Starity

Újabb jel utal arra, hogy Katalin hercegné már a királynőségre készül

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. december 22. 05:19 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Egyesek szerint több jel utal arra, hogy Katalin hercegné most már készül a jövőbeli feladataira.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. december 23. 04:28 #2
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
Hozzászólás: 331
Azonosító: 277863
"ez annak a jele, hogy Katalin tisztában van vele, egyszer tényleg a királynő helyébe kell lépnie" NEM MONDJÁTOK??!!! Hát megáll az ész! Én azt hittem, arra készül, hogy a vécésnéni helyébe lép!
2025. január 06. 20:44 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Akkor elkezdhetne dolgozni de a hírek szerint idén sem fog palotai források szerint a gyerekekre koncentrál. A 76 éves Károly még mindig küzdve rákkal idén is folytatva a kezelését tavaly 186 hivatalos eseményen vett részt ezekben volt külföldi út is. Katalin 11 eseményen amikről csak 4 alkalommal készült fotó a többi állítólag videóhívás volt- A közel 100 éves királynő annak idején már betegen is több munkát végzet egy évben mint ő egész eddigi házassága alatt. Nem tudom mit csinált Vilmos és hogy van e ennek a fene nagy szabdságnak köze a szirénázó mentőhöz ami tavaly előtt karácsonykor hagyta el a palotát közvetlen azután hogy utoljára látták Kate-et fe akármit is tett most fizet érte illetve az adófizetők, mert közel 70 millióval lett a költségkeretük megemelve a nagy semmiért
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok