Kelsey Parker várandós, családot alapított az új párjával, Will Lindsay-vel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Babát vár Tom Parker özvegye, Kelsey
2025. január 27. 14:37
|
|
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7670 Csatolások: 458548 Azonosító: 206112 offline
|
Ez gyors volt.
Keljetek a védelmére ha akartok, de szerintem akkor is túl gyors volt. Nincs 3 éve hogy meghalt Tom és már több hónapos terhes, akkor mikor jött össze a pasival? Még 2022-ben mikor meghalt a férje? Ha 2023-ban akkor sem várt sokat...
Keljetek a védelmére ha akartok, de szerintem akkor is túl gyors volt. Nincs 3 éve hogy meghalt Tom és már több hónapos terhes, akkor mikor jött össze a pasival? Még 2022-ben mikor meghalt a férje? Ha 2023-ban akkor sem várt sokat...
1 felhasználónak tetszik:
Selz
2025. január 27. 21:58
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (Pezzie92 @ 2025.01.27. 14:37)
Ez gyors volt.
Ugyanerre gondoltam, amikor reggel olvastam. Ennek a pasinak állítólag pár hónapja még másik barátnője volt, Kelsey meg már Tom halála után 5 hónappal kapcsolatban volt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.