Starity

Meghan Markle kijavította Mindy Kalinget: a vezetékneve már nem Markle

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2025. március 04. 21:52 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A színésznő elárulta, hogyan változott meg a vezetékneve három évvel ezelőtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2025. március 05. 10:09 #2
BebeQueen
BebeQueen
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 201657
Istenem, mennyire görcsös ez a nő...:DDDDD komolyan, függetlenek akarnak lenni, de azért ANNYIRA NEM, hogy ne élvezzék a Sussex névvel járó előnyöket. Szánalmas. Nulla embert érdeklik most már, és muszáj valamivel fent tartani a "hírnevüket". Remlem most már tényleg hamar eltűnnek a süllyesztőben. Harryt viszont nagyon sajnálom, hogy ilyen sorsra fog jutni.
2025. március 05. 12:44 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Férjhez ment és felvette a férj nevét úgymond nem az első ilyen eset hogy egy nő felveszi a férje nevét. Így mind a négynek ugyanaz a vezeték neve, ami a rangot illeti Harry herceg a király másodszülött fia és még ha anyagilag függetlenedtek is az nem változtat ezen akkor is herceg a felesége meg hercegné. Ha András herceg feleségét még mindig Yorki hercegnének hívják újságokban annak ellenére hogy vagy 20 éve elváltak akkor Meghan miért nem viselheti a törvényes férje nevét. Ami meg Harry_t illeti a szerencsétlen soha nem volt ilyen boldog és sikeres 15 milliós háza van két szép gyereke egy feleség aki támogatja és eltűri hogy a férje családja az pletyka lapokon keresztűl mindennek elmondja őt, szakmailag meg a csúcson van több üzletbe is benne van és az invictus óriási elismerésnek örvend országok versengenek hogy megtarthassák
2025. március 05. 13:12 #4
Birgit
Birgit
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 541498
Ez nagyon kínos. Én is házas vagyok, de nem omlok össze, ha a lánykori nevemen hívnak és ki se javítom az illetőt, mert az a név is én vagyok, az identitásom része. Úgy sejtem, Meghan számára nagyon fontos, hogy hangsúlyozza, ő nem egy Markle, ő egy hercegné és ehhez mérten viselkedjenek vele. A probléma az, hogy ezen a megszólításon kívül neki már semmilye sincs, amitől hercegi lenne. Ezzel az erővel Britney Spears is lehetne hercegné, Jay Z meg herceg, nem történne semmi máshogy.
2025. március 05. 14:25 #5
BebeQueen
BebeQueen
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 201657
Görcsösen ragaszkodik mindenhez, ami azt jelenti neki, hogy hercegné.De ugyanúgy egy amerikai, prosztó és számító dög. Senkit nem érdekel, ha egy néven lett híres, akkor nyilván mindenki azon fogja hívni. Nem kell védeni, mert egyszerűen csak egy rosszindulatú dög, semmi más. Kezdenek rájönni, hogy kurvára nem érdekelnek most már tényleg senkit, és emiatt csinálják ezt. Nem tudom, te mit nevezel sikernek rosa, de a 15 milliós ház mellett eléggé látszik a szerencsétlen férfin, hogy nem önmaga. :DDDDDD Ennél jobban még sose volt elnyomva. Vagy te napi szinten beszélgetsz velük, hogy így tudod?biggrin.gif Nem veszed észre, hogy egyedül te véded, mindenki más létja az igazságot?
2025. március 06. 05:59 #6
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 904
Azonosító: 246729
A Tartalék elolvasása után utáltam meg Őket véglegesen. Az a picsogás, ahogy próbálta az az ökör kelteni az együttérzést maga, aztán eziránt a nő iránt az egyenesen undorító volt. Mindenhonnan kiutálták Őket, vajon miért? Nincs alapja? Dehogyisnem.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok