Remélem a spanyolok hazaküldik az olaszokat !!!
TORRES GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!
UEFA Euro 2008
2008. június 18. 16:35
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(SaS91 @ 2008. June 18. - 14:45)
Most hogy az olasz csapat feltámadt és Fortuna is velük van átgázolnak a spanyolokon azután meg jöhetnek a hollandok is...
Az olaszoké az Eb!
Az olaszoké az Eb!
Igencsak meglepne, bár az olaszoktól minden kitelik, de szerintem a csatárjaiktól ahhoz sokkal több kell. Majd meglátjuk.
2008. június 18. 17:13
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Idézet(SaS91 @ 2008. June 18. - 14:45)
Most hogy az olasz csapat feltámadt és Fortuna is velük van átgázolnak a spanyolokon azután meg jöhetnek a hollandok is...
Az olaszoké az Eb!
Az olaszoké az Eb!
ezt is elbuktad
2008. június 19. 08:18
MA PORTUGÁLIA-Németo. MECCS!!!
És hát remélem nem az lesz mint a bronzmeccsen...vagyis oké, csak fordítva
És hát remélem nem az lesz mint a bronzmeccsen...vagyis oké, csak fordítva
2008. június 19. 11:25
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Kicsit módosítók a Portugál-Német meccsen 2-2 és 11-es párbajban simán alulmaradnak a portugálok fõleg ha C.Ronaldo is lõ 11-est!
A vörös hadsereg basz..na meg
buktam rajtuk szinte biztos voltam a svéd gyõzelemben még jó hogy nem pénzben játszottam csak ncore-on feltöltésért 250kreditem elment a meccsen
Már csak 750 kredit van nálam "kézben" a többi benne van a "nyereményalapban" olyan meccseken mint a portugál-német(x) vagy a horvát-török(1-es)
vagy azon hogy ki lesz a gólkirály(D.Villa) akkor azon is van hogy mennyi sárga és piros lesz az eb-n...hogy ki lesz a végsõ gyõztes(Italy)...
Nagyjából ennyin de ma pénzbe is játszok
A vörös hadsereg basz..na meg
Már csak 750 kredit van nálam "kézben" a többi benne van a "nyereményalapban" olyan meccseken mint a portugál-német(x) vagy a horvát-török(1-es)
vagy azon hogy ki lesz a gólkirály(D.Villa) akkor azon is van hogy mennyi sárga és piros lesz az eb-n...hogy ki lesz a végsõ gyõztes(Italy)...
Nagyjából ennyin de ma pénzbe is játszok
1 felhasználónak tetszik:
Tom Kostopoulos
2008. június 19. 13:01
|
|
pool26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 177 Azonosító: 38500 offline
|
Nagyon remélem, hogy Német.o.-nak ma véget ér az EB !!!
A Hollandia-Orosz.o. mérkõzés nagyon jó lesz szerintem mert mind a két csapatnak u.a. játékstílusa !!!
A Hollandia-Orosz.o. mérkõzés nagyon jó lesz szerintem mert mind a két csapatnak u.a. játékstílusa !!!
2008. június 19. 13:07
Nem fognak nyerni a spanyolok, én ebben 100% biztos vagyok. Ismerem a stílusukat, az elsõ (néhány) gól után elbízzák magukat, lazára veszik a figurát és utána már nem játszanak jól... amikor meg már bizonyítani kellene, addigra legyengülnek. Ettõl függetlenül nekik drukkolok, persze ez semmit nem jelent.
2008. június 19. 13:38
Idézet(SaS91 @ 2008. June 19. - 11:25)
Kicsit módosítók a Portugál-Német meccsen 2-2 és 11-es párbajban simán alulmaradnak a portugálok fõleg ha C.Ronaldo is lõ 11-est!
Az, h EGYSZER kihagyta, nem jelent semmit...
Szóval HAJRÁ PORTUGÁLIA!!!
2008. június 19. 14:12
Idézet(pool26 @ 2008. June 19. - 13:54)
Nyugi nem lesz 11-es !!!
Chyntyának képek:
Chyntyának képek:
köszi
2008. június 19. 14:41
Ma "sima" Német továbbjutást várok.
Ez számszerileg 1:0 ide
Nincsa az az isten, hogy a Portugálok jobbak legyenek a Németeknél....
2008. június 19. 14:45
Idézet(maresz @ 2008. June 19. - 14:41)
Dehogyisnem h van
Majd este 20.45-tõl minden kiderül
Addig van egy olyan érzésem h ne feszegessük a témát, én nem szeretnék veszekedést meg egymásnakugrást
Téll, lesz másik meccs ma? Nem mintha nézném majd, csak érdekel
2008. június 19. 15:12
|
|
SaS91 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 821 Csatolások: 828 Azonosító: 36371 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2008. June 19. - 13:45)
Dehogyisnem h van
Addig van egy olyan érzésem h ne feszegessük a témát, én nem szeretnék veszekedést meg egymásnakugrást
Amondó vagyok h holnap megbeszéljük

Én úgy tudom nem lesz!Majd holnap játszanak a szomszédaink(Horvátország)!Ma hajrá Németország!Holnap hajrá Horvátország!
2008. június 19. 15:31
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Gyermeke halála ellenére játszik a holland védõ
Szörnyû tragédia árnyékolja be a holland válogatott felkészülését a labdarúgó Európa-bajnokságon. A csapat védõjének, Khalid Boulahrouznak ugyanis születése után egy nappal elhunyt a kislánya. A Sevilla védõje azonban a szomorú hír ellenére is a csapattal marad és játszani szeretne a foci Eb-n az oroszok elleni negyeddöntõben.
Boulahrouz játéka eddig talán a legnagyobb meglepetés a holland válogatottban, hiszen a kannibálnak becézett védõ szinte hiba nélkül játszotta végig a narancsmezesek három eddigi találkozóját és a hollandiai sajtó is áradozik játékáról.
A korábban a Chelsea-ben és a Hamburgban is megforduló védõ kislánya szerdán, koraszülötten jött világra és az orvosok gondos felügyelete ellenére csütörtökön elhunyt.
A keménységérõl ismert Boulahrouz azonban a tragédia ellenére is a hollandok edzõtáborában marad és szeretne pályára lépni az oroszok elleni szombati negyeddöntõben. Amennyiben végül mégsem vállalja a játékot, Johnny Heitinga léphet a helyére.
forrás: www.pepsifoci.hu
Szörnyû tragédia árnyékolja be a holland válogatott felkészülését a labdarúgó Európa-bajnokságon. A csapat védõjének, Khalid Boulahrouznak ugyanis születése után egy nappal elhunyt a kislánya. A Sevilla védõje azonban a szomorú hír ellenére is a csapattal marad és játszani szeretne a foci Eb-n az oroszok elleni negyeddöntõben.
Boulahrouz játéka eddig talán a legnagyobb meglepetés a holland válogatottban, hiszen a kannibálnak becézett védõ szinte hiba nélkül játszotta végig a narancsmezesek három eddigi találkozóját és a hollandiai sajtó is áradozik játékáról.
A korábban a Chelsea-ben és a Hamburgban is megforduló védõ kislánya szerdán, koraszülötten jött világra és az orvosok gondos felügyelete ellenére csütörtökön elhunyt.
A keménységérõl ismert Boulahrouz azonban a tragédia ellenére is a hollandok edzõtáborában marad és szeretne pályára lépni az oroszok elleni szombati negyeddöntõben. Amennyiben végül mégsem vállalja a játékot, Johnny Heitinga léphet a helyére.
forrás: www.pepsifoci.hu
2008. június 19. 20:24
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Sunset Lover @ 2008. June 19. - 15:31)
Ennél rosszabb érzés nem nagyon létezhet.
Na most gondban vagyok, kinek szurkoljak ma... A németeket helybõl nem nagyon szeretem, de az eb-n eddig szimpatikusan játszottak. A portugálok nekem úgy általában semlegesek, de Hisztiano Ronaldo lehet bármennyire jó játékos, nagyon nem csípem. Na gyõzzön a jobbik, aztán essen ki a következõ körben.
2008. június 19. 22:35
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
meglepett a végeredmény, nem erre számítottam.
Nem szeretem egyik csapatot sem, de ha nagyon kell választani akkor inkább "Deutschland, Deutschland über alles"
úgyhogy egy kicsit ürölök
Nem szeretem egyik csapatot sem, de ha nagyon kell választani akkor inkább "Deutschland, Deutschland über alles"
úgyhogy egy kicsit ürölök
2008. június 19. 22:36
|
|
MLSpecial Agent |
|
Nekem is szimpatikusabbak voltak eddig a németek, mondjuk, hogy kicsit örülök (magamat is meglepem
), de egyébként is megérdemelték. Innen szerintem a németek a döntõben vannak.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.