvan!Egy játékostól nem lehet várni a megváltást!
Gondoljunk csak vissza az évekkel ezelõtti holland csapatra ott is kiváló játékosok voltak(Makaay,Seedorf,Kluivert stb...)de õk sem tudtak világversenyt nyerni!
Az olaszoknak nem szokott sikerülni túl jól a csoportkör de azután mindig feltámadtak!
2008. június 20. 15:10
|
|
szasza16Demi fan |
|
Idézet(SaS91 @ 2008. June 20. - 14:05)
A portugál csapat egyénileg jobb mint a német de a csapategység az nincs meg!A németnél megvan!Egy játékostól nem lehet várni a megváltást!
Én nem is vártam, csak válaszoltam Heidifan-nak.
2008. június 20. 16:25
|
|
HeidiFan♥DO49♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.18. Hozzászólás: 417 Csatolások: 1216 Azonosító: 29985 offline
|
Idézet(szasza16 @ 2008. June 20. - 15:10)
Én nem is vártam, csak válaszoltam Heidifan-nak.
Lehet, hogy félreértettél mert úgy vettem ki a szavaidból, hogy a sok meccs miatt nem bírja a terhet. Nos én arra a lelki teherre gondoltam, hogy mindenki tõle vár el mindent és nem tekintik õket egy csapatnak.
2008. június 20. 23:27
|
|
DDodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.10.27. Hozzászólás: 1595 Csatolások: 400 Azonosító: 9908 offline
|
Durva utolsó percek a mai meccsen. Sajnáltam nagyon a horvátokat, én nem igazán érzem fairnek a törökök gólját. 
De úgy tûnik Németországnak könnyû dolga lesz az elõdöntõben, hogyha úgy játszanak ahogy tegnap, és a törökök is, ahogy ma.
De úgy tûnik Németországnak könnyû dolga lesz az elõdöntõben, hogyha úgy játszanak ahogy tegnap, és a törökök is, ahogy ma.
2008. június 20. 23:33
Idézet(DDodo @ 2008. June 20. - 23:27)
Durva utolsó percek a mai meccsen. Sajnáltam nagyon a horvátokat, én nem igazán érzem fairnek a törökök gólját. 
Tényleg elég húzós lehetett felkészülni így a 11-re és sajnos nem is tudtak a horvátok. Én is sajnálom õket.
2008. június 20. 23:49
|
Tom Kostopoulosúj tag |
|
Én viszont örülök a törökök sikerének. Valahogy nem tudok olyan csapatnak szurkolni, akiknek a drukkerei le "cigandoznak" meg kõvel dobálnak (mint két hete) illetve rendszeresen kifütyülik az ellenfél himnuszait. Ha erre gondolok, nagyon örülök! Amúgy a horvát foci sem szimpatikus.
2008. június 20. 23:55
|
scaglietti12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 1 Azonosító: 34151 offline
|
Nagyon örülök a törököknek, és Rüstü védéseinek, fõleg a 11-eseknél
Tom Kostopoulos
2008. június 21. 10:07
|
|
SaS91 |
|
A játekvezetõ jól vezette a meccset egészen a törökök góljáig nem éreztem fairnek!Ilyen lelkiállapotban nem csodálom hogy csak egy horvát 11-es ment be!
Egy ilyen válogatottat mint ez a török 11 emberrel védekeznek és találnak egy gólt a hosszabbítás hosszabbításának a hosszabításában!Hát azért!
A Németek simán döntõben vannak ezt a török csapatot simán elintézik 4-5 góllal!
Most már csak egy csapat van benn az eb-n akinek szurkolok!ITALY!
Csalódás számomra ezidáig az eb nincsenek kint az angolok kiestek a horvátok!Nagyon kevés gól van!Sok csapattól antifocit látunk(görög,török,román)!
Végül nem jönnek be a meccseim
Egy ilyen válogatottat mint ez a török 11 emberrel védekeznek és találnak egy gólt a hosszabbítás hosszabbításának a hosszabításában!Hát azért!
A Németek simán döntõben vannak ezt a török csapatot simán elintézik 4-5 góllal!
Most már csak egy csapat van benn az eb-n akinek szurkolok!ITALY!
Csalódás számomra ezidáig az eb nincsenek kint az angolok kiestek a horvátok!Nagyon kevés gól van!Sok csapattól antifocit látunk(görög,török,román)!
Végül nem jönnek be a meccseim
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.