Idézet(Naley @ 2009. January 5. - 10:57)
Igazából csak egy kérdésem lenne... Olvasta is valamelyiktek ezt a "filmet"?
Csak mert igaziból ez egy könyv, és senki nem szokta ismerni ami számomra felháborító. Mert hogy lehet az hogy mindenki ismeri ezt a filmet is meg a Séta a múltba-t is (A Walk to Remember) és a könyvet vagy a szerzõjét meg senki?
Konkrétan ezt a filmet én nem láttam de ha hûek maradtak a könyvhöz akkor tényleg szép lehetett.
Csak mert igaziból ez egy könyv, és senki nem szokta ismerni ami számomra felháborító. Mert hogy lehet az hogy mindenki ismeri ezt a filmet is meg a Séta a múltba-t is (A Walk to Remember) és a könyvet vagy a szerzõjét meg senki?
Konkrétan ezt a filmet én nem láttam de ha hûek maradtak a könyvhöz akkor tényleg szép lehetett.
Igen, a könyv is itt csücsül a polcon. De igazság szerint, nekem a film sokkal hatalmasabb élmény volt. Valószínûleg azért, mert elõbb a filmet láttam, és az rettentõen megfogott, de a könyv rám feleannyira sem volt hatással. Ami fura, mert én mindig jobban szeretem a könyveket, mint a filmet, ami készítenek belõlük, és mégis... ez az egyetlen kivétel. Remélem megnyugtattalak.

0 felhasználónak tetszik: