UEFA Euro 2008
2008. június 09. 21:34
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Istenem, eddigi legjobb meccs és nem vagyok elfogult, nagyon megérdemlik a gyõzelmet, remélem meglesz.
Végre elpártolt a szerencse az olaszok mellõl. "kopkopkop"
Teljes extázisban vagyok
Remélem megvan a meccs.
ORANJE!
Végre elpártolt a szerencse az olaszok mellõl. "kopkopkop"
Teljes extázisban vagyok
Remélem megvan a meccs.
ORANJE!
2008. június 09. 22:31
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
ORANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
2008. június 09. 22:46
Ria, Ria, Hollandia
Ahogy kellett, úgy csinálták.
Jöhetnek a Franciák is, és a Románokkal közössöen fognak továbblépni a Hollandusok.
2008. június 09. 23:07
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(maresz @ 2008. June 9. - 22:46)
Ria, Ria, Hollandia
Jöhetnek a Franciák is, és a Románokkal közössöen fognak továbblépni a Hollandusok. 
Na látom lecsúszott 1-2 sör ott is.
Azért a románok inkább ne jussanak tovább.
Viszont ez az én szívemnek is igen kedves meccs volt, játék és eredmény szempontjából is.
2008. június 10. 07:56
|
|
szasza16Demi fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.27. Hozzászólás: 2285 Csatolások: 8554 Azonosító: 22183 offline
|
Számíthat a késõbbiekben, ha Ronaldo végre megtanulna szabályos 11-est rúgni. ( És az be is menne. )
Ha a hollandok meg tudnák tartani végig ezt a formájukat, döntõsök lehetnek. Viszont az olaszok késõbb ébrednek sajnos. Bár szívesebben látnám, ha a csoportkörben kiesnének. Akárcsak a románokat.
Torresre leszek kíváncsi, meg a spanyolokra...
Ha a hollandok meg tudnák tartani végig ezt a formájukat, döntõsök lehetnek. Viszont az olaszok késõbb ébrednek sajnos. Bár szívesebben látnám, ha a csoportkörben kiesnének. Akárcsak a románokat.
2008. június 10. 08:32
|
|
HeidiFan♥DO49♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.18. Hozzászólás: 417 Csatolások: 1216 Azonosító: 29985 offline
|
Szeritnem a tegnapi meccs volt eddig a legjobb!
Azt hittem egy jó meccses döntetlen születik, de mégse! A hollandok szétzavarták az olaszokat és szinte akkor rúghattak gólt amikor csak akartak, nagyon tetszett a játékuk. Remélem azért az olaszok továbmennek és a franciák meg a románok búcsúznak.
Amúgy egy spanyol-portugál meccs nekem is tetszene, két kedvenc válogatottam csatája mindig csemege
Azt hittem egy jó meccses döntetlen születik, de mégse! A hollandok szétzavarták az olaszokat és szinte akkor rúghattak gólt amikor csak akartak, nagyon tetszett a játékuk. Remélem azért az olaszok továbmennek és a franciák meg a románok búcsúznak.
Amúgy egy spanyol-portugál meccs nekem is tetszene, két kedvenc válogatottam csatája mindig csemege
2008. június 10. 09:32
|
Sunset Lover |
|
2008. június 10. 20:14
Idézet(szasza16 @ 2008. June 10. - 07:56)
Számíthat a késõbbiekben, ha Ronaldo végre megtanulna szabályos 11-est rúgni. ( És az be is menne. )
Ronaldo tud 11-est rúgni... !!!:reklamalo:
a mostani meccs, hát az nagyon ott volt...
2008. június 10. 20:21
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Izmailov nincs ott az EB-n...
Viszont a meccs elõtt egy kicsit kételkedtem, hogy Villa jó választás a kezdõbe, de szerencsére jól játszott.
Az esti meccsen nem bánnám, ha a görögök kikapnának.
Viszont a meccs elõtt egy kicsit kételkedtem, hogy Villa jó választás a kezdõbe, de szerencsére jól játszott.
Az esti meccsen nem bánnám, ha a görögök kikapnának.
2008. június 10. 20:25
Idézet(joe_r @ 2008. June 10. - 20:21)
Izmailov nincs ott az EB-n...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: