Starity

Ashley Tisdale-HSM-Epizód Magazin 2008/16

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. július 16. 15:07 #21
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Nesquik @ 2008. July 16. - 14:52)
szerintem is jobb lenne a befejeznétek. Ez már régen lejárt lemez, csak mi magyarok akadunk fel minden apróságon. Szerintem mindenki tudja, hogy kire gondolok, de van egy olyan disney sztár, aki sokkal nagyobbat bakizott mint Nessa, és ez még a karrierjébe is kerülhet...
szóval ezzel a téma lezárva

és ki az?áruld el lehet, hogy egyre gondolunk!!
2008. július 16. 15:33 #22
Nesquik
Nesquik

Státuszprincess
Hozzászólás: 576
Csatolások: 10896
Azonosító: 66298
Miley Cyrus. Bocsi a rajongóktól, nem õket akarom megbántani, de szerintem sokkal nagyobbat bakizott Nessánál evvel a félmeztelen fotózással... és még neki is vannak meztelen képei -láttam õket, tök véletlen találtam meg- és még mondanék pár indokot....
2008. július 16. 15:57 #23
zilinda
zilinda
Starity realist

Idézet(Nesquik @ 2008. July 16. - 15:33)
Miley Cyrus. Bocsi a rajongóktól, nem õket akarom megbántani, de szerintem sokkal nagyobbat bakizott Nessánál evvel a félmeztelen fotózással... és még neki is vannak meztelen képei -láttam õket, tök véletlen találtam meg- és még mondanék pár indokot....

de nemértem miez, hogy félmeztelen fotózás??látta valaki is egyáltalán a mellét?mert vanessa teljesen csupasz volt...miley-ról még olyan képet neem láttam..
és biztos vagy benne, hogy miley volt a képeken tök meztelenül??
2008. július 16. 17:21 #24
Nesquik
Nesquik

Státuszprincess
Hozzászólás: 576
Csatolások: 10896
Azonosító: 66298
Mégis totális nagy patáliát csapott amikor megjelentek a képek....
És igen, én biztos vagyok benne
Miért te biztos vagy benne, h. Vanessa volt azokon a képeken????
De szerintem mindenki jobban jár, ha nem folytatjuk tovább...
2008. július 29. 13:35 #25
Pancsy
Pancsy
új tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 26450
Maradjunk annyiban, hogy a bravo egy szennylap =) (azóta gyûlölöm amióta összevágták Alyssa Milano és Drew Fuller képeit és olyanokat írkáltak, hogy járnak..)

Amúgy köszi, hogy beszkennelted biggrin.gif
2008. július 29. 14:01 #26
fafa008
fafa008
♥Justin,Went,Chad fan♥
Hozzászólás: 3174
Csatolások: 3140
Azonosító: 36809
Zac meleg? blink.gif Jézusom!!! omg.gif Még mindig itt járnak? Hát igen valami új botrányt mindig felkell hozni... dry.gif És Vanessa képei??Hát mondjuk téll nem jött jól egy Disney híresség-tõl de istenem felejtsék má el!!Bocsánatot is kért mindenkitõl! Meg Ashley orra??jézusom ez aztán nagyszám! De õt zavarta h egy kicsit nagy orra van és csak jobban akarta érezni magát a bõrében! És ez egyáltalán nem nagy szám! Már minden amerikainak átvan mûtve valami! Sokan még ugy is átizélják az orrukat amikor pisze, szép orra van de Ashley-nek megvolt az oka. És ez sztem magánügy! Ezek a témák mind megrágott csontok már nem tom mit kell még ezeken izélniuk az ilyen szenylapoknak dry.gif De becumták mert a rajongók még mindig ugyanúgy szeretik õket mint régen! Ennyi! és bocsi h írtam én is smileeee.gif
2008. július 29. 14:07 #27
zilinda
zilinda
Starity realist

akkor ezt a Miley-s ügyet tisztázzuk már még..mikor rákerestem Vanessa csupasz képeire a google egybõl kidobta de Miley-nál nem...szoval nincsenek is..az h vannak róla olyan képek amin esetleg bikinibe van vagy esetleg egy kicsit merészebb nem számit!!de Vanessa teljesen csupasz volt!!én szeretem Nessát de ezt soha nemfogom elfelejteni..ja és az az egy kép amin állitólag Miley van csupszon ha egy kicsit is ismered Mileyt rájössz h az nem õ a képen..ennyit errõl..ja és Ashley azért mûtette meg az orrát mert örrsövénygyulladása volt és nemnagyon tudott már miatta énekelni, lehetett hallani is h orrhangja van...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok