Dollhouse / Dollhouse - A felejtés ára (2009-2010)
2010. január 05. 14:40
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Tegnap volt az elsõ rész az RTL Klubon... én meg elaludtam. 

Mért kell ilyen fasza 22.00-ás kezdésre tenni egy sorit, mikor másnap meló van??!?!?!?!?
Mindegy, majd megnézem
Csak picit bosszant. Kivi lettem volna a szinkronokra meg ilyenek.
Mindegy, majd megnézem
2010. január 10. 15:35
|
|
Sxsyewvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.27. Hozzászólás: 252 Csatolások: 1819 Azonosító: 37890 online
|
Nagyon jó kis sorozat már az elejétõl kezdve néztem. Az alapötlet miszerint emberekbe különféle személyiségeket töltenek fel nagyon megfogott, csak valahogy a story számomra laposnak tûnt. Kellett volna bele több fordulat, egy titkos társaság ami ellen küzdenek vagy valami hasonló. Az hogy vadásznak Alfára, meg próbálják félrevezetni az FBI ügynököt nagyon de nagyon gyenge történet egy ilyen alapötlethez. Az elsõ részben egy tárgyaló nõt töltenek fel Echoba és próbálják megtalálni a kislányt a True Believerben meg beszivárog egy szektába. Ezek nagyon jó részek voltak. Kevesebbet foglalkoztak a Dollhouse belsõ ügyeivel és inkább a kinti világ történéseit vonták bele a történetbe. Több ilyen izgalmasabb rész kellett volna és nagyobb lett volna a nézettség. Így utólag visszanézve a legutóbbi részekre mind a Dollhouse belsõ ügyeit boncolgatta.
A legemlékezetesebb rész számomra a 2x01 volt. Ebben Amy Acker színészi alakítása szerintem nagyon nagy volt.
Na persze a sorozat legfõbb hibája az volt hogy a FOX csatorna kezdte leadni. A Foxnál ha a sorozat nem vonzza az embereket elsõre akkor nem is engedi kibontakozni a sorozatot és giotin alá rakja. Kár hogy ez a sorozat is a Terminator TSCC sorsára jutott.
A legemlékezetesebb rész számomra a 2x01 volt. Ebben Amy Acker színészi alakítása szerintem nagyon nagy volt.
Na persze a sorozat legfõbb hibája az volt hogy a FOX csatorna kezdte leadni. A Foxnál ha a sorozat nem vonzza az embereket elsõre akkor nem is engedi kibontakozni a sorozatot és giotin alá rakja. Kár hogy ez a sorozat is a Terminator TSCC sorsára jutott.
2010. január 10. 18:11
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Sztem a legjobb rész az Epitaph One volt. Azok a részek, ahol Echo csak ilyen ribanc, stb. sztem semmire nem jók... Az eleje tetszett, aztán kezdett kicsit ellaposodni... a 2. évadot még nem láttam, de majd talán ledarálom valamikor...
2010. január 14. 12:47
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
1x01
Jó kis rész volt. Hirtelen értetlenkedtem egy sort, de Eliza Dushku karaktere nagyon jól össze van rakva. Szerintem eltalált kezdõ rész. Nekem nagyon tetszett. Izgalmas volt, és titokzatos.
1x02
Itt jön szóba ugye elõször Alpha... már felkelti az érdeklõdést. Aztán a hajszavadászat Ekho-ra. Nagyon kemény. Meg a végén a mozdulata Elizának... mégiscsak emlékszik valamire.
Elejétõl a végéig lekötött. Nem bírtam elmozdulni a tv elõl.
Angolul nem kezdtem el nézni, nem is tudom miért. Pedig Eliza, Amy miatt alapvetõen nézõs sorozat számomra. Szerintem most jött el az ideje, hogy eredeti nyelven ledarálom a két évadot
Jó kis rész volt. Hirtelen értetlenkedtem egy sort, de Eliza Dushku karaktere nagyon jól össze van rakva. Szerintem eltalált kezdõ rész. Nekem nagyon tetszett. Izgalmas volt, és titokzatos.
1x02
Itt jön szóba ugye elõször Alpha... már felkelti az érdeklõdést. Aztán a hajszavadászat Ekho-ra. Nagyon kemény. Meg a végén a mozdulata Elizának... mégiscsak emlékszik valamire.
Angolul nem kezdtem el nézni, nem is tudom miért. Pedig Eliza, Amy miatt alapvetõen nézõs sorozat számomra. Szerintem most jött el az ideje, hogy eredeti nyelven ledarálom a két évadot
2010. február 10. 10:42
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nah, újra nekifutok, mert azt mondják, méltó befejezést kapott... 
Ha FOX nem pofázik bele a készítési procedúrába, úgy gondolom több évadot is megélhetett volna.
Ha FOX nem pofázik bele a készítési procedúrába, úgy gondolom több évadot is megélhetett volna.
2010. február 10. 11:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én a tv-ben láttam szinkronnal az elsõ részt, utána leszedtem az elsõ évadot.
Mivel a packban volt egy 1x00 rész (pilot), rögtön tudtam, hogy Victor is a babaház tagja. Nagyon tetszik a történet, és én is sajnálom, hogy a FOX levette.
Örültem, hogy Amy is játszik benne, Elizáról nem is beszélve. Régi nagy kedvenc
Mivel a packban volt egy 1x00 rész (pilot), rögtön tudtam, hogy Victor is a babaház tagja. Nagyon tetszik a történet, és én is sajnálom, hogy a FOX levette.
Örültem, hogy Amy is játszik benne, Elizáról nem is beszélve. Régi nagy kedvenc
2010. február 10. 11:46
|
|
|
Én meg tépem a hajam, mert már második alkalommal felejtettem el megnézni. Nem lesz más, letöltöm eredeti nyelven (úgy amúgy is biztos jobb) és megnézem... mindig lemaradok róla
2010. február 10. 19:55
|
|
Christo |
|
OST Cover
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2011. június 10. 09:29
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Én nem néztem a sorozatot, de találtam egy UHQ posztert, és hasonló nem volt még, végiglapoztam, gondoltam, hátha szívesen fogadjátok
2011. október 01. 16:53
|
|
Christo |
|
Sokáig vártam vele, de most sikerült végignézni a sorozatot. Hát eléggé bekeményítettek a végére, tetszett, hogy végül is az egész 2. évad azt mutatta be, hogy hogyan jutottak el az 1x13-ban lévő eseményekhez. Voltak benne durva csavarok mikor csak néztem és mondtam magamban hogy basszus, nanemár.... Ilyen volt Paul halála (a 2x13-ban), vagy mikor kiderült, hogy Boyd a főszemét. Tényleg szívás, hogy a Foxra került ez a sorozat, néztem volna még egy ideig.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.