Amy Winehouse- in Henley,London 05.11
2008. május 13. 11:19
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
ez a csaj valami divatkatasztrófa ahogy öltözik
,sajnálom mert,nagyon yo0o a hangja
2008. május 14. 18:15
|
jaredgirl88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 16 Azonosító: 50729 offline
|
hát vmi "süni"kilátszik a nacijából...ajjj ajjjj....pedig úgy szeretmmm:S:(
2008. május 14. 19:50
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
tiszta retek állandóan ...
2008. május 15. 13:51
|
jaredgirl88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 16 Azonosító: 50729 offline
|
találó és szép megfogalmazás!:(
fogalmam sincs miért nem segítenek neki a szülei.Nem sajnálkozni kéne hanem cselekedni!Mindenki csak szidja de nem tesz érte egy lépést sem.Ha kintn laknék tuti vmi tennék hogy neki jobb legyen!:(
fogalmam sincs miért nem segítenek neki a szülei.Nem sajnálkozni kéne hanem cselekedni!Mindenki csak szidja de nem tesz érte egy lépést sem.Ha kintn laknék tuti vmi tennék hogy neki jobb legyen!:(
2008. május 15. 14:38
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(jaredgirl88 @ 2008. May 15. - 13:51)
tiszta ari vagy
2008. május 17. 09:32
|
jaredgirl88új tag |
|
Nem tudom,hogy ari-e vagy sem,de nekem nagyon a szívemhez nõtt és tényleg szívbõl szeretem!:)Nagyon jó csaj,rohadtul kár érte!:S:(
A másik meg az hogy lehet Britney sorsára jut,de legalább ha lesz kölyke több figyelmet szentelnek majd rá mint most.
Bízom benne hogy egy napon majd a jóváv válás mintaképe lesz sok fiatal vagy ididóta sztár számára.....
A másik meg az hogy lehet Britney sorsára jut,de legalább ha lesz kölyke több figyelmet szentelnek majd rá mint most.
2008. május 17. 11:26
Idézet(jaredgirl88 @ 2008. May 15. - 13:51)
az egy dolog h a környezete mindent megtesz érte, ha õ nem akarja...és én sajna azt látom rajta h nem akar leszokni a drogokról...pedig én is nagyon szeretem a hangját, és tényleg nagy tehetség, csak sajnos idõ elött lezüllött...
mind1, azért én szurkolok érte h végre megjöjjön az esze
2008. május 17. 19:01
|
jaredgirl88új tag |
|
hát eléggé ijesztõ lett!:Snem tudom hogy ide mi kéne.Cselekedni vagy hagyni ahogy van.Bármi is lesz akkor sem hiszem hogy nagyban változnának a dolgok.Ahhoz valami erõsebb és nagyobb hatás kéne hogy megjöjjön az esze.Bizakodom....egyenlõre......
2008. május 17. 22:03
|
|
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline
|
jaredgirl88
elhiszem , hogy egyes rajongók magukénak érzik kedvenceik bajait. de szerintem ez nem az ök dolga. inkább arra kellene gondolni , hogy az itteni iskoláskoruak ne drogozzanak. asszem ez fontosabb ... és kézzelfoghatobb
kimennék és segitenék Britney-nek vagy Amy-nek ....
gondolkodjunk már kicsit reálisabban. szoktassátok le osztálytársaitokat. én idösebb vaygok már. mi korunkban nem volt drogos diszkozás. most más világ van ...
elhiszem , hogy egyes rajongók magukénak érzik kedvenceik bajait. de szerintem ez nem az ök dolga. inkább arra kellene gondolni , hogy az itteni iskoláskoruak ne drogozzanak. asszem ez fontosabb ... és kézzelfoghatobb
kimennék és segitenék Britney-nek vagy Amy-nek ....
2008. május 17. 23:30
|
jaredgirl88új tag |
|
jut eszembe!ha képet szeretnék feltölteni azt hogyan tehetem meg?van jópár képem Amyrõla mit megosztanék veletek!:)segítsetek!elõre is köszi!:)
2008. június 10. 13:46
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
borzalom!
az 5.-6. kepeken ....na az nagyon csunya....hogy tudnak igy meglenni?
nem azok, de ugy neznek ki mint satoros ciganyok kiulve a .........
katasztrofalis! en nem is ertem, hogy minek nyaggatjak ot, hogy vlmt csinaljanak belole...sztart meg hasonlo...nem latjak, hogy o nem olyan? nem tesz semmit annak erdekeben, hogy a fanjai szeressek......
az 5.-6. kepeken ....na az nagyon csunya....hogy tudnak igy meglenni?
nem azok, de ugy neznek ki mint satoros ciganyok kiulve a .........
katasztrofalis! en nem is ertem, hogy minek nyaggatjak ot, hogy vlmt csinaljanak belole...sztart meg hasonlo...nem latjak, hogy o nem olyan? nem tesz semmit annak erdekeben, hogy a fanjai szeressek......
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: