Amy Winehouse- in Henley,London 05.11
2008. május 13. 11:19
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
ez a csaj valami divatkatasztrófa ahogy öltözik
,sajnálom mert,nagyon yo0o a hangja
2008. május 14. 18:15
|
jaredgirl88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 16 Azonosító: 50729 offline
|
hát vmi "süni"kilátszik a nacijából...ajjj ajjjj....pedig úgy szeretmmm:S:(
2008. május 14. 19:50
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
tiszta retek állandóan ...
2008. május 15. 13:51
|
jaredgirl88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 16 Azonosító: 50729 offline
|
találó és szép megfogalmazás!:(
fogalmam sincs miért nem segítenek neki a szülei.Nem sajnálkozni kéne hanem cselekedni!Mindenki csak szidja de nem tesz érte egy lépést sem.Ha kintn laknék tuti vmi tennék hogy neki jobb legyen!:(
fogalmam sincs miért nem segítenek neki a szülei.Nem sajnálkozni kéne hanem cselekedni!Mindenki csak szidja de nem tesz érte egy lépést sem.Ha kintn laknék tuti vmi tennék hogy neki jobb legyen!:(
2008. május 15. 14:38
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(jaredgirl88 @ 2008. May 15. - 13:51)
tiszta ari vagy
2008. május 17. 09:32
|
jaredgirl88új tag |
|
Nem tudom,hogy ari-e vagy sem,de nekem nagyon a szívemhez nõtt és tényleg szívbõl szeretem!:)Nagyon jó csaj,rohadtul kár érte!:S:(
A másik meg az hogy lehet Britney sorsára jut,de legalább ha lesz kölyke több figyelmet szentelnek majd rá mint most.
Bízom benne hogy egy napon majd a jóváv válás mintaképe lesz sok fiatal vagy ididóta sztár számára.....
A másik meg az hogy lehet Britney sorsára jut,de legalább ha lesz kölyke több figyelmet szentelnek majd rá mint most.
2008. május 17. 11:26
Idézet(jaredgirl88 @ 2008. May 15. - 13:51)
az egy dolog h a környezete mindent megtesz érte, ha õ nem akarja...és én sajna azt látom rajta h nem akar leszokni a drogokról...pedig én is nagyon szeretem a hangját, és tényleg nagy tehetség, csak sajnos idõ elött lezüllött...
mind1, azért én szurkolok érte h végre megjöjjön az esze
2008. május 17. 19:01
|
jaredgirl88új tag |
|
hát eléggé ijesztõ lett!:Snem tudom hogy ide mi kéne.Cselekedni vagy hagyni ahogy van.Bármi is lesz akkor sem hiszem hogy nagyban változnának a dolgok.Ahhoz valami erõsebb és nagyobb hatás kéne hogy megjöjjön az esze.Bizakodom....egyenlõre......
2008. május 17. 22:03
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
jaredgirl88
elhiszem , hogy egyes rajongók magukénak érzik kedvenceik bajait. de szerintem ez nem az ök dolga. inkább arra kellene gondolni , hogy az itteni iskoláskoruak ne drogozzanak. asszem ez fontosabb ... és kézzelfoghatobb
kimennék és segitenék Britney-nek vagy Amy-nek ....
gondolkodjunk már kicsit reálisabban. szoktassátok le osztálytársaitokat. én idösebb vaygok már. mi korunkban nem volt drogos diszkozás. most más világ van ...
elhiszem , hogy egyes rajongók magukénak érzik kedvenceik bajait. de szerintem ez nem az ök dolga. inkább arra kellene gondolni , hogy az itteni iskoláskoruak ne drogozzanak. asszem ez fontosabb ... és kézzelfoghatobb
kimennék és segitenék Britney-nek vagy Amy-nek ....
2008. május 17. 23:30
|
jaredgirl88új tag |
|
jut eszembe!ha képet szeretnék feltölteni azt hogyan tehetem meg?van jópár képem Amyrõla mit megosztanék veletek!:)segítsetek!elõre is köszi!:)
2008. június 10. 13:46
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
borzalom!
az 5.-6. kepeken ....na az nagyon csunya....hogy tudnak igy meglenni?
nem azok, de ugy neznek ki mint satoros ciganyok kiulve a .........
katasztrofalis! en nem is ertem, hogy minek nyaggatjak ot, hogy vlmt csinaljanak belole...sztart meg hasonlo...nem latjak, hogy o nem olyan? nem tesz semmit annak erdekeben, hogy a fanjai szeressek......
az 5.-6. kepeken ....na az nagyon csunya....hogy tudnak igy meglenni?
nem azok, de ugy neznek ki mint satoros ciganyok kiulve a .........
katasztrofalis! en nem is ertem, hogy minek nyaggatjak ot, hogy vlmt csinaljanak belole...sztart meg hasonlo...nem latjak, hogy o nem olyan? nem tesz semmit annak erdekeben, hogy a fanjai szeressek......
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: