A Star Wars-filmek sztárja elárulta, nemrég komoly betegséget diagnosztizáltak nála.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daisy Ridley először azt hitte, csak kimerült - komoly betegséget diagnosztizáltak nála
2024. augusztus 06. 20:31
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Mázlista hogy nem alulműködik az rosszabb. Nekem elhalt a pajzsmirigyem és már a gyógyszeres kezelés sem egyszerű, minden bezavarja az eredményeket, az hogy valaha gyerekem legyen alap kilőve, hajam nulla gyakorlatilag úgy megkopaszodtam mint a 80 éves nagyapám, lassan a veséim is kinyúlnak, és a vérnyomásom is napi szinten a plafonon. Autoinmun nekem is a saját szervezetem próbál kinyírni. Nem tűnik olyan vészesnek ahogy az emberek beszélnek róla de annyi mindent befolyásol a pajzsmirigy nem is gondolná az ember. Évekig cikiztek a suliban miatta meg azt mondták kamuzok mikor rosszul voltam de nem vették a fáradságot hogy utána nézzenek
2024. augusztus 07. 16:33
|
siraserpentúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 250833 offline
|
Én nem mondanám mázlistának. Nekem is ugyan ez a betegségem, mint Daisynek. Ennél a verziónál konkrétan egy pajzsmirigy gyulladásról van szó, szintén a szervezet támadja a pajzsmirigyet, ami úgy védekezik, hogy elkezd nőni és mindenféle csúnyaságot csinál. Remek tünetekről tudok beszámolni én is; pánikrohamok, szorongás, szapora szívverés, iszonyatos izzadás, hajhullás, stresszes hangulat, súlyproblémák, durva pajzsmirigy megnagyobbodás, kidülledt szemek, izületi problémák és így tovább. Sok mindent kipróbáltam, hogy meggyógyuljak, de csak időleges volt a gyógyulás mindig. Sajnos ennél a verziónál 1-1,5 évig lehet rá szedni a gyógyszert, amivel csak kezelni lehet a betegséget, de meggyógyítani nem. A kezelés után pedig csupán reménykedni lehet, hogy nem lángol fel ismét. Egyébként az esetek 50%-ánál újra előjön. Végül nálam a megoldást azt jelentette, hogy el kellett távolítani a teljes pajzsmirigyemet, és most gyógyszert kell szednem életem végig.
Igen, egyetértek azzal, hogy első hangzásra egy pajzsmirigy betegség nem tűnik vészesnek, hiszen szinte már népbetegség. Sokan nem gondolnak bele mennyire meg tudja borítani a szervezetet az, ha a hormonrendszer nincs rendben. Régen nem is foglalkoztam vele, hogy mennyi minden összefügg egymással, mennyire fontos szerv is a pajzsmirigyünk, pedig érdemes, és nem is tudjuk mennyit ártunk magunknak ezzel vagy azzal a tevékenységünkkel. Mai napig nem tudom, hogy megelőzhettem volna-e a kialakulását.
@rosa82 Maximálisan együtt érzek veled! Én tudom milyen, amikor a saját tested az ellenséged. Kívánom, hogy legyen megoldás az állapotodra és jobban legyél! Kitartást!
Igen, egyetértek azzal, hogy első hangzásra egy pajzsmirigy betegség nem tűnik vészesnek, hiszen szinte már népbetegség. Sokan nem gondolnak bele mennyire meg tudja borítani a szervezetet az, ha a hormonrendszer nincs rendben. Régen nem is foglalkoztam vele, hogy mennyi minden összefügg egymással, mennyire fontos szerv is a pajzsmirigyünk, pedig érdemes, és nem is tudjuk mennyit ártunk magunknak ezzel vagy azzal a tevékenységünkkel. Mai napig nem tudom, hogy megelőzhettem volna-e a kialakulását.
@rosa82 Maximálisan együtt érzek veled! Én tudom milyen, amikor a saját tested az ellenséged. Kívánom, hogy legyen megoldás az állapotodra és jobban legyél! Kitartást!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: